Liebherr IK 1920 Comfort - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IK 1920 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ans en Bert 26-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, praktische en degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

8,0
Is door vakhandel aannevolen als duurzaam, gebruiksvriendelijk en goed. Zelf ingebouwd maar de papieren handleiding was een ramp, gelukkig stond er een goed instructiefilmpje op YouTube

Pluspunten

  • mooi en goed licht
  • degelijke deursluiting

Minpunten

  • zelf inbouwen met de handleiding is lastig.
  • gebruik YouTube instructie voor inbouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 03-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk: degelijk en goede koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

8,0
Deze Liebherr gekozen omdat de koelkast er goed en degelijk uitzag. Het viel ons op dat deze koelkast duidelijk diepere/grotere groentelades heeft dan bijv. die van het andere grote Duitse merk.
Zelf ingebouwd. Was fluitje van een cent met de mee geleverde instructies.

Pluspunten

  • degelijk
  • stil (niet gehoord)

Minpunten

  • verlichting in de koelkast is matig
  • geen bakjes in de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annet 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

10,0
Erg mooie koelkast, hoog model, hij sluit vanzelf, perfect handige glazen plankje in 2 delen.
Aanrader!

Pluspunten

  • sluitingdeur
  • deelbare galzen plankje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jet 31-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stevige deurvakken en legbladen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

8,0
Dure koelkast maar dit verneem je ook aan de kwaliteit van de koelkast. Het is degelijk materiaal. Geen dunne plastic deurvakken of legplanken, allemaal stevig spul.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Hendriks 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd Liebherr

Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

10,0
Onze 3e keuken gekocht en alle 3 met een Liebherr koelkast, we willen ook niet anders. Nog nooit een probleem gehad met een product van Liebherr.

Pluspunten

  • Modern
  • Zuinig
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Brink 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

10,0
Koelkast straalt kwaliteit uit, erg stil bij koelen en goede indeling en digitale display met duidelijke gradenaanduiding

Pluspunten

  • stil
  • digitale display
  • solide uitstraling

Minpunten

  • pittige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evert van Vliet 15-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik heb de Liebherr koelkast gekocht vanwege de kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

10,0
De koelkast van Liebherr heb ik met andere merken vergeleken en deze is niet de goedkoopste maar wel de beste kwaliteit. En dat moet je uitsmeren over de levensduur.

Pluspunten

  • Constructie groenteladen
  • Netto volume
  • Energiegebruik
  • Verwachte levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R.Meijer 07-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect en soepel sluitende deur en haast geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

9,0
De koelkasten en vriezers van Liebherr heb ik al decennia. Ze zijn betrouwbaar en doen wat ze moeten doen. Deze koelkast heeft een deur die zich zelf sluit en dat doet hij perfect. De BioCool groentelades zijn een aanwinst voor diverse soorten groente en fruit, want je kan de luchtvochtigheid enigszins instellen.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • BioCool lades

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hr. J.G.Boorsma 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede koeling, mooie afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

9,0
Zeer degelijk produkt, goede koeling, zuinige koelkast,sterke glazen plateaus, geen plastic rommel.
vakken in de deur zijn robuust, dus degelijk, prima koop. iets duurder dan andere merken
maar dat is logisch.

Pluspunten

  • zuinig
  • degelijk
  • prima schoon te maken, gladde wanden
  • koelt prima, duidelijk in te stellen

Minpunten

  • verlichting kon wat beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rieks 18-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelkast model IK 1920-21

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

10,0
Deze koelkast is een inbouwkoelkast en ik heb deze gekocht omdat ik ook al goede ervaringen met een Liebherr vrijstaande koelkast en een Liebherr vrieskast. Al deze apparaten voldoen aan hoge eisen en zijn aangenaam in gebruik omdat ze erg stil en zuinig zijn. De inbouwkoelkast heeft voldoende inhoud om veel produkten voor een huishouding voldoende vers en koel te bewaren. Echt een aanrader om aan te schaffen.

Pluspunten

  • erg stil
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

9,0
Onze Liebherr koelkast was aan vervanging toe. Uiteraard zijn wij weer voor een Liebherr koeler gegaan. Duurzaam apparaat, energiezuinig, mooie en efficiënte indeling en goede service

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LM 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit straalt ervan af

Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

9,0
Bij het zien van de inbouw koelkast in de winkel, straalde de kwaliteit ervan af. Prijs was toen geen hoofd-item meer, maar zekerheid!

Pluspunten

  • kwalitiet
  • optische ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelkast

Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

9,0
Na 15 jaar eerste Liebherr koelkast defect. Nu nieuwe Liebherr koelkast gekocht i.v.m
grote koelend vermogen en lage geluidsproductie

Pluspunten

  • lage geluidsproductie
  • kolend vermogen A++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en degelijke bouw

Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

8,0
Een van de betere merken op de markt. Genoeg plateaus en deur opberg ruimte, mooi afgewerkt en van glas. Goede led verlichting aan de zijkant. Mooie zware scharnieren voor een goed sluitende deur, tevens heeft hij met 186 liter meer inhoud dan vele andere in dit segment.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Mooie afwerking

Minpunten

  • Plakstrip ter afwerking aan lange zijde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurits 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai vorm gegeven, zéér degelijke uitstraling!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

9,0
Het is een zéér fraaie koelkast. De stevige bakjes en de glazen plaatjes levert de koelkast een erg degelijke uitstraling op. De indeling is ruim en duidelijk ruimer dan andere koelkasten. Hoewel even puzzelen was de installatie een fluitje van een cent. Gewoon een mooie en degelijke koelkast voor een nette prijs!!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Ruim

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Liebherr inbouw koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

10,0
Een grote ruime inbouw-koelkast voor een inbouw van 102 cm. Enorm blij mee, veel ruimte en goede led verlichting. Met twee grote lades. Slimme indeling zodat ook een karaf water er makkelijk inpast. Kortom waar voor zijn geld!

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

10,0
Na 20 jaar moest onze oude inbouwkoelkast weg. De Liebherr IK 1920-21 kwam als beste uit de test. Vandaag is deze geinstalleerd en ben er ontzettend blij mee. Prachtige indeling en materiaalkeuze. Degelijk maar erg mooi.
Gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en compleet.
Kortom, ben zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • fijne indeling
  • goede belichting
  • deur gaat fijn dicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. van Gemert 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede koelcapaciteit en erg stil

Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

10,0
Deze koelkast heeft erg goede recencies en maakt deze ook waar. Goede koelcapaciteit, gebruiksvriendelijke en stil. Daarnaast kun je er veel producten in kwijt door de goede indeling van deze koelkast

Pluspunten

  • goed koelcapaciteit/stil
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Vermeer 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

9,0
Vanwege de goede ervaring met mijn Liebherr Vriezer heb ik ook nu weer gekozen voor een Liebherr. Wat mij persoonlijk vooral bevalt is het hoge afwerkingsniveau en de degelijkheid.
Apparaat staat in open keuken en is vrijwel geruisloos. Koelt snel en goed. De degelijkheid vind je terug in alle onderdelen binnenin.
Klein aandachtspunt: ik ben zelf best handig en kan goed instructies lezen maar het was soms even zoeken bij de louter visuele montage instructie. Met wat zoeken op internet is het uiteindelijk allemaal goed gekomen 😉

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Degelijkheid
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Stille werking
  • Snelle koeling en handige supercool functie

Minpunten

  • Tot nu toe geen (nog geen week in bezit)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. vd Brink 22-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed koelend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IK 1920 Comfort

Algemene score

9,0
Mooie, praktische en zeer maar dan ook echt zeer goed koelende koelkast. Snelle en zorgvuldige levering. Veel opberg mogelijkheden. Gekocht naar aanleiding van de goede reviews.

Product doet waar het voor gemaakt is, doet het werk zeer goed.

Pluspunten

  • Veel opberg mogelijkheid
  • Super goed koelend
  • Mooi en strak model

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer