Huawei P20 PRO kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 412,00
Naar de laagste prijs

Een renaissance in fotografie

Maak altijd de perfecte foto's, dankzij de Leica Triple Camera, powered by AI. Of je nou overdag of 's nachts fotografeert, portretfoto's maakt of liever tot 5x in wil zoomen, de Huawei P20 Pro kan het allemaal. En video’s neem je superstabiel op, of in super slowmotion. En ondertussen helpt de kunstmatige intelligentie je met de beste instellingen.

* Triple camera
* 5x Hybrid zoom
* 2 dagen accuduur
* Water- en stofdicht (IP67)

Ontdek de Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro ontketent een revolutie in fotografie. Met 5x Hybrid zoom, Artificial Intelligence en meer.

"Na twee weken heb ik nog geen nadeel kunnen vinden. Het werkt heel erg snel en makkelijk. Het voelt erg degelijk en solide aan. Je merkt gewoon dat het een ijzer sterk apparaat is. Van te voren nog wel twijfels over de prijs maar die zijn nu vervlogen."

10,0
Dennis 18-4-2018

Bekijk alle reviews

Triple Leica Camera - Powered by AI

Met de Huawei P20 Pro zal fotografie nooit meer hetzelfde zijn. De triple camera, ontworpen samen met Leica, laat je foto's maken mooier dan ooit te voren. Je zoomt to 5x in, maakt prachtige portretfoto's of schiet super slowmotion video's.

Powered by AI

Dankzij kunstmatige intelligentie (AI) heb je altijd de goede instellingen, maak je perfecte foto's bij weinig licht en schiet je de meest stabiele video's. Je hoeft niet meer de professionele instellingen in te duiken om de mooiste foto's te maken.

Twee dagen accuduur

De Huawei P20 Pro heeft een fenomenale accu, van 4000mAh, die optimaal benut kan worden dankzij AI. Schiet dus de hele dag foto's zonder de telefoon tussendoor op te hoeven laden. En als je dan moet opladen, dan gaat het razendsnel dankzij SuperCharge (58% in 30 minuten).

Klaar voor de toekomst

De Huawei P20 Pro is water- en stofbestendig (IP 67), zodat je in weer in wind erop uit kunt om foto's te maken. En ook de software blijft veilig, dankzij de nieuwste Android-versie, 8.1.

Huawei P20 PRO kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 412,00
Naar de laagste prijs