Siemens KI34VX21 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
199 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI34VX21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeff 09-01-2020

Lekker cool

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Mooie en logische indeling van de koelruimte [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jfeijen 28-06-2019

Zoals verwacht

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Gekocht met onze keuken en voldoet compleet aan onze verwachtingen. Ik had in deze tijd wel verwacht dat er standaard een alarm op zou zitten wanneer de koelkast niet goed dicht zit. De lades van de diepvries zijn handig doordat ze doorzichtig zijn. Het flessenrek hebben we eruit gehaald omdat het met een gezin toch onhandig qua ruimte is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Krokodil57 25-06-2019

goed koelend

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
zeer tevreden over de inhoud en wijze van koelen / vriezen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nicole27 13-05-2019

Geen negatieve ervaringen

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast nu een jaar en heb nog geen enkel ding kunnen vinden dat ik jammer vind. Het apparaat voldoet volledig aan de vereisten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Carolien S 05-10-2018

Ruime en overzichtelijke koel/vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Na eerder een Miele koel/vriescombinatie besteld te hebben bleek deze niet te passen. Omdat ik al meerdere producten heb van Siemens, heb ik deze gekocht. En wat ben ik er blij mee. Goeie LED-verlichting, fietsenrek en een overzichtelijke indeling. Hier heb ik geen spijt van.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

BobL 18-06-2018

perfecte inrichting

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koelkast een aantal maanden geleden gekocht en is begin maart in onze nieuwe keuken geplaatst.
bevindingen:
- voldoende capaciteit voor al onze boodschappen
- grote groente lade
- koel capaciteit zeer goed
- vriezer capaciteit goed
- Vries capaciteit zeer goed
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hartfmp 04-01-2018

goed functionerende koel-vries combinatie

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Diepvriesladen volledig te gebruiken. Koelkast flexibel qua indeling met een handig flessenrek. Koelt en vriest naar behoren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marcel de Rond 31-08-2017

Prima koel- vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KI34VX21

Algemene score

8,0
Praktisch ingedeelde koelkast. Handig flessenrek. Blijft mooi op temperatuur en koelt uitstekend. Vriezer werkt ook uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer