Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Siemens iQ300 KI87VVF30

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 KI87VVF30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zeer prettige koel-vries combinatie 09-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel koelruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

9,0
De koelvries-combinatie heeft enorm veel opbergruimte om koel te houden. Hierdoor zijn veel producten in de keuken houdbaar.

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Meerdere functies instelbaar
  • Prettige indeling planken en lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Hamerlinck 29-04-2021
  • Product gekocht

Waardeloze koel vries combinatie

Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

1,0
Een waardeloze koelkast. Vanaf het begin is er 2 keer een monteur van Siemens bij geweest vanwege de enorme ijsaanslag in de diepvries en en zeer slecht koelen van de koelkast. Niets heeft geholpen nu nog geen 5 jaar oud koelt hij zeer zwak en vriezen is ook zwak. Dus binnen 5 jaar een ben ik genoodzaakt een nieuwe koelkast te kopen.

Pluspunten

  • Helemaal geen
  • Helemaal geen

Minpunten

  • het lijkt een B keus koelkast woord

Reageer

Yvonne 15-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koel/vries kast voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

10,0
Goede koel/vries kast, doet wat het moet doen.
Ik krijg mijn spullen snel ingevroren.
Het grote vriesvak is zeker goed voor 3 broden.
De kast is geluidsarm, ik hoor hem niet.
Goede prijs/kwaliteit.
En Siemens is een mooi en kwalitatief goed merk.
Zeker aan te raden deze te kopen.

Pluspunten

  • 2 Vriesvakken waarbij 1 echt groot vriesvak
  • Aparte deur voor koel/vries kast
  • Maakt geen geluid bij aanslaan vriezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie 07-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

sluiten diepvriesdeur

Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

3,0
Het koelkastgedeelte is prima maar de diepvriesdeur sluiten gaat met een klap gepaard. Lastig in gebruik omdat de deur bij het dichtdoen zichzelf wil sluiten maar dan tegengehouden moet worden wil het een beetje geruisloos gaan. Bij navraag bij leverancier zou deze diepvries geen softclose hebben?? Ik had er nog nooit van gehoord en alle andere (oudere) Siemens koelkast/diepvries combinaties die ik heb gehad hadden dit wel. Lijkt mij vrij standaard dat dit op alle diepvriesdeuren zou moeten zitten. Ik ben, wat dit Siemens product betreft, teleurgesteld.

Pluspunten

  • big box diepvries is fijn
  • laden gaan soepel, ook als het helemaal gevuld is
  • koelkast indeling is prima

Minpunten

  • sluiting diepvriesdeur
  • koelkast is hoog, bovenste schap lastig bereikbaar

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jane 17-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

8,0
Fijne grote koelkast. Royale groentelade waar met gemak voor meerdere dagen groente in kan: blijft prima vers, de deur van de koelkast moet alleen vrij ver open om de groentela helemaal open te doen, dat is even wat minder handig.
Ik vind het persoonlijk niet zo handig dat de vriezer 2 lades heeft, een kleinere en een hele grote; dat had wat mij betreft liever 3 lades mogen zijn.

Hij koelt en vriest prima.

Pluspunten

  • grote groentelade
  • koelt en vries goed
  • je hoort hem niet: lekker stil

Minpunten

  • vriezer met 2 ipv 3 lades

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Goede koelvries combinatie 18-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast, vriesgedeelte wat klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

7,0
De koelkast is mooi afgewerkt en goed in te stellen qua temperatuur.
De ruimte is groot genoeg voor de proviand van een gezin met 2 kinderen, maar helaas is het vriesgedeelte wel iets aan de kleine kant en de broden passen er maar net in. De vriezer is een stuk minder diep dan onze vorige inbouw combi.

Pluspunten

  • Grote koelkast
  • Mooie afwerking, fijne materialen.

Minpunten

  • Vries gedeelte aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Timmiulder 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

10,0
Mooie koelkast, niets bijzonders, maar groot en overzichtelijk. LED verlichting binnenin is erg fijn.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inbouw koelvriescombinatie voor mens en milieu 08-08-2016
  • Product maand in bezit

Een gebruiks- en milieuvriendelijke koelvriescombinatie

Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen, geen poespas maar gewoon goed koelen/vriezen terwijl je de temperatuur makkelijk kunt bijstellen. Veel bergruimte in koeler en in vriezer. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Lage energiekosten dus goed voor milieu en voor de mens!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wad 06-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koelkast siemens

Geschreven voor: Siemens iQ300 KI87VVF30

Algemene score

9,0
mooie kast met goede indeling koelt lekker snel en gebruikt weinig stroom das best wel handig pas een paar dagen in bezit maar voelt nu al goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer