Maak nu kennis met de Huawei P10
v.a. -
Naar de laagste prijs

KLEUR. STIJL. INNOVATIE.

Verander de manier waarop de wereld jou ziet door de lens van de HUAWEI P10. De HUAWEI P10 bepaalt de nieuwe stijlnorm dankzij de eerste diamant geslepen afwerking, waardoor ze sterker en kleurrijker zijn. De nieuwe Leica Dual Camera 2.0 gebruikt nauwkeurige 3D-gezichtsherkenning, dynamische belichting en natuurlijke portretverbeteringen om oogstrelende portretten te produceren in de kenmerkende fotostijl van Leica.

Ontdek alle features van de Huawei P10 & P10 Plus

Deze video laat perfect zien hoe de Huawei P10 & P10Plus jouw leven gaat verrijken.

“Wat een snelle telefoon, apps openen snel en de foto's, wauw die zijn scherp, niet normaal zo mooi. Er is een uitgebreide keuze aan fotobewerking mogelijk, voorafgaand of na het maken van de foto. Slank en lichte telefoon.”

Richard 28-03-2017

Bekijk alle reviews

Technisch Hoogstandje: Leica Dual Camera 2.0

De Leica Dual Camera 2.0 op de HUAWEI P10 bevat twee SUMMARIT H-lenzen met een diafragma van F2.2. Het resultaat: opnamen in 4K, sensoren van 20MP en 12MP en optische beeldstabilisatie. Superieure fotografie bij zwak licht. Wanneer je de wereld duidelijk ziet, ontdek je pas echt hoe mooi alles is.

Sneller. Slimmer

Dankzij ‘machine learning’ en de supersnelle Kirin 960-processor blijven de prestaties van de HUAWEI P10 onovertroffen. De combinatie met de HUAWEI Ultra Memory-technologie, die op intelligente manier geheugen toewijst, recyclet en comprimeert, zorgt dat je favoriete apps sneller openen dan ooit.

Artistiek Portret in de Fotostijl van Leica

Stop een portretstudio in je broekzak. De nieuwe Leica Dual Camera 2.0 gebruikt nauwkeurige 3D gezichtsherkenning, dynamische belichting en natuurlijke portretverbeteringen om oogstrelende artistieke portretten te produceren in de kenmerkende fotostijl van Leica.

Supersnel Opladen

De 3200 mAH-accu met hoge dichtheid van de HUAWEI P10 ondersteunt HUAWEI SuperCharge-technologie. Dankzij de bescherming van 5 kritieke parameters is opladen niet alleen snel maar ook nog eens veilig.

Maak nu kennis met de Huawei P10
v.a. -
Naar de laagste prijs