Bosch KIV34V21FF - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
199 liter
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr. Rood 08-09-2016 Product paar weken in bezit

Prima koelvries combinatie

Algemene score

8,0
Prima koelkast en vriezer. Ruimte genoeg, mogelijkheid om gesorteerd en overzichtelijk de neer te zetten. Een klein puntje van kritiek is, dat ik iets meer ruimte tussen de deur schappen zou willen hebben voor wat langere producten neer te zetten. Dat je het zelf kan verstellen. Voor de rest, zeer tevreden!

Pluspunten

  • ruim
  • overzichtelijk
  • makkeiljk te bedienen

Minpunten

  • Vaste deurschappen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Clyvia 20-06-2017

Kanjer in zijn soort.

Algemene score

8,0
Erg blij met onze nw inbouw koelvriescombinatie. Alles op ooghoogte en het apparaat koelt goed. Helaas vind ik het jammer dat je de gehele diepvrieslade eruit moet halen als je een heel brood eruit wil halen. Maar dat is te verwaarlozen boven het gemak.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Sander 15-02-2017 Product paar dagen in bezit

Super strak en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bosch heeft hiermee een enorm fijne kast geleverd. De vakken zijn handig, de deur draait vloeiend en het is natuurlijk koud binnen.

Pluspunten

  • Strak
  • Sluit mooi
  • Inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hacvdburg 21-10-2016

Goede koel-vriescombinatie

Algemene score

6,0
Doordat dit een inbouwmodel is moeten wij even wennen aan de beperkte ruimte. Verder werkt het apparaat goed.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

yarude 30-08-2016

koelt goed

Algemene score

6,0
We vinden hem wat smal. Verder koelt hij goed. Ook voor frisdrank-, bier- en wijnflessen én de dagelijkse etenswaren is hij niet geschikt. Gelukkig hebben we van de flessen onze vrijstaande koelkast nog in de garage staan.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

chrisvdbeek 17-08-2016

Functionele koel- vriescombinatie

Algemene score

8,0
Een mooie oplossing voor in onze nieuwe keuken. Met de drie vrieslades het belangrijkste bij de hand. De oude Bosch vrieskast is naar de schuur gegaan. Je kan er moeilijk afscheid van nemen toch? Met de koelkast zijn we ook weer helemaal bij de tijd qua zuinigheid en geluid!
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

goede koelkast 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

goede en gebruiksvriendelijke koelkast

Algemene score

8,7
Het is een fijne koelkast met veel planken en ruimte in de deur. Ook koelt hij erg snel na het eerste gebruik. Ook de vriezer is groot genoeg voor al je spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 15-06-2016 Product kwartaal in bezit

prima koelkast!

Algemene score

7,3
De ruimte in de koelkast is prima, helaas zijn de lades in de vriezer kleiner dan ik gedacht had. Om spullen uit de vriezer te halen moet je soms de hele lade eruit halen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

peterenina 09-02-2016

uitstekende kwaliteit

Algemene score

10,0
veel ijsvorming in mijn vorige koelkast en door de automatische ontdooien totaal geen last van apparaat maakt ook geen buitensporig geluid
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Anst 12-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

4,5
De indeling/ruimte valt erg tegen, vooral de vakken in de deur. Deze zijn niet te verstellen in hoogte wat lastig is voor de wat hogere flesjes e.d.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

MDMK 19-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Supermooie indeling, gebruikersvriendelijk en vrijwel geluidloos. Mooie uitvoering van zowel het koelgedeelte als
het diepvriesgedeelte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barny M. 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goed, gemakkelijk en overzichtelijk in te richten met een fijne werkhoogte. De groentelade biedt ruim voldoende ruimte en is gebruiksvriendelijk. De temperatuur regelaar is gemakkelijk te bedienen en zit op een comfortabele plaats.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

>