Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml) - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**2@g**l.com 28-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede en handige sluitbare bakjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

8,0
Ik vind deze bakjes erg handig, ze sluiten goed af en zijn handig stapelbaar. Erg veel eten kun je er niet in bewaren per bakje. Wel bv pastasaus voor 2 personen of een aantal saté stokjes met satésaus, maar voor een echte volledige maaltijd is het meer geschikt voor 1 persoon. Ze sluiten goed luchtdicht af.

Pluspunten

  • Sluit goed luchtdicht af
  • Goed te reinigen
  • Goed stapelbaar

Minpunten

  • Prijzig

Reageer

t**n@g**l.com 28-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale bakjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

8,0
Fijne bakjes, lekvrij en goed voor de magnetron. Enige minpuntje is dat het formaat wat klein is voor 2 personen, waardoor je vlees/groente en rijst in een apart bakje moet bewaren.

Pluspunten

  • Lekvrij
  • Magnetron ready

Minpunten

  • formaat

Reageer

IrisvS 19-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

7,0
Ik vind de bakjes zelf heel fijn. Ze zijn makkelijk schoon te maken, handig in gebruik en hebben een modern uiterlijk. Echter vind ik het lastig dat ze niet in elkaar te zetten zijn. Hierdoor nemen ze erg veel ruimte in beslag en dat is zonde

Reageer

JoaB 19-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne lekvrije bakjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

8,0
Fijne bakjes die inderdaad lekvrij zijn. Ze zijn stapelbaar waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. Ze zijn bestand tegen de vriezer en vaatwasser.
Voor een complete maaltijd zijn de bakjes net wat te klein

Pluspunten

  • Lekvrij
  • Bestand tegen vriezer en vaatwasser

Minpunten

  • Te klein voor complete maaltijd

Reageer

annemarieke weijmer 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

na gebruik vaatwasser blijven ze goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

8,0
Altijd op zoek naar bakjes die na gebruik goed blijven,
een aantal voordelen diepvries , magnetron.
in de vaatwasser sneuvelen bij mij veel bakjes , krom smelten , het past niet meer op elkaar .
langer vers heb ik eigenlijk niet zo kunnen ontdekken .
houd geen vieze geurtjes over na meerdere keren gebruiken.
bakjes lekken niet .
stevig met het vastklikken van de deksel op de bak.
goed stapelbaar.

nadeel : grote van de bakjes

Pluspunten

  • vaatwasser
  • lekken niet
  • magnetron , stapelbaar, diepvries

Minpunten

  • grote bakjes

Reageer

Marjolijn 16-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige bakjes voor 1 persoons huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

7,0
De bakjes zijn echt lucht- en lekdicht. Als je ze in de vaatwasser doet sluiten de deksels soms minder goed door lichte vervorming. Inhoud is perfect voor 1 persoon maar niet voor een gezin.
Ik vind de bakjes erg prijzig.

Pluspunten

  • Stevig
  • Sterk vacuum
  • Lekdicht

Minpunten

  • Inhoud te klein voor gezin
  • Deksels sluiten soms moeilijker uit de vaatwasser

Reageer

xgiusix 14-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

9,0
Deze bakjes passen perfect in de koelkast, ze nemen niet veel ruimte in beslag omdat ze wat platter en breder zijn dan mijn andere bakjes. Makkelijk stapelbaar. Heerlijk geordend. Ook zijn ze ideaal om maaltijden of etenswaren in mee te nemen want ze lekken niet.

Pluspunten

  • Makkelijk stapelbaar
  • Lekvrij
  • Geordend

Reageer

Ris Geelen 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

handige, veelzijdige bakjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

8,0
ideale bakjes om restjes in te bewaren. Formaat is handig, maar wel net te klein voor een hele maaltijd. Maar dat kun je oplossen door meerdere bakjes te gebruiken die prima stapelbaar zijn. Sluiten goed af, ik neem ze regelmatig mee onderweg.

Pluspunten

  • stapelbaar

Minpunten

  • te klein voor hele maaltijd

Reageer

j**9@l**e.nl 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Sterk en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal MasterSeal Fresh Mealprep Set (5 x 800 ml)

Algemene score

7,0
Solide bakjes, vaatwasbestendig en makkelijk stapelbaar. Misschien wel iets prijzig.

Reageer