Honeywell Beveiligingscamera C2 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 129,99
Naar de laagste prijs

Veilig en vertrouwd met de C2 beveiligingscamera

Een eenvoudig te installeren camera met 145º breedhoek laat je in 1080p HD zien wat er thuis gebeurt. Ook merk je ondertussen andere geluiden en bewegingen op. Altijd in contact met thuis via de Honeywell Home App.

* Geluidsdetectie
* App meldingen
* Geofencing
* Tweeweg audio

De C2 – voor een veilig thuis

De eenvoudig te bedienen beveiligingscamera weet wanneer je weggaat, stuurt een alert bij ongewone activiteiten en is te bedienen via voice-control.

"De Honeywell Home-app is na een korte gewenningsperiode voor iedereen prima bruikbaar. Dankzij de groothoeklens bewaak je een relatief grote zone en leg je de beelden vast in full hd. Bron: Computer!Totaal."

7
Maikel Dijkhuizen 14-06-2018

Bekijk alle reviews

Geluidsdetectie

De C2 herkent vele geluiden en weet ze te onderscheiden. Zo word je gewaarschuwd wanneer de baby huilt, maar ook wanneer er een compatibel rook- of koolmonoxide-alarm wordt getriggerd.

App meldingen

Met de Honeywell Home App zie en hoor je wat er thuis gebeurt, waar je ook bent. Wanneer je een melding ontvangt, krijg je een helder beeld van de gebeurtenissen zodat je snel actie kunt ondernemen. De Honeywell Home app is beschikbaar voor Android en iOS apparatuur.

Geofencing

De Honeywell Home-app gebruikt geofencing om uw locatie te traceren en zo de Thuis- en Afwezig-modus te activeren. Zo gaat de camera automatisch aan wanneer je het huis verlaat en weer uit wanneer je thuiskomt. Je kunt de camera ook aan laten wanneer je thuis bent en wilt weten of de baby huilt.

Tweeweg audio

De handige tweeweg audiofunctie betekent dat je in contact kunt blijven met thuis. Waar je ook bent. Of nu de kinderen alleen thuis zijn, een indringer wordt gesignaleerd of je de hond jouw post op ziet eten. Vertel hem te stoppen. Nu meteen.

Honeywell Beveiligingscamera C2 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 129,99
Naar de laagste prijs