Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer - Reviews

Best Reviewed apr 2019 Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
Aantal weerstanden
8
Gewicht vliegwiel
5 kg
Remsysteem/weerstand
magneet
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maartenenellen 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke fiets voor goede prijs!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

10,0
Om toch aan mijn beweging te komen was ik op zoek naar een hometrainer. Toen vond ik deze opklapbare wat super handig is! Na het fietsen zet ik hem ingeklapt zo uit het zicht!! Verder ben ik erg te spreken over de stabiliteit en het comfort! Makkelijk te bedienen ook. Daarnaast zelfs een drinkfleshouder en ingebouwde leeshouder! Krijg echt waar voor mijn geld!!!

Pluspunten

  • Inklapbaar
  • Fietst prettig
  • Simpele bediening
  • Drinkfleshouder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje 14-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker opklapbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

10,0
In mijn flat heb ik een kleine ruimte waar geen hometrainer kan staan. Gelukkig kan ik met deze opklapbare hometrainer wel genieten van een hometrainer en na gebruik aan de kant zetten. Super handig met tablethouder.

Pluspunten

  • Compact
  • Tablet houder
  • Gemakkelijk monteren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte, stille hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

8,0
Goede hometrainer voor een schappelijke prijs. Maakt geen geluid en er zitten veel standen op om het te verzwaren. Goed te verplaatsen en op te bergen. Als je langer dan 1.90 bent, pas je er alleen niet goed op.

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
  • Veel standen

Minpunten

  • Niet geschikt voor lange mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieters 24-04-2019
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

10,0
Deze hometrainer gekozen vanwege zijn prijs en opklapbaarheid. Erg tevreden met deze aankoop. Pakket was volgende dag in huis geleverd door PostNL. Ik kan deze iedereen met weinig ruimte/budget aanbevelen. De hometrainer is zo compact dat hij tussen de kast en de muur in de gang past. Hij is ligt en makkelijk te verplaatsen. Ook houd de computer mooi de gegevens bij.

Pluspunten

  • Ligt
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Els 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima hometrainer die weinig plaats in beslag neemt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

9,0
Deze hometrainer bevalt goed. Instellen naar verschillende trapstanden is gemakkelijk. Hij neemt niet veel ruimte in beslag.

Pluspunten

  • Ziet er leuk uit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adorfsen 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en handig

Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

9,0
Dit product is precies goed en qua verstelbaarheid en fietst verder prima. Hij zit daarnaast ook goed en kan het dus makkelijk een aantal keer per weer gebruiken

Pluspunten

  • Verstelbaar
  • Zadel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Redketet 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sportief en ruimtebesparend

Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

10,0
Voor in mijn flatje is dit een ideaal fitness toestel. Makkelijk neer te zetten en weer weg te halen ondanks dat deze nog best groot is. Mijn lange vent kan er dus ook goed op fietsen!

Pluspunten

  • Stevig
  • Groot
  • iPad houder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bbaasten 18-01-2018
  • Product gekocht

Stevig inklaapbare bike!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

10,0
Chille hometrainer met heerlijk zadel! In begin wel zwaar trainen maar ga met stappen er op vooruit! Beveel het product abso aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik ben er heel blij mee

Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

9,0
Monteren was zo gedaan al waren ze vergeten de instructies in de doos te doen. De hometrainer doet wat die moet doen. Hij fiets prima en kan er ook goed op doorfietsen. Weerstand is ook goed in te stellen en gelukkig heeft deze hometrainer niet te veel poespas.

Pluspunten

  • Lekker basic
  • Montage
  • Goed op door te fietsen
  • Weerstand instellen

Minpunten

  • Handleiding vergeten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jelmer Bos 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met de aankoop

Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

8,0
Momenteel heb ik deze hometrainer een aantal weken in bezit en bent content met mijn aankoop. Gebruik de ibiking regelmatig en hij traint prima. Ik heb voor deze gekozen door reviews, omdat die opvouwbaar is en goedkoop. Het trainen wordt leuker voor mij doordat die makkelijk te verbinden is met mijn ipad. Verder is die gelukkig ook stil. Het stuur is helaas niet verstelbaar

Pluspunten

  • Stil
  • Goedkoop
  • Opvouwbaar

Minpunten

  • Stuur niet verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarah 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Spotprijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

9,0
2 keer per week maak ik gebruik van de ibiking en daar is deze meer dan geschikt voor. De trainer fietst fijn, heeft ook een fijn zadel en kan voldoende weerstandsniveau's instellen. De prijs valt me dus eigenlijk reuze mee, want had een heel instabiel en gammele hometrainer verwacht. Op goed vertrouwen online gekocht en ben er blij mee. Denk echter wel dat 10/15 keer per weer trainen niet geschikt kan.

Pluspunten

  • Zadel
  • Weerstandsniveau's
  • Fiets goed
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevig en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

9,0
Ik heb dit product nu een paar weken in bezit. Dit is mijn eerste fitnessapparaat die ik heb aangeschaft. Tot nu toe bevalt hij uitstekend en heb er geen klachten over. Hij is makkelijk te verplaatsen en kan door deze hometrainer goed mijn conditie op peil houden!

Pluspunten

  • stevig
  • makkelijk opbergbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima om een paar keer per week te sporten

Geschreven voor: Virtufit iConsole Opvouwbare Hometrainer

Algemene score

9,0
Heb deze hometrainer nu aan aantal weken in mijn bezit en hij bevalt tot nu toe uitstekend. Dit ding neemt nauwelijks ruimte in beslag, past do achter de kast. Weerstanden zijn ook goed en kan ook alles wat ik presteer meten Wat ik janmer vind is dat er geen programma’s standaard op zitten.

Pluspunten

  • Meetbare prestaties
  • Weerstanden
  • Opvouwbaar

Minpunten

  • Geen programmas

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer