Liebherr IRSe 4100 Pure - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRSe 4100 Pure op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**n@o**e.nl 09-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Vanwege de vele goede recensies en de bekendstaande kwaliteit van Liebherr heb ik voor dit product gekozen.
Fijne indeling, geluidsarm en superblij ben ik
Met de EasyFresh zone.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • EasyFresh zone

Minpunten

  • Instellen temperatuur

Reageer

v**k@g**l.com 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

liebherr een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
heel mooie koelkast, gemakkelijk zelf in te bouwen, uitstraling net iets meer , eenvoudig te bedienen met display

Pluspunten

  • uitstraling
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René M. 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende praktische koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
De koelkast koelt uitstekend! Mooie en praktische vormgeving. Flinke inhoud en flexibele indeling.

Pluspunten

  • Flexibele indeling
  • Mooie vormgeving
  • Fijne digitale bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 21-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Koelkast is van zeer goede kwaliteit en werd zeer correct afgeleverd .
Zeer degelijk en goed ingericht

Pluspunten

  • Degelijk
  • goede en makkelijke inrichting
  • Inbouw eenvoudig door goede instructie
  • Display is praktisch en zeker toegevoegde waarde

Minpunten

  • heb geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 21-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Ik ben afgegaan bij de keuze voor een nieuwe koelkast op de reviews van Liebherr.
Niets is overdreven, wat een geweldig apparaat.
Fijn vind ik de koelzone voor groente/fruit. Het flessenrooster heb ik los bijbesteld en dit biedt extra ruimte in de koelkast.
Een aanrader!!!

Pluspunten

  • Fijne indeling
  • Handig dat de flessenruimte wat hoger zit.

Minpunten

  • Moeite met het instellen van de temperatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**o@h**t.nl 06-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast Liebherr IRSE 4100-20

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit product gekozen wegens goede ervaringen uit het verleden. Deze koelkast vervangt onze oude Liebherr koelkast die het na 31 jaar trouwe dienst heeft begeven. Destijds betaalden wij fl. 1.094,-- en was de keuze voor ons dus niet moeilijk. Verder hebben wij de koelkast zelf geïnstalleerd. Ook door de duidelijke handleiding was dit prima te doen.

Pluspunten

  • Degelijke uitstraling
  • Heel goede ervaring
  • Duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerwinNL 25-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, modern, goed afgewerkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Dit apparaat stond op mijn shortlist, wegens de goede reviews, niet alleen op dit type maar ook op voorgaande. Omdat ik nog wat extra vragen had, ben ik bij EP:Zwolle Zuid langs gegaan. Ik was met name wat onzeker over het type deur (sleep in dit geval) en de inbouwmaat. Daar wat de verkoper erg behulpzaam en raadde deze koelkast aan.

De koelkast is heerlijk stil en tsja, koelt gewoon goed natuurlijk.
De deur is een stukje ruimer (dieper) dan mijn vorige koelkast. Handig.
Zowel de vakjes van de deur als de glasplaten zijn zeer goed in te delen.
De glasplaten hebben een mooie luxe aluminium rand voor een strakke uitstraling.

Verlichting is erg fijn en ruim voldoende. Extra leuk: bij het openen van de deur flitst het led niet aan, maar gaat in een seconde naar maximale stand. Erg prettig en geeft een luxe effect.

Deuralarm (subtiel piepje en verlichting geeft signaal) had ik op mij vorige koelkast niet, maar is in de praktijk toch vaak nuttig.

Pluspunten

  • pratisch indeelbaar
  • deur alarm
  • zuinig en stil
  • luxe vormgeving
  • goede verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**f@d**a.nl 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelkast uit top segment

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Koelkast is zeer degelijk . praktisch vormgegeven en zuinig. Zeer goede prijs /kwaliteit verhouding.
Inbouw eenvoudig door goede bij geleverde materialen en duidelijke gebruiksaanwijzing.
Kortom : zeer zeker een aanrader als men een top koelkast zoekt .

Pluspunten

  • Degelijk
  • Zuinig
  • Fraaie vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**t@g**l.com 15-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Mooie degelijke koelkast werkt goed. Eerder ook een Liebherr koelkast gehad waar we 9 jaar plezier van hebben gehad daarom weer voor een Liebherr gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**m@c**a.nl 14-09-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Mijn vorige was van het zelfde merk en ging 27 jaar mee, vandaar onze keuze. Deze Liebherr IRSe 4100 Pure Is goed van indeling en super zuinig in het stroom verbruik.

Reageer

Ed van Limburg 08-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Voelt degelijk aan, goede verlichting, slimme plateauverstelling, deuralarm

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Erg slimme plateauverstelling
  • Alarm op openstaande deur
  • Heel stil
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Bovenste bakjes in de deur zijn laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**a@h**l.com 01-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

7,0
Fijne koelkast, maar de omschrijving van de opties is erg summier, een meer uitgebreide handleiding zou prettig zijn. Klein minpuntje is het feit dat de deur volledig open moet om de koellade (een stukje) open te kunnen doen.

Pluspunten

  • ruim
  • soepel

Minpunten

  • beknopte handleiding
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

AM 16-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Koelt goed, duidelijke temperatuur aanduiding, degelijk apparaat. Flessenrek in deur is fijn.

Pluspunten

  • Temperatuur aanduiding
  • Flessenrek in deur op fijne hoogte
  • Grote groentelade voor bijv prei
  • Schappen makkelijk verstelbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 10-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm, een verademing.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Voldoet volkomen aan onze verwachtingen. zeer geluidsarm, dit in tegenstelling tot onze vorige koeler van andere fabrikant. Zeer overzichtelijke indeling. Ook de ongedeelde ruimte voor groenten bevalt goed. Prima afwerking. Kortom: "Zeer tevreden".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

10,0
Na 25 jaar afscheid genomen van mijn oude Liebherr koelkast, dus ik hoefde niet na te denken over welk merk ik weer zou nemen, natuurlijk weer een Liebherr gekocht hoop hier net zo lang mee te doen als met de oude koelkast het merk is helemaal top.

Pluspunten

  • Lange levensduur
  • Je geld meer dan waard.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haverdil 21-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr IRSe4100-20 koelkast inbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRSe 4100 Pure

Algemene score

9,0
Ideale koelkast voor fruit en groenten fijne ruime, brede lade onderin de koelkast om daarin alles goed en vers te bewaren, de temperatuur is instelbaar en goed leesbaar via een display met Touch bediening, dit is nieuw voor ons hadden hiervoor een draaiknop en lamp aan 1 kant, bij deze koelkast zit de verlichting in het midden bovenin waardoor je meteen goed overzicht hebt in de gehele koelkast. Hebben al onze oude vriezers vorig jaar al vervangen voor het merk Liebherr en nu deze maand onze oude koelkast vervangen voor eveneens het merk Liebherr, niet alleen energiezuinig als ook een mooie robuuste indeling, de glasplaten zijn makkelijk schoon te maken. Nu ook nog eens extra zekerheid met actie 7 jaar garantie, dus ook hiervan gebruik gemaakt en onze inbouw koelkast geregistreerd. Automatische ontdooi systeem scheelt een hoop gedoe en in- en uitpakken van je koelkast. Ontzettend blij dat we deze mooie koelkast aangeschaft hebben, want het is toch wel een hele zoektocht met alles wat je online kunt vinden, maar we wilde door onze fijne ervaring met de vriezers juist daarom ook voor hetzelfde merk koelkast kiezen.

Pluspunten

  • Verlichting over de hele inhoud koelkast
  • Energiezuinig
  • Display met touch bediening
  • Ruime lade voor groente en fruit EasyFresh
  • Automatisch ontdooisysteem

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer