Liebherr SUIG 1514-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SUIG 1514-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**f@z**o.nl 06-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

9,0
Prima apparaat, Het voldoet aan de eis om zuiniger te zijn. Is bovendien stiller en vriest goed.

Pluspunten

  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DBosgraaf 26-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topmodel vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

10,0
Sinds mrt in ons bezit
Voor ons de perfecte vriezer
Weinig tot geen geluid
Goed schoon te maken na ontdooien door gladde binnenwanden
Energie zuinig
Kortom dikke 10

Pluspunten

  • Geruisloos en zuinig
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@z**o.nl 22-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vakman raad aan, het beantwoord aan je vraag, doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

10,0
Na een uitgebreide uitleg van de verkoper besloten dat dit het apparaat is wat het beste aansluit op onze vraag. Namelijk kwalitatief goed en duurzaam. De inbouw door de Vink professionals is gewoon goed. En hij doet wat we ervan mochten verwachten.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**f@h**e.nl 05-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

9,0
Prima vriezer .
Maakt geen tot nauwelijks lawaai.
Makkelijk schoonmaken na ontdooien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**e@g**l.com 04-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zijn zeer tevreden top model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met de keuze van Liebherr. Er zijn niet zoveel onderbouwmodellen die voor onze keuken geschikt zijn. Mooie transparante lades waardoor alles goed zichtbaar is en deze zijn makkelijk schoon te maken. Een duidelijke display wat goed leesbaar is en wat voor ons ook belangrijk is dat hij energie zuinig is .

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stille motor
  • Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**r@h**t.nl 28-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat nu na masnden nog steeds geen ijsvorming bij een constante temperatuur van -18*

Pluspunten

  • Ijsvrije

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Moerer 07-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische vriezer ervaring!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

10,0
Onderbouw vriezer op eenvoudige wijze geplaatst met behulp van duidelijke instructie. Vervolgens de vriezer ,die geruisloos tot zijn instelwaarde kwam, in gebruik genomen! Zeer blij mee!

Pluspunten

  • Degelijk en mooi uitgevoerd
  • Geruisloos en zuinig
  • Invriezen zeer snel voor elkaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joris 14-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

10,0
Mijn keus was op deze onderbouw vrieskast gevallen omdat het aan de eigenschappen voldeed waar ik naar op zoek was.
Juiste inbouw maten, voldoende liters inhoud, stil volgens andere gebruikers en low frost.

Pluspunten

  • Low frost, stil, duidelijk display
  • Veel inhoud, doorzichtige laden

Minpunten

  • Heb ik niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eerlijkiseerlijk 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr SUIG 1514-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

9,0
Kwaliteit & prijs is goed: stille vriezer met ruim voldoende inhoud = 3 grote laden!! Garantie is via site gemakkelijk te verlengen zonder meer kosten.

Pluspunten

  • 3 grote laden
  • tiptoets bediening

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marina 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SUIG 1514-21

Algemene score

9,0
Ik heb dit gekozen omdat het zeer stil is en een perfecte koeling geeft.
Heel blij dat ik juist deze heb gekozen

Pluspunten

  • lade waarvan je de inhoud kan zien
  • helder en glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer