Siemens KI51FAD30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
222 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI51FAD30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marc 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

ruime zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

8,0
Wij zochten een grote ruimen koelkast. Deze hebben wij gevonden. Veel opbergruimte, een vershoudlade en een laag energie verbruik. Wij raden hem iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kruijssen 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Ruim, langere houdbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

8,0
Groente en fruit in de groentela blijven beduidend langer houdbaar. Ruime schappen.
Alle planken zelf in te delen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ad 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

7,0
Het is een mooie koelkast. De koelkast is ruim en door zijn speciale lades kun je groentes en fruit langer bewaren. Erg fijn!
De schappen zijn alleen aan de kleine kant. Met een gezin van 4 mensen is het passen en meten. Ook omdat wij veel frisdrankflessen koud hebben staan. Deze kunnen er niet goed in.

Pluspunten

  • geluidszacht
  • gemakkelijk te gebruiken

Minpunten

  • kleine schappen
  • flessen frisdrank kunnen er niet goed in

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jorg 27-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekker groot!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

9,0
Prima merk natuurlijk, maar werkt ook super. Deur sluit vanzelf (is even wennen, maar wel handig). Als de deur per ongeluk openstaat gaat er een alarm af.

Pluspunten

  • Inhoud
  • deursluiting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja van der Harg 03-10-2016
  • Product paar weken in bezit

heerlijke grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

10,0
Dit is een heerlijke grote koelkast. Hij is reuze handig ingedeeld zodat ook grote flessen makkelijk kunnen staan, en niet altijd in de deur hoeven te staan.
Het aparte koelvak voor groente en fruit en de andere lade voor vlees en vis is helemaal GEWELDIG. Het wordt daar dieper gekoeld, en het produkt blijft écht veeeeel langer goed en vers.
Ik ben heel erg blij met deze koelkast!!

Pluspunten

  • genoeg ruimte voor grote flessen
  • apart vleeslade, die super koelt

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mac 08-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne koelkast

Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

9,0
Goede standaard indeling, Plankindeling niet vrij in te delen, mooie LED verlichting, koeling groente perfect
schuifplank goed idee, botervakjes werken iets minder

Pluspunten

  • verlichting
  • 0 graden bak

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Lance7 19-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Heel blij met deze koelkast. De twee grote lades aan de onderkant zijn fantastisch.
Voordelen: Design binnenzijde, Energiezuinig, Voedsel-behoud, Flexibel interieur, Vershoudlade
Nadelen: Ruimte voor flessen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

8,0
Hele fijne en grote koelkast. In de 2 grote lades onderin past meer dan voldoende groente en fruit en het blijft wat langer vers dan normaal.
Frisdrankflessen zijn goed te leggen in de lengte.

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 03-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nul graden lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

10,0
De nul graden lades zijn een echte aanwinst. Groente, fruit en vlees blijven veel langer houdbaar en smakelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esmi Koenen 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik. Alarm knopje er op. 1 grotere lade erbij, erg handig. Stil in gebruik, zelfs eerste keer met alles nog in te vriezen en dus hard werken. Heb hem nog niet zo lang dus kan niets zeggen over schoonmaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Hogenhout 13-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stille SIEMENS KI51FAD30

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen in huis..zo een stille koelkast heb ik nog nooit gehad..verder moi afgewerkt en ziet er top uit..wel mis ik een vleeswaren rekje met schaal..is die al op dé markt?

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie afserking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 31-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk en ruimtes voor verschillende producten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden en voldoet volledige aan de verwachting. Handig dat er piepje gaat als de deur te lang openstaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bossie 06-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

koelkast KI51FAD3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

9,0
Ruime overzichtelijke koelkast. Goede verlichting. Heel erg handig zijn de 0 graden schuiflade vakken!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fab5Freddy 19-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne grote koelkast met grote lades.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

9,0
Grote koelkast, voldoende ruimte voor alles wat koel dient te blijven. Ook de freshlades zijn groot en alles blijft er lekker in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJm 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Tevreden over Siemens

Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

8,0
In mijn vorige keuken veel Siemens apparaten tot volle tevredenheid gebruikt, daarom daar bewust weer voor gekozen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Missjoy 27-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en handig

Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Algemene score

9,7
De koelkast net een paar dagen in gebruik en nu al tevreden. Handige indeling en mooi qua uiterlijk. Eigenlijk net zoals alle Siemens apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-10-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Koelkast met een praktische indeling. De 0 gradenzone is erg handig voor het (lang) bewaren van fruit en groente.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlotte 25-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Een koelkast met mogelijkheden zoals onderin twee lades met extra koelzones. Perfect voor groente en fruit.wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam1458 13-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
In de showroom van Siemens waren we meteen enthousiast over deze koelkast. Nu staat de koelkast een paar weken bij ons in huis en hij doet het fantastisch. We zijn met name erg te spreken over de Vita Fresh lades, ons vlees/groente en fruit is veel langer houdbaar dan in onze vorige koelkast. Ook is de indeling ideaal, alles kan er met gemak in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kor12 23-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijne, ruime, praktische inbouwkoelkast.Je kunt er alles in kwijt. Twee ruime fresh-lades, waar je groentes en fruit heerlijk in koel blijven. Ook de ruimte voor flessen en pakken drinken is super! Kortom, prima koelkast voor een groot gezin!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer