Siemens CT636LES6 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Soorten koffie
americano, caffe latte, espresso, hete melk, koffie, latte macchiato
Verlichting
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CT636LES6 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 02-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, goede koffie en wifi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

8,0
Prima koffie apparaat, heerlijke koffie (ligt ook aan de bonen natuurlijk). Goed via wifi te bedienen maar wel oppassen natuurlijk. Het apparaat nu een jaar in bezit en we zijn tevreden over de kwaliteit, er is nu wel één handicap en dat is dat de lekbakjes snel vol zijn volgens het apparaat. Het glaasje in de machine over de lekbak goed gereinigd maar dit lost het probleem niet op.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • Veel mogelijkheden
  • Goed te reinigen
  • Met de juiste bonen een heerlijk koffie
  • Wifi bediening

Minpunten

  • Lekbakjes snel vol (sinds kort)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam H te Vianen 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS CT636LES6

Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

8,0
Prima apparaat . We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de koffie. Prima smaak en veel instelmogelijkheden.
Echter de lekbak is snel vol dus ook het waterreservoir snel leeg !
Volgens mij komt er ook water niet via de vulleiding in de lekbak.

Pluspunten

  • smaak
  • kwaliteit

Minpunten

  • lekbak snel vol
  • waterunit snel leeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke 06-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Strak design, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

8,0
Een fijne koffiemachine die er mooi uitziet. Er zijn diverse keuzes waaruit men kan kiezen en zo nodig kun je je eigen voorkeur opslaan en een gepersonaliseerd kopje koffie zetten.
Het apparaat is makkelijk in gebruik en ook het vullen van het waterreservoir, aanvullen van de bonen en het legen van opvanglade en -bak is makkelijk.
De nadelen zijn dat het apparaat, zolang het niet daadwerkelijk helemaal uit staat, vrij regelmatig spoelt waardoor je frequent de opvanglade moet legen. Daarnaast moet je het melkreservoir daadwerkelijk uit het apparaat verwijderen wil je het apparaat helemaal uit kunnen zetten en dat zou, wat ons betreft, niet nodig hoeven zijn.
Verder verwarmen wij de kopjes voor met kokend water. Anders koelt de koffie erg snel af.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Genoeg keuze uit diverse soorten koffie
  • Een gepersonaliseerd kopje koffie is mogelijk

Minpunten

  • Het apparaat spoelt frequent
  • Voorverwarmen van je kopje is aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siska 23-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

9,0
Lekkere koffie en niet onbelangrijk goed van temperatuur. Apparaat met veel opties dus ja, dat vraagt om meer onderhoud. Gewoon s’ avonds even vers water bijvullen en lekschalen legen. Dan is het s’morgens genieten.

Pluspunten

  • Opties voor diverse koffie
  • Temperatuur
  • Uitstraling
  • Gadgets

Minpunten

  • Spoelt altijd bij het aanzetten.
  • Koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Siemens superkoffiezetter 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modern koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

8,0
Elke ochtend een heerlijke warme koffiegeur komt mij tegemoet wanneer ik naar beneden loop. Via de WIFI geef ik opdracht voor een kopje koffie terwijl ik mijn make-up aanbreng op de badkamer. Wij zijn zeer trots dat dit apparaat in onze nieuwe keuken de industriële en moderne look geeft.

Pluspunten

  • WIFI
  • Hete koffie/anderen dranken

Minpunten

  • Lekschaal moet regelmatig worden leeggemaakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasmeen 24-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Perfect kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

10,0
Geweldig koffie!! Recepten zijn aan te passen naar eigen smaak. Kan ook geheel eigen recepten invoeren. Makkelijk schoon te maken. Duidelijke handleiding. Appeltje eitje. Elke dag genieten van koffie!! Ook thee is perfect hiermee te maken in verschillende graden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 21-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

9,0
Ik zocht een koffiezet inbouw apparaat, welke in gebruik niet al te moeilijk is. Het display is heel duidelijk in de handelingen die je moet verrichten. Geeft goed aan wanneer je lekbakken moet legen, mocht je dit een keer zelf vergeten, bonen bij moet vullen, of het waterreservoir. Het is super eenvoudig om de te gebruiken koffiesoort naar eigen smaak aan te passen. De bereidde koffie is dan echt heerlijk van smaak. Tot nu toe ben ik echt SUPERBLIJ met deze aanschaf. Het is ook qua uiterlijk een mooi item in onze nieuwe keuken

