Bosch KIR24V21FF - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
221 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 28-07-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Deze koelkast 3 jaar geleden gekocht omdat het een stille koelkast is.
Dat was ook zo tot 2 weken terug. De koelkast maakte steeds meer geluid bij aanslaan en doet dit nu enige malen per uur minuten lang met een irriterend hard piepgeluid.
De garantie is verlopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Eelgoro 04-05-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,7
Een bron van ergernis zijn de 2 ondiepe vakken in de deur. De randen zijn niet hoog genoeg, als je er een ketchupfles of fles met vloeibaar bakboter in zet, valt deze er telkens uit als je de deur opentrekt.
WAARDELOOS!!!!!

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
hanneke nobelen 17-04-2016

Ja vreselijk iritant. Ik ga er een mail over sturen naar Bosch want in de specificaties staat letterlijk": extra diepe deurlades (meervoud)

Reageer

peters 05-09-2017 Product paar weken in bezit

mooie grote koelkast zonder vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je hebt er heel veel ruimte in.
En ook fijn met de lade onder de schap.
een grote fruitlade onder in de koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 24-03-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime koelkast waar je veel in kwijt kunt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met gemak kan ik de weekboodschappen in deze koelkast kwijt en dat is erg fijn. Goede zones voor de verschillende producten. Ook de kleine lade is erg handig voor vleeswaren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 11-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Grote groente/fruit bak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideale koelkast met voldoende opbergruimte.
Het grote pluspunt is de grote groente/fruit bak, daarnaast zijn er nog vijf plateaus om spullen op te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

martijn 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima koelkast

Algemene score

8,3
Prima koelkast weinig geluid lekker ruim van binnen, echter slecht licht. De indeling kan beter. koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

es26 26-06-2016

tegengevallen...

Algemene score

6,0
ik vind dat de deurhouders in de deur snel breken/beschadigen bij het schoonmaken v.d koelkast. Ik heb bij keukenzaak de inhoud verkeerd ingeschat i.v.m oude koelkast hier zit de motor onder achterin daardoor minder ruimte in de groente-la en lampje aan de zijkant daardoor beperking met opruimen en snel verdraaien van de koelhoogte bij oude koelkast zaten beide in het plafond.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

strand1951 12-04-2016

redelijke koelkast

Algemene score

6,0
Nadat ik hiervoor een losse Bosch koelkast had gehad, valt deze me een beetje tegen.
Hij heeft een minder praktische indeling: de vakken zijn minder hoog, bij de vorige kon ik een rekje deels openklappen voor b.v. staande flessen.
Verder is de groentela van heel dun, kwetsbaar plastic. Hoewel hij evenveel inhoud heeft als de vorige, heb ik toch het idee dat ik er minder in kwijt kan.
Verder koelt hij wel goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

saskia352 04-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Gewoon een prima koelkast, ruim en eenvoudig ingedeeld.Glasplaten makkelijk schoon te maken. Bijgeleverde flessenhouder en vleeswarenbak wat gammel voor een degelijk merk als Bosch.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Nobody60 25-09-2015

Overzichtelijke indeling

Algemene score

10,0
De koelkast is naar eigen inzicht in te delen voor eigen gebruik. Hij is geruisloos en doet exact datgene wat hij moet doen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Barry 11-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Hele fijne koelkast met praktische indeling. Meer dan genoeg ruimte voor een gezin met 2 kinderen. Daarnaast is het energieverbruik zeer verantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

patrick 28-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
goede koelkast met veel ruimte en handige indeling.
jammer dat de flessenrekken wat laag zijn waardoor de flessen er makkelijk uit vallen.
Duurzaamheid nog niet kunnen testen. Wel handig dat bij 4 apparaten van bosch 5 jaar garantie zit.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Robert-68 07-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Koelkast is net iets groter dan de standaard maat.
Fatsoenlijke onderlade, prima aantal rooster, eenvoudig in te delen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Tamis 26-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
rekjes in deur hadden verstelbaar moeten zijn, dat zou handiger geweest zijn..verder prima koelkast. genoeg legplanken bijgeleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gerard van Schijndel 24-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Vooral de deur indeling heel erg fijn ,een koelkast
die optimaal wordt gebruikt. (Prima).Makkelijk de sleepdeur makkelijk te monteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahboumacasemanl 28-04-2014

Koelkast

Algemene score

8,0
Hoewel kort in gebruik vinden wij 3 vakken van de vier die in de deur hangen telaag!Deze 3 hadden wel wat hoger mogen zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

FredVisser 10-12-2013

koelautomaat

Algemene score

8,0
Mooie koelkast met veel ruimte voor je spullen en zeer stil. Klein minpuntje is dat je er niet echt grote soullen in kwijt kunt, dan moet je er een lade uithalen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer