Liebherr IK2320-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK2320-21 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willy Grijpma 14-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast heerlijk in gedruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK2320-21

Algemene score

10,0
We hebben alruim 20 jaar een Liebherr vriezer en doet het nog steeds perfect.
Nu wij onze keuken gaan renoveren hebben we een nieuwe koelkast aangeschaft, en ja we zijn weer voor een Liebherr gegaan.
Door de duidelijke handleiding heb ik hem binnen één uur zelf ingebouwd.
Hij doet het geweldig, koelt goed, en is zeer stil.
Kortom een aanrader.
Wij hebben het model IK2320 aangeschaft.
Advies DOEN

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Zeer stil

Minpunten

  • Had aan beide zijden verlichting gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jannetje 26-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast inbouw zuinig en groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK2320-21

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze koelkast gekozen vanwege zijn zuinigheid en inhoud. Hij koelt goed en is zeer ruim van binnen. De grootte van de fruit/groentela is ook super fijn. Dit omdat het 1 gehaal is en niet 2 losse bakken. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatieve koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK2320-21

Algemene score

9,0
Liebherr is de beste onder de koelkasten. Plateau's zijn van safetyglas en alle onderdelen zijn van goede en degelijke kwaliteit. Alle plateaus zijn verstelbaar op vele hoogtes, ook de rekjes in de deur zijn vertstelbaar. Er zit ook een biofresh groentebak onder in de koelkast. Koelkast kun je instellen op temperatuur die je wenst. Al bij al de beste keuze, Liebherr op nummer 1 !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 10-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Geschreven voor: Liebherr IK2320-21

Algemene score

9,0
Wij hebben de vriezer en de inbouwkoelkast van Liebherr en zijn heel erg tevreden. De inhoud ziet er strak en praktisch uit, ook met schoonmaken heel fijn. Je ziet, en merkt dat het kwalitatief een sterk en goed merk is.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke Ploeg 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Al jaren lang trouwe fan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK2320-21

Algemene score

10,0
Onlangs verhuist naar een nieuwe woning waar een koelkast met deuken en blutsen in zat. Gelukkig nu weer een vertrouwde Liebherr. In het vorige huis hadden we een aparte vrijstaande vriezer en koelkast. Het enige wat er in de jaren kapot is gegaan zijn de handgrepen maar die waren bij te bestellen voor een heel redelijk bedrag. Ze waren prettig in gebruik en ook handig omdat je altijd de indeling kan aanpassen. Ik ben dus erg blij dat we wederom geslaagd zijn een Liebherr te vinden en dat er nu een soft-close voor te vinden is. Toevallig wilde een vriendin die in Frankrijk woont er ook 1 kopen maar door de corona crisis is dat geen makkelijke opgave. Fijn dus dat het ons gelukt is.

Pluspunten

  • soft-close mogelijk
  • Indelingen van deur is moeiteloos aan te passen.
  • Genoeg plateaux ik heb er zelfs 1 over
  • indeling van de kast is moeiteloos aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebe Koelkast van liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK2320-21

Algemene score

9,0
We gaan voor het beste. Liebherr verkoopt haar onderdelen ook aan miele dus dat zit wel snor.
De m9 deur was vriendelijk en behulpzaam.
Gekocht bij Van de Weijer in Veldhoven. Goed volk, behulpzaam en niet opdringerig.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Luchtdoorstroming.
  • Groentebak onderin is af te sluiten.
  • Extra's zoals roerbakken, glazen legplankjes.
  • Deutsche grundlichkeit

Minpunten

  • Ietsje duurder dan andere merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 05-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Flexibel in te delen, ruim

Geschreven voor: Liebherr IK2320-21

Algemene score

9,0
Ruime koelkast, flexibel in te delen, brede deurvakken met opstaande rand zodat het er niet uit valt als je de deur open doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C Vaessen 07-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote inbouw-koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK2320-21

Algemene score

9,0
De grote koelkast van Liebherr (IK2320) is een goede prijs/kwaliteit aankoop geweest.
De Liebherr is keurig afgewerkt, fluisterstil, mooi overzichtelijk (wanneer je de deur opent heb je in 1 oogopslag gezien waar je producten staan), rustige interieurstijl aan de binnenkant van de koelkast, goede verstelmogelijkheden van legplaten en deurbakken, eenvoudige maar duidelijke bediening met meer dan voldoende instelmogelijkheden, prettig rustig en heldere ver lichting in de koelkast.
Kortom; een aanrader als het gaat om prijs/kwaliteit én fijn te weten dat een producent bereid is 7jaar garantie te geven op het product......dat spreekt voor zich en stelt absoluut gerust en geeft een gegarandeerd vertrouwen in het merk Liebherr en de producten hiervan!

Met vriendelijke groet,
C Vaessen.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer