Bosch Serie 6 KIL82SD30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
252 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 KIL82SD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeffrey 09-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIL82SD30

Algemene score

9,0
Ik vind het een erg prettig product. Werkt naar behoren, en heeft met name een mooie grote afmeting. Bescheiden vriesvak geheel passend bij gewenst gebruik. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Groot en fijne indelingen + vriesvak
  • Functioneert goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. van Delft 23-06-2020

Prima koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIL82SD30

Algemene score

10,0
Prima koelkast. De vita fresh lade is echt fantastisch. Sla, groenten en fruit blijft echt veel langer houdbaar dan normaal. De soft close deur, vriezer, de indeling die je zelf kan samen stellen, ik ben er helemaal blij mee. Niks te klagen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hannie 08-03-2020

Voor verbetering vatbaar

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIL82SD30

Algemene score

6,0
Afwerband rechts naast de deur krult regelnatig op.
Ondanks hoogste instelling van de temperatuur is de temperatuur in de koelkast nog erg koud.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Beeee 23-02-2020

Super ruime koel-vrieskast

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIL82SD30

Algemene score

10,0
Erg ruime koel-vries combi met fresh lades voor groenten en fruit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Caroline 12-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime opzet en van alle gemakken voorzien

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIL82SD30

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit model gekozen om de koeling zo maximaal mogelijk in te zetten en ook een klein deel vries te kunnen gebruiken. Het geluidsignaal als hij niet tijdig gesloten wordt is heel prettig, zeker met het warme weer.

Pluspunten

  • ruimte
  • geluidsignaal
  • goede sluiting van vriesvak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

200870 22-06-2019

Ideaal voor in mijn keuken

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIL82SD30

Algemene score

8,0
Het is ideaal ivm het diepvries vak wantt ik heb geen diepvries dichtbij heb. En de nulgraden lades zijn super handig voor de groente en de fruit. Makkelijk te bedienen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wilco 28-02-2018

Een zeer ruime grote koelkast.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIL82SD30

Algemene score

10,0
Groente blijft echt vers ook na 3 dagen.
Gekozen om met een vriezer erin te nemen, makkelijk voor brood en dergelijke.
Erg veel ruimte, ook makkelijk is de graden in te stellen i.p.v. stand 1,2,3
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

hvankan 11-01-2018

Ruime inbouwkoelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 6 KIL82SD30

Algemene score

8,0
Prettig licht en handige aan/uit knop aan voorkant binnen in de koelkast.
Met inbouwen moesten wel extra maatregelen genomen worden om deur goed te laten sluiten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer