Miele CVA 6401 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele CVA 6401 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Berry 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele CVA 6401

Algemene score

10,0
We wilden een nieuwe koffiemachine die met bonen werkt, van degelijke kwaliteit is en bijpassend is bij onze andere apparatuur. We hebben getwijfeld tussen deze machine en de duurdere 6600 variant, omdat die een sensor heeft voor automatische detectie van de hoogte van de schenktuit. We vonden het prijsverschil daarvoor echter toch te groot en hebben daarom deze machine gekozen. We zien niets in wifi toepassingen, aangezien je toch bij de machine je koffie moet halen, alles gevuld moet zijn en je geen overstroming wilt van lekbakken etc. De toegevoegde waarde van wifi vinden we daarom te beperkt.

Het ziet er niet alleen mooi uit, ook de bediening is eenvoudig en toch biedt het apparaat uitgebreide mogelijkheden. De koffie smaakt uitstekend en het apparaat is lekker stil, vergeleken met onze vorige machine. Inbouw was een fluitje van een cent en het onderhoud stelt niet heel veel voor. Het reinigen gebeurt ook vrij geruisloos en de door te lopen stappen wijzen zichzelf, dankzij de instructies op het display. We hebben de machine nog niet zo lang, dus over duurzaamheid kunnen we nu nog niet zoveel zeggen.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Degelijkheid
  • Bediening
  • Echte bonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Iris 13-08-2018

Hallo, Ik lees van anderen dat het apparaat lastig is met schoonmaken en snel roestvorming vertoont binnenin. Kunt u dit bevestigen?

Berry 14-08-2018

Hallo, roestvorming hebben wij niet. Schoonmaken vinden wij erg meevallen. Alleen de melkleiding en bijbehorende onderdelen reinigen is wat meer werk. Maar wij doen zelden iets met melk, dus in ons geval speelt het niet. Enig minpunt dat wij hebben ervaren is dat de bedieningsknoppen (soft touch) niet worden verlicht. In donkere omgeving dus niet te doen, moet keukenverlichting aan

Berry 14-08-2018

Hallo, roestvorming hebben wij niet. Schoonmaken vinden wij erg meevallen. Alleen de melkleiding en bijbehorende onderdelen reinigen is wat meer werk. Maar wij doen zelden iets met melk, dus in ons geval speelt het niet. Enig minpunt dat wij hebben ervaren is dat de bedieningsknoppen (soft touch) niet worden verlicht. In donkere omgeving dus niet te doen, moet keukenverlichting aan

Reageer

Miskoop 29-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grootste miskoop ooit

Geschreven voor: Miele CVA 6401

Algemene score

1,0
Waardeloze machine. Vergt heel veel onderhoud en constant is hij kapot. Met name het melkgedeelte. Apparaat is nu 4 jaar oud en meer dan 30x ter reperatie aangeboden. Gevraagd om een nieuw maar miele geeft geeneens antwoord op je klachten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Frans van den Berg 16-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

fantastische koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele CVA 6401

Algemene score

10,0
Al ruim 10 jaar genieten we dagelijks van ons prachtige en uiterst gebruiksvriendelijke Miele inbouw koffieapparaat. Het zet niet alleen prima koffie, maar is ook een fraai apparaat om te zien en de warmhoud lade eronder is de ideale plek voor kopjes en mokken en biedt zo nog meer gemak. Onderhoud is eenvoudig en niet overdreven vaak. Bovendien wordt er tijdig gewaarschuwd zodat je niet voor een voldongen feit van een niet-werkend apparaat wordt geplaatst.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • constante kwaliteit
  • eenvoudig onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Dure miskoop, Miele onwaardige slechte kwaliteit

Geschreven voor: Miele CVA 6401

Algemene score

1,0
Al binnen 2 maanden na aanschaf de eerste reparatie onder garantie. Vooral de melkopschuimer functioneert slecht. Ondanks voortdurend schoonmaken en reinigen is elk kopje cappuccino weer een lot uit de loterij. Als die het doet, dan heerlijke cappuccino, maar te vaak komt er warme melk uit en mislukt de cappuccino. Bij nieuwe reparatie zijn vele onderdelen in de binnenkant vervangen maar na 2 weken weer dezelfde problemen, ondanks dat ik de vele verplichte schoonmaakprogramma’s regelmatig draai. Het gebruik van dit apparaat leidt tot vele frustraties. NIET KOPEN!

Pluspunten

  • Goed voor gewone koffie

Minpunten

  • Niet betrouwbaar
  • Slechte cappuccino
  • Veel te duur voor slechte kwaliteit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

E.V. 28-10-2020
  • Product gekocht

Slecht apparaat, vooral de melkopschuimer

Geschreven voor: Miele CVA 6401

Algemene score

2,0
Als het koffiezetapparaat het doet maakt hij lekkere koffie, maar mn de melkopschuimer is om de haverklap stuk.
Na 2/3 maanden de eerste reparatie gehad, daarna zeker nog 3 keer. Inmiddels een hele nieuwe binnenkant en nog steeds doet de melkopschuimer het slecht. Je bent een kwartier bezig voor je een keer koffie hebt. Drink je geen cappuccino is het een goed apparaat, anders niet aanschaffen!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

Loo wiel 10-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer slechte kwaliteit, service na 3 maanden

Geschreven voor: Miele CVA 6401

Algemene score

2,0
Mieke koffie apparaat gekocht, niet goedkoop, maar loos voor kwaliteit. Snel kapot Miele service gebeld, ja meneer over 3 maanden kunnen we langskomen... uhh... niet meer te repareren koop Nasr nieuwe, Danke daag......
Tja Miele er zijn Zeker betere.

Slecht

Minpunten

  • Snel kapot , slechte kwaliteit
  • Niet meer te repareren
  • Slechte service Miele 2 maanden wachten op afspr

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Toon de Laat 08-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig koffie apparaat CVA6401

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele CVA 6401

Algemene score

10,0
Heb de machine nu 2 jaar geweldige apparaat kan diversen soorten koffie kiezen goed instelbaar
geen problemen.
Destijds een zeer goede keus kan hem niet meer missen, snel een koffie bereiden bij bezoek is geweldig.

Pluspunten

  • kan diversen soorten koffie kiezen
  • snel
  • de juiste sterkte eenvoudig instelbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer