De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KIV865SF0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,3

Dirk 19-02-2023

Perfecte koel-vriescombinatie!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij genieten dagelijks van deze koel-vriescombinatie. De koelkast is ruim met een grote en daardoor zeer praktische groentelade. Stil en koelt uitstekend. De vriezer heeft een hele praktische lade voor ijsklontjes enz. En ook de rest voldoet aan al onze wensen!

Paro 19-01-2023

Koelvriescombinatie bevalt heel goed

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben ontzettend blij met mijn koelvriescombinatie. Ik zou graag een grotere willen maar heb er geen ruimte voor dus deze is perfect.

Jos omg Eindhoven 04-08-2022

Uitstekend apparaat met onacceptabel veel herrie

2,0
We hebben dit apparaat nu ca 6 maanden in gebruik en de geluidsoverlast is een continue bron van ergernis. Meestal start de compressor met een krachtige brom, waarna het na ca 1 seconde stiller wordt. In de zomer (nu) blijft hij urenlang op een dag zwaar brommen. Als je een flinke vracht warm spul in de koelkast of vriezer laadt, dan is het echt te gek. De brom is zo hard dat ik die zelf 3 ruimtes verderop nog steeds hoor. We gaan proberen via de service of er iets aan gedaan kan worden, en anders gaat dit fonkelnieuwe apparaat op de schroothoop!!!

Tilly 19-07-2022

Super goed

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn super blij met de nieuwe koel vries combinatie.

Marjolein te Riele 28-06-2022

Super ruime koel-vriescombinatie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koel-vriescombinatie bevalt ons uitstekend. Deze is zeer praktisch ingericht, heeft een XXL groentelade, is super stil. Geeft een signaal als de deur te lang open blijft staan en houdt het eten en andere levensmiddelen goed koel. De diepvries heeft 3 lades waarvan de bovenste zeer geschikt is voor dozen diepvries fruit. De overige lades zijn zeer ruim en diep. Er kan heel veel in en zijn zeer content met deze in ons nieuwe keuken en beveel ik zeker! Een dikke 10!

r**n@h**l.com 27-06-2022

Goedkope koel/vriescombinatie

7,0
Het is een ouder model, maar de prijs is heel aantrekkelijk. De koel/vriescombinatie werd nog dezelfde dag geleverd(!) door A&A uit Apeldoorn. De kast ziet er prima uit. Maar met de schappen valt niet veel mee te experimenteren. Er is een verplaatsbaar soort van flessenrek. De vries-combinatie heeft 3 lades. Eén hele kleine ongeveer 8 cm diep (De "ijsjes la"), één hele grote en een kleine (daar waar de motor zit), dus moet je toch nog opstapelen, zodat het minder overzichtelijk wordt. De kleine is al praktisch vol met een flink brood.
Als je het product registreert krijg je twee jaar extra garantie van Bosch, dus 4 jaar!

Pluspunten

• Prijs

Minpunten

• weinig flexibele schappen
  • onhandige vriesbakken

Onvoldoende

koelvriescombinatie 03-05-2022

Review Inbouw koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KIV865SF0

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor een gezin met drie personen bevat deze koelkast genoeg ruimte. Er zit een hele diepe groentenla in waar je heel veel producten in kwijt kan. Op de glazen planken kan je ook genoeg producten kwijt. In het vriesgedeelte zitten twee hele diepe lades en een smalle lade, hier leg ik mijn vlees neer. In de diepe lades passen makkelijk twee broden op elkaar. Wij zijn heel tevreden over deze koelvriescombinatie. Hij maakt geen geleuid en is zuinig in verbruik.

Rein 22-03-2022

prima apparaat dat soms wel wat geluid maakt

Geschreven voor: Bosch KIV865SF0

Prima apparaat, handige indeling en veel ruimte. Ook makkelijk in te stellen. Jammer dat het apparaat soms wat geluiden maakt

HarH 08-01-2022

Een bromkast ipv Koelkast

2,0
Ik heb nog nooit een koelkast gehad die zoveel herrie maakt er komt van de week weer een monteur en hoop echt op een oplossing. Koelen doet hij wel goed.

HarH 08-01-2022

Een bron koelkast

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb nog nooit een koelkast gehad die zoveel herrie maakt er komt van de week weer een monteur en hoop echt dat er een oplossing gaat komen

TvdV 05-01-2022
  • Product paar maanden in bezit

Onverwachts veel ruimte

Geschreven voor: Bosch KIV865SF0

Mooie koel- vriescombinatie met onverwacht veel ruimte. Erg fijn is de enorme groente lade. Iets minder tevreden ben ik over het geluidsniveau van de vriezer maar al met al een goede aankoop!

Pluspunten

• Grote groente lade
  • Zuinig in gebruik
  • Stevige materialen

Minpunten

• Geluid van de vriezer

Hendrik-Jan 28-12-2021

Beetje tegenvallend

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] In augustus 2021 aangeschaft bij een nieuwe keuken. Voorheen had ik een losstaande koel vriescombinatie in mijn keuken waarbij er meer ruimte was in zowel de koeling als in de vriezer. Ik vind de Bosch koel vriescombinatie wat tegenvallen qua ruimte en heb daarom de oude combinatie in de berging nog in gebruik.

De combinatie is in basis prima. Het groentevak is erg groot wat voor een een persoonshuishouden te groot is. Voor een gezin lijkt mij dit een goed formaat.
Het neem echter ook (hoogte)ruimte weg in de deur waar ik wat meer ruimte had willen hebben voor de bakjes en frisdrank.
Het valt mij ook op dat er ijsvorming aan de achterwand is waarvoor wel een lekbakje is ingebouwd om het op te vangen. Echter wanneer producten tegen de achterwand aan komen neem je ijs mee de koelkast uit.
Het vriesvak ik voor mij te klein. Ik heb graag wat extra broden in gevroren wat ik nu in mijn oude combinatie bewaar. Zo kan ik diepvriesproducten die ik bij de ahnd wil hebben in de combinatie in de keuken bewaar. De onderste la bevat dan het brood wat ik dagelijks nuttig. De kleine vrieslade benut ik enkel voor wat ijsjes en vind ik niet echt praktisch.
Al met al wist ik vooraf dat een inbouwkoelkast niet te vergelijken is met een losstaande en dat ik daarop zou interen in ruimte. Met beide combinaties in gebruik is het ook niet echt een probleem.

Mijn grootste ergernis bij dit apparaat zit in het geluid. Bosch maakt gebruik van een nieuwe techniek is mij verteld waardoor de motor vaker aanslaat en langduriger draait. Dit zou efficienter zijn, maar heeft ook als gevolg dat je vaker en langdurig tonen uit de combinatie hoort komen. Zeker als het stil is in huis geeft dit geluid veel irritatie. Dit is ook niet te verhelpen is mij verteld en doet mij dan ook overwegen om de combinatie te gaan vervangen.

Leonie 23-11-2021

Ruim en praktisch ingedeeld

Geschreven voor: Bosch KIV865SF0

Eindelijke en inbouwkoelkast met mooie ruimte vriezer. In de middelste lade passen 4 broden. Ook het koelgedeelte heeft een praktische indeling waardoor er veel ruimte is. De pieptoon waarschuwt als de koelkast te lang open staat. Zeer tevreden

Pluspunten

• ruime vriezer
  • praktische indeling
  • geluid en lichtsignaal als deur lang open is

Minpunten

• vochtigheid in de groentelade niet in te stellen
  • low frost dus wel af en toe ontdooien

Phil 02-11-2021
  • Product paar dagen in bezit

Een absolute aanrader.

Geschreven voor: Bosch KIV865SF0

Zeer tevreden vanwege simpliciteit, ruimtelijkheid en bijna perfecte sluiting.

Pluspunten

• simpliciteit
  • uitmuntende sluiting

Burmees 28-10-2021

Goede keuze

Geschreven voor: Bosch KIV865SF0

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede prijs-kwaliteitverhouding, praktische indeling

Simon 11-10-2021

Piept irritant

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Klinkt bij het starten als een piepende race auto.
Servicemonteur verteld dat het door de tijd minder zal worden, maar het gaat nooit helemaal weg.
Ik kan na 3 mnd nog weinig verbetering horen.
Jammer van zo'n goed bekende fabrikant.

Frank 25-08-2021

Herrie kast

4,0
De koel vries combinatie doet goed wat hij moet doen. Koelen en vriezen doet hij goed. Fijne overzichtelijke indeling. Helaas maakt hij te veel herrie. Soms klinkt het alsof hij op wil stijgen. Monteur bij geweest, deze zegt dat het bij het model hoort.

Joens 04-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koel Vrieskast combinatie ideaal.

Geschreven voor: Bosch KIV865SF0

Werkt perfect bij te lang openen gaat er een alarm fijne verlichting ronduit een product wat je ervan verwacht.

Pluspunten

• Zuinig
  • Goed verlicht

foto uploaden lukt niet 03-08-2021

mooi en praktisch

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ik heb net 2 maanden in de nieuwe keuken en hij voldoet aan alles gewoon perfect

Koel-vriescombinatie 16-04-2021

Combi Koel vries kast

Geschreven voor: Bosch KIV865SF0

Handig met melding als de koelkast te lang open staat gaat er een alarm af. plus een fijne vrieskast met een lade voor de ijsblokjes om de drankjes te koelen. Het is een aanrader om deze zuinige handzame koel-vries combinatie te kiezen voor jouw nieuwe keuken.

Pluspunten

• zuinig
  • stil

Toon meer reviews