Bosch KIR41AD40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
211 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 03-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Wat een mooie oven om te zien, degelijke materialen, zelfsluitende deur. Heerlijk die uittrekrails. vele mogelijkheden en stil!! Moest de eerste paar keren nog even kijken of hij wel aan stond. Draaiwiel draait wel iets zwaarder als de magnetron en het display heeft andere hardware als de magnetron. Zie hiervoor mijn review van de BFL634GS1 (Magnetron). Vochtig vingertje doet wonderen. Duurzaamheid zal moeten blijken, maar ja het is wel een Bosch dus daar zal het niet aan liggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 03-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Deze gekozen voor de inhoud 211 ltr en het gebruiksgemak / nieuwe technieken. Mooie koelkast en door de aan de voorzijde in de rechterzijde aangebrachte led verlichting (2x) super verlicht. Zelfsluitende deur, met alarm bij te lang open. Dus nooit meer een op een kier openstaande deur. Verschillende verstel mogelijkheden kortom een toppertje. Duurzaamheid kan ik niet beoordelen, maar ja het is een Bosch en ik heb daar nog nooit ellende mee gehad. Afwachten wat dat betreft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cor 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie heldere verlichting en veel opbergruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zocht een zuinige inbouwkoelkast en had hiervoor ook al jaren een Bosch gehad. Alleen het inbouwen heeft wel enige moeite gekost, terwijl we echt wel handig zijn, maar de handleiding was niet erg duidelijk hierover. Verder een hele stille koelkast.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Veel opbergruimte

Minpunten

  • het inbouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carsten 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Goed toegankelijk en overzichtelijk, stabiele temperatuur en fraai qua grootte in het keuken design dat wij gekozen hebben. Belangrijk ook is de mogelijkheid greeploos te installeren en daarmee door een topgreep toe te passen de koelkast 'af te schermen' voor de grijpgrage handjes van onze kleintjes!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lizette 16-10-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
De koelkast is zeer zuinig in gebruik, praktische indeling,
en zeer heldere verlichting in de koelkast door de led-verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Kuyten 01-10-2015

Mooie geruisloze koelkast

Algemene score

10,0
Koelkast hoor je niet. Je merk niet dat hij aanslaat.Goede verlichting.indeling is goed maar had wat groter gemogen
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

anja 24-09-2015

ruim

Algemene score

10,0
Een ruime koelkast met een praktische inddeling.Er kunnen 1.5 liter flessen in het deurschap staan zonder om te vallen.
Als de deur te lang openstaat heeft hij een piep.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Jootjuh 24-09-2015

Top koelkast

Algemene score

10,0
Zo blij met deze koelkast. Veel ruimte, vooral de groentelade is perfect, groentes blijven langer houdbaar.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Rinze 30-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
We hebben bijna alles van Bosch qua keuken apparatuur. Een degelijk merk dat zich al geruime tijd heeft bewezen. We hebben de koelkast recent aangeschaft. Het heeft een prachtig design, is ruim van binnen, het koelt goed. Indeling is goed. Je kunt gemakkelijk de indeling aanpassen. Prima koelkast. Over de duurzaamheid is nog niet veel zinnigs te vermelden na een paar weken gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer