Bosch KIR24V60 - Reviews

8,1 Lees 12 reviews
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
221 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Burak 19-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat; filters zijn goed en maakt haast geen geluid. Ideaal voor in een appartement als recirculatie afzuigkap.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Vd Brink 30-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Prima koelkast, lekker ruim en veel mogelijkheden om op verschillende wijzen in te delen. Maakt zeer weinig geluid! Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin_1988 22-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,3
Degelijke, nette koelkast, energie zuinig.
Helaas geen verstelling mogelijkheden in de deur lastig met bijvoorbeeld hoge flessen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Terra 02-01-2017 Product paar maanden in bezit

Niet stil !

Algemene score

7,0
Na de reviews te hebben gelezen op deze koelkast uitgekomen. Hij is echter niet stil, je hoort hem duidelijk aanslaan, een duidelijk brom de eerste seconde daarna is hij wel stil.
Zelf de lichten dimmen een beetje wanneer hij aanslaat. Hier had onze oude Bosch (zelfs na 15 jaar) geen last van. We hebben met Bosch contact gehad en zij zeggen dat dit normaal is ?!
Hadden we dit geweten hadden we deze niet uitgekozen.
De deurindeling is in hoogte niet instelbaar en er valt ook regelmatig eens iets uit bij het open doen van de deur.
Verder ruime kast met goed verlichting en ruim groente lade

Pluspunten

  • verlichting

Minpunten

  • geluid
  • deur indeling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wermink 27-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi groot, handig met verstelbare legplanken. we hebben een lade onder de koelkast...daardoor heel praktisch.
klein minpunt vind ik: een rare bole vorm van de glazen inschuifbare lade aan de onderkant (passen de rechthoekige verpakkingen niet goed in) en nog een heeeel klein minpunt vind ik de eihouder voor in de deur..voor 7st. (heb altijd een doosje van 10st) dus moet creatief zijn met verbergen van 3 stuks.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ron 20-11-2016 Product paar maanden in bezit

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de koelkast erg ruim, en handig in te delen.
Koelt goed. Beter dan onze vorige Miele. De bakjes zijn stevig.

Pluspunten

  • Ruim
  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Armijn 19-08-2016 Product paar dagen in bezit

ruime koelkast, alleen indeling deur niet praktisch

Algemene score

7,0
De kast is prima. Alleen de deur heeft een gebogen afwerking, waardoor hoekige pakken niet goed passen. Ook steunen de bakjes in de deur op vaste plateaus. Pakken melk en yoghurt passen er net niet goed onder.

Pluspunten

  • goede prijs
  • Ruime kast

Minpunten

  • gebogen afwerking deur
  • vaste plateaus in deur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

FB 10-07-2016 Product paar weken in bezit

Inbouwkoelkast

Algemene score

9,3
Mooie koelkast. Goed zelf in te delen. Zeer stil. Goed sluitende deuren. Restjes blijven lang goed. Toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinabc 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast en een goede indeling. Ben er erg blij mee. Jammer dat er geen flessenhouder inzit maar door de grote is dit prima op te lossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EM11 23-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Het is een grote en overzichtelijke koelkast. Hij is gemakkelijk en ook geheel naar eigen inzicht in te delen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

DWGCN 26-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat. Mooi groot qua volume. We kunnen er alles in kwijt wat we maar willen. We ervaren het als een zeer betrouwbaar apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renzo78 10-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast met genoeg mogelijkheden tot een goede en passende indeling.
Veel licht en makkelijk op temperatuur in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer