Siemens KI24RV60 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
221 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob Hendriks 21-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima koelkast, stile energiezuinig. Qua ruimte echter beperkt voor een gezin met 2 kinderen. We hadden hiervoor een losse koelkast met daaronder een vriezer en die was een stuk ruimer. Zeker als je een verjaardag of andere drukkere periode hebt is het echt stapelen en minder handig in deze Siemens. Wel makkelijk schoon te maken!

Pluspunten

  • Stil
  • energiezuinig

Minpunten

  • beperkte ruimte
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike1967 04-09-2018

Ruim door verstelbare plateaus

Algemene score

8,0
Fijne koelkast. Als we een grote pan in de koelkast willen zetten verplaatsen we een plateau. Er is altijd ruimte genoeg.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Loek51 31-07-2018

Voor een 2-persoons-huishouden ruim genoeg

Algemene score

8,0
De koelkast staat er nu drie jaar en voldoet uitstekend. De keuze viel op deze koelkast omdat deze op de plaats van de oude koelkast in een bestaande nis moest passen.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

gouwmt 10-11-2017

Prima koop

Algemene score

10,0
Een paar weken geleden zonder problemen ingebouwd in mijn keuken en mijn vrouw is geweldig enthousiast
Geschreven voor: Siemens KI24RV60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

K v Galen 27-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Efficiënte grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Royale, goed koelende koelkast, handige grote groentenlade, in de deur ruimte voor 1,5 en 2 literpakken/flessen. makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • ruim
  • koelt uitstekend
  • ruimte voor grote flessen
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bazen 20-05-2016

Gewoon zoals een koelkast bedoelt is!

Algemene score

8,0
Koelkast heeft voldoende mogelijkheden om legplanken aan te passen zodat al het eten met gemak past in de koelkast.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

fabulousssfabb 04-05-2016

Lekker koel.

Algemene score

10,0
Goed product, tot zo ver. Ruime groente la en genoeg glazen platen, om je koelkast naar eigen zin in te delen.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FamilieB 21-03-2016

Lekker ruim

Algemene score

6,0
Het is een ruime koelkast wat ideaal is voor een gezin.
Minpuntje is het ontbreken van een flessenrek (onze eigen schuld waarschijnlijk). Ook zijn de opbergvakken in de deur laag waardoor kleiner flessen niet stevig staan.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Flop 12-01-2016

Gewoon een goede ruime koelkast

Algemene score

10,0
Deze koelkast heb ik nu dik een jaar. Wat mij het meest bevalt is de opberg capaciteit, en de grote ruime groenteafdeling (geen gekloot meer met 2 bakjes waar de dingen toch net niet in passen). Een echte aanrader!
Geschreven voor: Siemens KI24RV60
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Paulina Feukkink Jaarsma 01-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Werkt prima en gemakkelijk schoon te maken. Handige indeling. Jammer dat er niet standaard een rek voor flessen in zit en dan bedoel ik niet in de deur, maar op de planken.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jansen 01-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een erg mooie en stille koelkast met veel ruimte. De scharnieren zijn erg stevig en geven een stabiele indruk. Het enige nadeel is de indeling van de planken. Wij vinden namelijk dat je weinig kan variëren in plankhoogte.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

gert stellaard 11-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast met een praktische indeling die je kunt aanpassen naar eigen behoefte, groentelade is lekker ruim
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Taco Busse 11-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
ruime koelkast maakt weinig geluid.Mooie lichte deurscharnieren en wat moet je nog meer zeggen over een koelkast .....
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brenda22 20-05-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,7
Voldoende ruimte voor gezin met 4 personen. Plankjes verstelbaar dus de koelkast kun je indelen zoals je zelf wenst. We hebben de koelkast nu 2 jaar in gebruik en zijn zeer tevreden.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemensgebruiker82 26-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Gebruiksgemak en indeling zijn zeer goed. Eenvoudig te overzien en aparte vakken zijn prettig (vriezervak en onder vak voor groente en fruit).

Ik bezit de koelkast nog te kort om iets over de duurzaamheid te kunnen zeggen.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patmarviv 06-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ruime koelkast met veel inhoud, veel schappen en fijne grote ruimte aan de zijkant waar veel in kan.Ziet er zeer modern en strak uit.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NS15 31-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Prima koelkast, doet goed zijn werk. Ook het diepvriesvakje is voor ons prima qua grootte. Voldoende ruimte in de koelkast. Jammer dat er maar 7 gaatjes zijn voor de eieren terwijl er in de meeste doosjes 10 eieren zitten. Verder maakt de koelkast wel iets meer lawaai dan de vorige.
Geschreven voor: Siemens KI24RV60

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer