De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI21VADE0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,8

Anno Bos 12-02-2023

Zuinig, mooi afgewerkt, inhoud

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zuinige praktische indeling en netjes afgewerkte vriezer. Past goed in design van onze keuken.

Anoniem 23-12-2022

Handig en compact

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Handige compacte vriezer die doet wat het moet doen!

Patricia 14-10-2022

vriezer

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een goede gebruikersvriendelijk vriezer. Had achteraf toch meer inhoud willen hebben, maar paste niet in de keuken.

vriescombinatie 14-10-2022

Prima

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Apparaat voldoet prima. Alleen jammer dat in dit formaat geen automatische ontdooi programma aanwezig is.

Poot 01-08-2022

Inbouw vriezer

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima ruime inbouw vriezer, genoeg ruimte.

Paul 30-06-2022

De vriezer

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima vriezer. Fijn de softclose scharnieren. Gering geluidsniveau.
Jammer lo frost en niet no frost.

Janneke H 20-06-2022

Compact en makkelijk

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn om een kleine vriezer in mijn nieuwe keuken te hebben. Compacte kast, maakt geen geluid en vriest snel. Ideaal en makkelijk om zo bij de hand te hebben.

e**h@x**t.nl 22-05-2022

Prachtige vriezer

Ruime vriezer met 3 grote lades en duidelijke temperatuur / vriesregeling
Is geruisarm en uitgerust met temperatuuralarm, mooie vriezer qua prijs / kwaliteitverhouding

Anneliese 29-03-2022

Frozen

10,0
Mooie inbouw vriezer met voldoende ruimte in de lades. Fijne vormgeving omschrijvingen op de lades.

Pluspunten

• makkelijk te bedienen

Robertus 15-03-2022

Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] t.o.v oude Siemens vriezer, kleinere inhoud, 1 lade minder, ongelukkige indeling, vriest goed

Gerda 03-03-2022

fijne diepvries

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] fijne diepvries, vriest snel. middelste lade hogere dan standaard. past veel in

ronald 02-02-2022

Voldoet goed

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt goed, prima lades en mooi volledig de ruimte benut

Kevin 15-01-2022

Mooi compact

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie en compacte onderbouw vriezer en toch lekker veel ruimte! Al jaren lang fan van Siemens. Altijd een geweldig design en werkt perfect.

Empel 26-11-2021

Niks aan te merken

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede diepvries waar je ruim etenswaren in kwijt kan, niks op aan te merken!

Arjen de Blois 06-09-2021

Mooi kleine maar ruime vriezer

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn zeer tevreden over deze vriezer. Hij is zeer klein maar verassend ruim. De lades werken goed en zijn heek stevig dus je kun ze er makkelijk even uithalen. Wat ook ontzettend handig is, is het alarmpje dat afgaat wanneer je de deur niet goed sluit.

Ik heb nog geen grote nadelen gevonden. Misschien dat hij toch iets sneller aanvriest dan ik had verwacht. Maar het komt wel heel makkelijk los.

Esther 29-08-2021

Praktische grote vriezer met 3 lades

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Alle diepvriesproducten voor mijn voorraad passen fijn in de drie grote lades. Wat ben ik blij met de ruimte van deze vriezer die heerlijk koud is.

Pluspunten

• 3 lades
  • losse vriezer
  • indeling
  • veel ruimte voor diepvriesproducten

Minpunten

• snel rijp op de kunsstof lades

d**5@g**l.com 15-08-2021

Compact & does the job!

10,0
The freezer is compact and does the job as per specification.I highly recommend this product.

Wouter 21-07-2021

Ijskoude kalkoenen

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vriest snel in, is stil en de "Big-Box" zorgt er voor dat je er veel in kwijt kan.

Maria 15-07-2021

Teleurgesteld

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Had meer van deze vriezer verwacht. Het is een Low Frost vriezer die volgens de beschrijving iets ijsafzetting heeft t.o.v. een No Frost vriezer maar ik kan bijna iedere 2 weken de vriezer ontdooien vanwege de ijsafzetting tegen de wanden. Mijn volgende vriezer zou absoluut een No frost vriezer worden.

Siemens IQ500 inbouw vrie 22-06-2021

Siemens iQ500 inbouw vriezer

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voldoende ruimte, erg stil en vriest alles extreem snel in.

Toon meer reviews