Liebherr IKS 1620 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
151 liter inhoud
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IKS 1620 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geer 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel veel ruimte om te koelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 1620

Algemene score

10,0
Deze koelkast heeft alle mogelijkheden om naar eigen behoefte in te richten.
Hij heeft veel ruimte ten opzichte van andere koelkasten van dit formaat.
De temperatuur regeling is super, waarde instellen en klaar.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goede temperatuur regeling
  • Groente bakken apart in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Past precies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 1620

Algemene score

9,0
De ruim 40 jaar oude en nog functionerende Liebherr inbouw-koelkast werd vervangen door een nieuwe versie.

Pluspunten

  • automatisch ontdooisysteem
  • past precies in plaats van de oude koelkastp
  • inmiddels beproefd systeem
  • geluidsarm, energie-efficiënt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liebherr iks 1620. 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleen maar Liebherr!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 1620

Algemene score

10,0
Mijn oud koelkast had de geest gegeven, dus moest er een nieuwe komen.
Ik had al twee Liebherr diepvriezen die zo goed bevielen dat de vervanging ook Liebherr is geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TMO 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Liebherr IKS 1620

Algemene score

9,0
Ter vervanging van bestaande kast, zelfde type, twaalf jaar trouwe dienst gedaan.Deze kast heeft een zeer flexibele indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Janssen 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, goede verlichting en stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 1620

Algemene score

9,0
Omdat ik zulke goede gebruikerservaringen heb met mijn (inbouw) vrieskast van Liebherr ook een koelkast aangeschaft. Mijn oude Miele was nog niet kapot maar liep wel tegen het einde. Weer helemaal tevreden. Ik vind de koelkast heel ruimtelijk, goed verlicht en stil. Ook fijn dat de bovenste glasplaat deelbaar is. Heel handig. Ook weer heel gebruiksvriendelijk: alle (standaard) instellingen gewoon goed bij aanzetten (wachttijd van ca. 5 uur na montage).

Pluspunten

  • Ruimtelijk
  • Goed verlicht
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wimken 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima inbouw koelkast met een goede energieklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 1620

Algemene score

9,0
Dit merk koelkast gekozen omdat deze prima vervangbaar is voor onze vorige Liebherr inbouwkoelkast, die maar liefst 22 jaar zonder problemen heeft gewerkt Dus overgaan naar een ander merk was voor ons geen optie. Fijn dat het bedrijf "keukenloods.nl" meedenk of ik wel het goede type gekozen heb i.v.m. de nismaten en de deurbevestiging.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Fijn dat er een verstelbare deurindeling in zit.

Minpunten

  • Geen gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.E. Geeven 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toch maar voor een Liebherr gekozen,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 1620

Algemene score

9,0
Wij hebben voor een Liebherr gekozen omdat deze er robuust en
heel mooi oogde, na installatie waren we heel erg blij met deze koeler.
Een aanrader voor als je je koelkast gaat of moet vervangen.

Pluspunten

  • een dikke 9 waard

Minpunten

  • Kan geen - punten verzinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Clerx 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine inbouw koelkast, grootse prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKS 1620

Algemene score

10,0
Omdat onze eerste Liebherr inbouwkoelkast na 24 jaar trouwe dienst het eindelijk opgaf hebben we besloten hem te vervangen met opnieuw een Liebherr inbouwkoelkast IKS 1620

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Veel bruikbare inhoud t.o.v. de inbouwmaat
  • goede inbouwhandleiding

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer