Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch KIR41SD30

8,5 Lees 20 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Norma 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne koelkast met goede verlichting en voldoende ruimte en is stil in gebruik.
En het is ook nog een zuinige koelkast.
Het is een super koelkast van Bosch.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geenluchtjes 27-03-2018

super koelapparaat

Algemene score

10,0
Zeer mooie en nuttige indeling van het apparaat dat je op verschillende plekken ook nog anders kan instellen, dus naar jouw behoefte. De verlichting geeft een mooie uitstraling in de koelkast. Hij staat bij mij op stand 2 en dat is ruim voldoende om te koelen.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

batenburg 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk die ruimte in de koelkast

Algemene score

8,0
Fijne ruimte koelkast. Degelijke materialen met diverse opbergvakken.
Fijn dat de koelkast met graden celsius is te regelen.

Pluspunten

  • ruimte
  • indeling
  • gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sil1 01-01-2018

in 1 woord GEWELDIG

Algemene score

10,0
Wij zijn nu een maand in het bezit van deze koelkast. Hij koelt geweldig, mooie indeling van ruimte. Supergrote groentelade. Ik kan alleen maar zeggen: Ik had deze eerder aan moeten schaffen.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hdevries 09-11-2017

Matige kwaliteit

Algemene score

4,0
De koelkast doet wat ie moet doen als het gaat om koelen, voor de rest zit ie gewoon heel slecht in elkaar. Bakjes vallen spontaan uit de deur, nu al de derde in twee jaar, sierstrips van de glasplaten vallen eraf, de deur is inmiddels een halve cm gezakt in de scharnieren. Kortom, zeer teleurstellend apparaat welke ik zeker niet weer zou kopen
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Astrid 26-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne koelkast, handig flessenrek. Alleen de softclose werkt niet zo goed. Gelukkig klinkt er vrij snel een alarmtoon als de deur open blijft staan
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 26-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn koelkast, flessenrek ook handig. Softclose werk alleen niet zo goed, nog niet gevonden dat dit bijgesteld kan worden.
Gelukkig klinkt er vrij snel een alarmtoon als de deur open blijft staan
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zoefje 17-08-2017

Prima koelkast ,lekker ruim en goede koeling

Algemene score

10,0
Prima koelkast met veel ruimte voor groente. Het enige wat ik mis is een aparte koelruimte voor de aardappels.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hlouwen 15-05-2017

Ruime koelkast

Algemene score

8,0
Heerlijke ruime koelkast. Zelf in te delen, deur met softclose systeem..
Ik vindt de minst koude stand, nog steeds erg koud.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

16-2-2017 16-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast met veel ruimte. De koelkast is van goede degelijke kwaliteit.
Goed en handig ingeleed.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Looijenga 23-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vrijwel geruisloos, goede indeling

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast met een prima, flexibele indeling. De groentelade is groot genoeg en kan op verschillende vochtigheidsniveaus aangepast worden. Je kunt standaard het alarm aanzetten voor het geval de koelkastdeur niet goed sluit.
Hij doet z'n werk vrijwel geruisloos.

Pluspunten

  • vrijwel geruisloos
  • goede indeling

Minpunten

  • typeplaatje slecht leesbaar
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Koning 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima ergonomie, laag stroomverbruik

Algemene score

8,0
Mooie moderne koelkast met goede indeling en laag stroomverbruik. Dit valt met name op als je net als ik zo eens in de 17 jaar een nieuwe keuken koopt....

Pluspunten

  • ergonomie
  • alarm open deur

Minpunten

  • beetje kille verlichting
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 22-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede indeling, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede indeling en makkelijk in gebruik. Verder mooi design met makkelijke LED verlichting. Bediening eenvoudig in gebruik

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Goede indeling
  • LED verlichting
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wout 15-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima ruime koelkast, mooie verlichting, doet waar die voor gemaakt is. Ook de Hydro-fresh bak is een uitkomst om het fruit en groente wat langer vers te houden.

Pluspunten

  • ruimte
  • koeling
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-09-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet gewoon wat hij moet doen, is zuinig en stil,groentelade blijft goed beschermd tegen uitdrogen.
Goede ergonomische ruimte-indeling

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • goede koeling

Minpunten

  • deurrek kan loslaten
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wout 18-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Geweldige koelkast

Algemene score

9,0
De koeler ziet er fantastisch uit, prima indeling. Mooi afgewerkt. De digitale regeling van de temperatuur voorkomt dat bij het gebruik per ongeluk de ouderwetse draaiknop voor de temperatuur wordt verdraaid.
Vershoud groentenlade werkt heel goed. Gelukkig geen onnodige accessoires in de vorm van nutteloze eierrekjes, botervlootjes en dergelijk plastiek onzin. Goed voor het milieu.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Greutink 07-12-2015

Hydrofresh is goed

Algemene score

8,0
Goed werkende koelkast, veel ruimte we krijgen hem maar niet vol.
Ook handig het alarm als de deur te lang open staat. Mooie led verlichting is wel even wennen maar supermooi!! Hydrofresh zorgt ervoor dat onze groenten en fruit langer goed blijven.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

gerardenmarijke 30-09-2015

prima koelkast

Algemene score

8,0
Prima koelkast die goed koelt, de groente en het fruit in de lade prima vers houdt. Goede indeling en het flessenrek vind ik persoonlijk ook handig.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ilse 24-09-2015

Heerlijk ruime kookplaat

Algemene score

8,0
De kookplaat is groot waardoor er makkelijk 5 pannen op kunnen staan. De extra pit voor 'sudderen' die was meegeleverd was een fijn kadootje. Niet verwacht, wel prettig met de winter op komst. Onze oude kookplaat had geen beveiliging waardoor er gas uit kon stromen zonder vlam. Heel fijn idee dat dat hier niet kan.
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JB2 30-07-2014

Fijne koelkast

Algemene score

10,0
Fijne, zuinige koelkast. De punten van kritiek die ik noem zijn echt slechts aanmerkingen, de koelkast scoort namelijk zeer hoog! Bijzonder stil, goed alarm indien deur te lang open staat, fijn formaat en netjes in te bouwen. Zeer helder licht, het duurt alleen net even te lang voor het aanspringt wanneer je de deur opent. Makkelijke temperatuurregeling en goede groente- en fruitla die zoals beloofd inderdaad voor langere houdbaarheid zorgt! Het flessenrek is handig, maar had iets hoger gepositioneerd mogen zijn, nu leggen we er vaak een tweede lading flessen op, kan ook... Eigenlijk zit er een plank teveel in de koelkast, die we er nu dan ook uit hebben gehaald. Wij gebruiken toch liever iets grotere tussenruimtes. Anders heb je net plek om er bijv. een verpakking voor voorgesneden kaas te leggen...
Geschreven voor: Bosch KIR41SD30
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer