Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCD4178 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KA 18-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCD4178

Algemene score

8,0
Prima koelkast voor prima prijs. Niet voor een al te groot gezin, maar ruimte genoeg voor de dagelijkse boodschapjes van een 4- persoonshuishouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast.
Wij wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

Johanne 18-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCD4178

Algemene score

9,0
Hiervoor ook een Etna koelvrieskast. Altijd goed gedaan. Hulp gekregen, wat een vervolg is op deze type. Handig in gebruik. Vriest en koelt goed. Heel goede prijs-kwaliteitsverhouding. Handige indeling. Prima apparaat.

Pluspunten

  • goede prijsverhouding

Minpunten

  • kan er geen bedenkene

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste Johanne,
Dank u wel voor uw reactie. Wat fijn dat u opnieuw voor een koel/vrieskast van ETNA hebt gekozen. Daar zijn wij blij mee. Fijn ook dat deze zo goed bevalt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

m**n@h**l.com 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCD4178

Algemene score

7,0
goede koelvries combi maar t.o.v. andere modellen wel weinig ruimte. de zij en achterwanden lijken dikker
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. We zullen uw waardevolle feedback betreffende de ruimte indeling doorgeven, zodat wij onze producten kunnen blijven verbeteren.
Veel plezier gewenst met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

Tineke jansen 15-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCD4178

Algemene score

8,0
Een hele mooie en ruime koel/ vries combinatie had hem in onze vorige woning al en veel plezier van gehad dus toch maar weer voor deze gekozen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 18-10-2021

Beste Tineke,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met de koelkast, dat u hem zelfs voor de tweede keer gekozen heeft!
Wij wensen u nog jaren van koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer