Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Gekocht als inbouw apparaat in combinatie met de andere apparatuur (gelijke looks). Dergelijke apparaten zijn flink aan de prijs. Hoe staat het dan met de prijs/kwaliteit verhouding. Koffie is persoonlijk (soort koffie boon) maar de machine maakt het. Een paar punten die zeker beter kunnen. Voor het vullen van het water (zit niet op een kraan aangesloten) moet het tuutje voor heet water worden verwijderd. Is ongemakkelijk. De koffie is niet echt heet. Dus maken is gelijk opdrinken. Het maken gaat traag en dan is er vooraf nog het schoonspoelen. Vraag vaak om te ontkalken moet anders stopt de machine. Uitstraling is mooi, keuze in voldoende (soorten koffie, volume, sterkte). Goede koffie kost tijd.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Heb je al een account? Log dan rechts in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?