Siemens KI51FAD30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
222 liter
Type/soort
koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

winkelmolen 11-05-2017

lekker groot en overzichtelijk

Algemene score

10,0
hebben deze nu 4 maanden en zijn er blij mee,
Goede verlichting ruim van binnen en goede indeling kan veel kwijt.
de hyper fresh lade doet zijn naam eer aan groente en fruit e.d blijven veel langer goed.
de deur gaat zachtjes dicht dankzij de softclose
gewoon een top koelkast
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

marc 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

ruime zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zochten een grote ruimen koelkast. Deze hebben wij gevonden. Veel opbergruimte, een vershoudlade en een laag energie verbruik. Wij raden hem iedereen aan.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kruijssen 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Ruim, langere houdbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groente en fruit in de groentela blijven beduidend langer houdbaar. Ruime schappen.
Alle planken zelf in te delen.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ad 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een mooie koelkast. De koelkast is ruim en door zijn speciale lades kun je groentes en fruit langer bewaren. Erg fijn!
De schappen zijn alleen aan de kleine kant. Met een gezin van 4 mensen is het passen en meten. Ook omdat wij veel frisdrankflessen koud hebben staan. Deze kunnen er niet goed in.

Pluspunten

  • geluidszacht
  • gemakkelijk te gebruiken

Minpunten

  • kleine schappen
  • flessen frisdrank kunnen er niet goed in
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jorg 27-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekker groot!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima merk natuurlijk, maar werkt ook super. Deur sluit vanzelf (is even wennen, maar wel handig). Als de deur per ongeluk openstaat gaat er een alarm af.

Pluspunten

  • Inhoud
  • deursluiting
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hysteria0031 21-11-2016

Fijne koelkast

Algemene score

8,0
Dit is een fijne koelkast. Producten blijven goed gekoeld. Ruimte is voldoende echter missen we wel een flessenrek. De twee groenten/fruit lades zijn lekker groot. Het Fresh gedeelte werkt perfect. Producten blijven echt langer vers. Koelkast is lekker stil.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Shirley Jans 30-10-2016

Erg blij met onze aankoop

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met de mogelijkheden van deze koelkast. De koelkast heeft veel inhoud en dus veel opbergmogelijkheden voor een gezin. De Vitafresh lades zijn voor ons een absoluut pluspunt. Wij hebben er veel profijt van en merken daadwerkelijk dat vlees/vis en groentes langer vers blijven. De koelkast maakt geen lawaai en dat is voor ons ook echt een verademing.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anja van der Harg 03-10-2016
  • Product paar weken in bezit

heerlijke grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een heerlijke grote koelkast. Hij is reuze handig ingedeeld zodat ook grote flessen makkelijk kunnen staan, en niet altijd in de deur hoeven te staan.
Het aparte koelvak voor groente en fruit en de andere lade voor vlees en vis is helemaal GEWELDIG. Het wordt daar dieper gekoeld, en het produkt blijft écht veeeeel langer goed en vers.
Ik ben heel erg blij met deze koelkast!!

Pluspunten

  • genoeg ruimte voor grote flessen
  • apart vleeslade, die super koelt
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mac 08-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne koelkast

Algemene score

9,0
Goede standaard indeling, Plankindeling niet vrij in te delen, mooie LED verlichting, koeling groente perfect
schuifplank goed idee, botervakjes werken iets minder

Pluspunten

  • verlichting
  • 0 graden bak

Minpunten

  • indelingsvrijheid planken
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

marcella 28-04-2016

hyperfresh

Algemene score

10,0
Nooit gedacht dat hyperfresh werkt zoals het werkt. Groente blijft inderdaad veel langer vers. Super, één maal per week de groente inslaan.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Triplef 20-12-2015

Ruime, stille energiezuinige koelkast

Algemene score

10,0
Koelkast met veel ruimte en voorzien van 2 vita-fresh lades. Groentes blijven inderdaad goed en langer vers, en de lade voor het vlees heeft een mooie bewaartemperatuur van 0 graden. Koelkast heeft een goede led verlichting waardoor je alles goed zichtbaar is.
Niet onbelangrijk, de koelkast is makkelijk en snel hygiënisch te reinigen.
De installatie was snel en makkelijk.
Stil en zuinig in gebruik.
Wij zijn tevreden!!
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lance7 19-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Heel blij met deze koelkast. De twee grote lades aan de onderkant zijn fantastisch.
Voordelen: Design binnenzijde, Energiezuinig, Voedsel-behoud, Flexibel interieur, Vershoudlade
Nadelen: Ruimte voor flessen
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 31-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk en ruimtes voor verschillende producten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden en voldoet volledige aan de verwachting. Handig dat er piepje gaat als de deur te lang openstaat.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman en Marian Breuer 05-09-2017

Ruime koelkast met handige indeling

Algemene score

8,0
Wij hebben de koelkast in Mei 2016 uitgezocht als onderdeel van onze nieuwe keuken. Hebben hem sinds Juni 2017 in gebruik. Was even wennen qua indeling en qua temperatuur instelling. Werkt nu zo als wij het willen en aan indeling zijn we nu gewend.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FrankvG73 07-06-2017

Binnenruimte en mogelijkheden beperkt

Algemene score

6,0
In tegenstelling tot onze vorige koelkast is de binnenruimte beperkt. Het verschil tussen een inhoud van 222 liter en 231 liter is in de praktijk toch best wel groot. Ook de mogelijkheden tot het aanpassen van de legplankhoogte zijn beperkt. Maar deze Siemens koelt als een tierelier en daar gaat het uiteindelijk om!
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bossie 06-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

koelkast KI51FAD3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime overzichtelijke koelkast. Goede verlichting. Heel erg handig zijn de 0 graden schuiflade vakken!
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fab5Freddy 19-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne grote koelkast met grote lades.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote koelkast, voldoende ruimte voor alles wat koel dient te blijven. Ook de freshlades zijn groot en alles blijft er lekker in.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJm 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Tevreden over Siemens

Algemene score

8,0
In mijn vorige keuken veel Siemens apparaten tot volle tevredenheid gebruikt, daarom daar bewust weer voor gekozen.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Missjoy 27-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en handig

Algemene score

9,7
De koelkast net een paar dagen in gebruik en nu al tevreden. Handige indeling en mooi qua uiterlijk. Eigenlijk net zoals alle Siemens apparaten.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JovH 14-04-2016

Ruim en geruisloos

Algemene score

8,0
Zoals in de titel is deze koelkast best ruim en je hoort hem nauwelijks.
Tot nu toe (4 weken) bevalt deze goed.
Geschreven voor: Siemens KI51FAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews