Siemens GI21VADE0 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI21VADE0 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjen de Blois 06-09-2021

Mooi kleine maar ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn zeer tevreden over deze vriezer. Hij is zeer klein maar verassend ruim. De lades werken goed en zijn heek stevig dus je kun ze er makkelijk even uithalen. Wat ook ontzettend handig is, is het alarmpje dat afgaat wanneer je de deur niet goed sluit.

Ik heb nog geen grote nadelen gevonden. Misschien dat hij toch iets sneller aanvriest dan ik had verwacht. Maar het komt wel heel makkelijk los.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esther 29-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische grote vriezer met 3 lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Algemene score

9,0
Alle diepvriesproducten voor mijn voorraad passen fijn in de drie grote lades. Wat ben ik blij met de ruimte van deze vriezer die heerlijk koud is.

Pluspunten

  • 3 lades
  • losse vriezer
  • indeling
  • veel ruimte voor diepvriesproducten

Minpunten

  • snel rijp op de kunsstof lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**5@g**l.com 15-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact & does the job!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Algemene score

10,0
The freezer is compact and does the job as per specification.I highly recommend this product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 21-07-2021

Ijskoude kalkoenen

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vriest snel in, is stil en de "Big-Box" zorgt er voor dat je er veel in kwijt kan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maria 15-07-2021

Teleurgesteld

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Had meer van deze vriezer verwacht. Het is een Low Frost vriezer die volgens de beschrijving iets ijsafzetting heeft t.o.v. een No Frost vriezer maar ik kan bijna iedere 2 weken de vriezer ontdooien vanwege de ijsafzetting tegen de wanden. Mijn volgende vriezer zou absoluut een No frost vriezer worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens IQ500 inbouw vrie 22-06-2021

Siemens iQ500 inbouw vriezer

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voldoende ruimte, erg stil en vriest alles extreem snel in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marij 11-06-2021

Diepvriezer

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker grote doorzichtige lades. Low frost want gemak dient de mens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mijn siemens vriezer IQ50 23-05-2021

Top vriezer

Geschreven voor: Siemens GI21VADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Diepvries producten behouden smaak en structuur
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer