Huawei P9 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. -
Naar de laagste prijs

Reinvent Smartphone Photography

De Huawei P9 met revolutionaire dual camera zorgt voor een doorbraak op het gebied van smartphone fotografie. Door een samenwerking met fotografiemerk Leica heeft de Huawei P9 maar liefst twee hoogwaardige Leica lenzen, waarmee je foto's maakt in superieure kwaliteit.

En dat zonder afbreuk te doen aan de slanke en compacte stijl van het toestel.

  • Dual camera voor foto's met nog meer detail
  • Ontwikkeld in samenwerking met fotografiemerk Leica
  • Stijlvol en strak ontworpen met oogstrelend resultaat
  • Krachtige batterij voor langere, superieure prestaties
  • Meer specificaties

De nieuwe Huawei P9

Reinvent Smartphone Photography

“Huawei P9, design schitterend, afwerking ook prima, hoofdtelefoon categorie plastic maar fantastic geluid, overtrof me verwachtingen. Scherm ook super, prachtig mooie harde kleuren ik hou ervan. ”

bakkker1973 18-05-2016

Bekijk alle reviews

Dual camera

De dual camera staat voor een nieuwe revolutionaire manier van smartphone fotograferen.Twee lenzen vangen het licht op, één kleur en één zwart-wit. De Huawei P9 combineert deze shots en voegt ze samen tot een foto met verbluffend resultaat. Met nog meer scherpte en meer detail dan ooit.

Krachtige prestaties

Voor de Huawei P9 zijn de nieuwste, geavanceerde chips gebruikt voor het beste en langdurige resultaat. Dankzij de Kirin 955 processor levert de Huawei P9 superieure prestaties. De krachtige 3000mAh batterij zorgt ervoor dat je nog langer kunt genieten van deze stijlvolle smartphone.

Strak design

De Huawei P9 is ontworpen door 's werelds beste industrieel ontwerpers. De Huawei P9 heeft een stijlvol design met diamant geslepen randen, afgerond met lichte curves. Het frame van aluminium uit de ruimtevaartindustrie en het extra stevige glazen scherm, maken het plaatje compleet.

VIP Service

De Huawei VIP Service zijn extra privileges bovenop de standaard service. Je krijgt het gratis bij aankoop van elke Huawei Smartphone, als je jezelf binnen 30 dagen registreert. Op sommige smartphones zitten zelfs nog extra privileges, zoals nu op de P9 en P9 Plus.

Huawei P9 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. -
Naar de laagste prijs