Pluspunten

  • super gebruiksvriendelijk
  • heerlijke koffie's
  • mooi strakke vormgeving

Minpunten

  • geen aansluiting op waterleiding, maar dat weet je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de rijt 18-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

gebruikers gemak en top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

10,0
Dit apparaat overtreft onze verwachting !!
elk te bereiden kopje kun je instellen op : hoeveelheid / sterkte / temperatuur .
het apparaat geeft precies aan wat je moet doen en is heel attent in gebruik .
Het was even slikken van de investering maar achteraf gezien zou ik het direct weer doen .
Het heeft een super luxe uitstraling , groot gebruikers gemak ,maar het belangrijkste van alles is de kwaliteit van de koffie of latte macchiato en alles wat er voor of tussen valt. Een TOP kwaliteit.
Er wordt relatief veel aandacht gevraagd aan reiniging , maar we zien dit als een positief punt .
Op deze wijze zijn we verzekerd van kwaliteit en hygiëne . Let op bij de keuze van de koffie bonen en grofheid van het malen ,deze hebben invloed op de smaak van het eind product.
Kort samen gevat : als je jezelf en anderen wilt verwennen een ZEER goede aanrader.

Pluspunten

  • koffie kwaliteit
  • gebruikers gemak
  • reiniging
  • uitstraling
  • indien gewenst wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorri 17-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

9,0
Perfect apparaat, ik had al een Siemens stand alone, maar deze is nog luxer. Echt goede koffie, veel instelmogelijkheden, en schitterende uitstraling/ontwerp.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • Alles demontabel voor schoonmaak

Minpunten

  • vrij aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pimmus 17-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk apparaat. Zet in een handomdraai overheerlijke koffie. Naar ieders wil en smaak. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marietta 25-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

9,0
De Siemens inbouw koffieapparaat werkt boven verwachting goed. De ingebouwde WiFi zorgt voor extra smaken en is voor ons echt een pre. Het apparaat is makkelijk te bedienen. Een kind kan de koffie doen!!!

Pluspunten

  • WiFi
  • Bediening
  • Design
  • Automatische reiniging

Minpunten

  • Geen signaal als de melk op is
  • Lekbak is wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bart 23-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekkere koffie / makkelijk bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

8,0
Lekkere koffie, leuke gadget via app bedienen. Uiteindelijk bepaald ook de juiste koffieboon wel de smaak van het kopje, maar deze machine maakt er wat moois van!

Pluspunten

  • smaak
  • app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

10,0
Schitterend apparaat, gemakkelijk in te bouwen en daarna heerlijk genieten van de grote diversiteit aan mogelijkheden om een lekker bakkie te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard en Karin 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat en heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

10,0
We waren met een Jura al heel verwend maar met de nieuwe keuken kwam dit apparaat. We missen de Jura geen seconde. Heerlijke koffie en ook de melkproducten zijn top. Schoonmaken is een eitje.
Ik heb de uitvoering met Home Connect. Leuk om alles te volgen op je app.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gemak
  • Groot reservoir (water en bonen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 06-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Veel werk

Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

1,0
Als ik het nog eens had moeten doen, had ik dit apparaat niet aangeschaft.
Ontzettend veel werk met schoonmaken, wel een paar keer per dag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

arno 05-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

mooi design

Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

10,0
supermooi design, makkelijke bediening middels mooi lcd scherm. 1 nadeel maar daar ga ik nog voor bellen; de melk bij bv een capuccino is maar lauwtjes

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • lauwe melk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arno 24-12-2016

Na contact te hebben gehad met Siemens werd een monteur gestuurd. Volgens hem is de melk 50 graden en dat zou goed zijn. Ik vind hem echt maar lauwtjes, niet goed. Maar we doen het er dus maar mee, echter een siemens? Nooit meer

Reageer

Lidia 17-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat, zeer gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie vele keuzes van espresso tot koffie verkeerd, zelfs je eigen favoriete kopje koffie kan je opslaan onder je naam. Mooi design, makkelijk schoon te houden.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 30-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compleet in alle opzichten

Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

8,8
De Siemens koffie volautomaat machine zier er fantastisch uit. Uitgevoerd met de HomeConnect maakt deze machine nog leuker.
Nu begint het avontuur om nog andere bonen smaken te gaan proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens CT636LES6

Algemene score

9,2
Fijn apparaat, zet prima koffie. Enige minpuntjes, snelheid zetten van een cappu of latte, gebruiksgemak, melk bevindt zich achter de deur, hierdoor wordt de melk vaak vergeten en je kunt niet zien hoeveel melk nog aanwezig is waardoor je vaak een leeg spuitende melkopschuimer hebt. Verder top apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer