Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Aantal weerstanden
8
Gewicht vliegwiel
5 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maartenenellen 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke fiets voor goede prijs!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Om toch aan mijn beweging te komen was ik op zoek naar een hometrainer. Toen vond ik deze opklapbare wat super handig is! Na het fietsen zet ik hem ingeklapt zo uit het zicht!! Verder ben ik erg te spreken over de stabiliteit en het comfort! Makkelijk te bedienen ook. Daarnaast zelfs een drinkfleshouder en ingebouwde leeshouder! Krijg echt waar voor mijn geld!!!

Pluspunten

  • Inklapbaar
  • Fietst prettig
  • Simpele bediening
  • Drinkfleshouder
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje 14-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker opklapbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In mijn flat heb ik een kleine ruimte waar geen hometrainer kan staan. Gelukkig kan ik met deze opklapbare hometrainer wel genieten van een hometrainer en na gebruik aan de kant zetten. Super handig met tablethouder.

Pluspunten

  • Compact
  • Tablet houder
  • Gemakkelijk monteren

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adorfsen 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en handig

Algemene score

9,0
Dit product is precies goed en qua verstelbaarheid en fietst verder prima. Hij zit daarnaast ook goed en kan het dus makkelijk een aantal keer per weer gebruiken

Pluspunten

  • Verstelbaar
  • Zadel
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Redketet 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sportief en ruimtebesparend

Algemene score

10,0
Voor in mijn flatje is dit een ideaal fitness toestel. Makkelijk neer te zetten en weer weg te halen ondanks dat deze nog best groot is. Mijn lange vent kan er dus ook goed op fietsen!

Pluspunten

  • Stevig
  • Groot
  • iPad houder
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bbaasten 18-01-2018
  • Product gekocht

Stevig inklaapbare bike!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Chille hometrainer met heerlijk zadel! In begin wel zwaar trainen maar ga met stappen er op vooruit! Beveel het product abso aan!
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik ben er heel blij mee

Algemene score

9,0
Monteren was zo gedaan al waren ze vergeten de instructies in de doos te doen. De hometrainer doet wat die moet doen. Hij fiets prima en kan er ook goed op doorfietsen. Weerstand is ook goed in te stellen en gelukkig heeft deze hometrainer niet te veel poespas.

Pluspunten

  • Lekker basic
  • Montage
  • Goed op door te fietsen
  • Weerstand instellen

Minpunten

  • Handleiding vergeten
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jelmer Bos 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met de aankoop

Algemene score

8,0
Momenteel heb ik deze hometrainer een aantal weken in bezit en bent content met mijn aankoop. Gebruik de ibiking regelmatig en hij traint prima. Ik heb voor deze gekozen door reviews, omdat die opvouwbaar is en goedkoop. Het trainen wordt leuker voor mij doordat die makkelijk te verbinden is met mijn ipad. Verder is die gelukkig ook stil. Het stuur is helaas niet verstelbaar

Pluspunten

  • Stil
  • Goedkoop
  • Opvouwbaar

Minpunten

  • Stuur niet verstelbaar
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarah 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Spotprijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
2 keer per week maak ik gebruik van de ibiking en daar is deze meer dan geschikt voor. De trainer fietst fijn, heeft ook een fijn zadel en kan voldoende weerstandsniveau's instellen. De prijs valt me dus eigenlijk reuze mee, want had een heel instabiel en gammele hometrainer verwacht. Op goed vertrouwen online gekocht en ben er blij mee. Denk echter wel dat 10/15 keer per weer trainen niet geschikt kan.

Pluspunten

  • Zadel
  • Weerstandsniveau's
  • Fiets goed
  • Prijs
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevig en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product nu een paar weken in bezit. Dit is mijn eerste fitnessapparaat die ik heb aangeschaft. Tot nu toe bevalt hij uitstekend en heb er geen klachten over. Hij is makkelijk te verplaatsen en kan door deze hometrainer goed mijn conditie op peil houden!

Pluspunten

  • stevig
  • makkelijk opbergbaar
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima om een paar keer per week te sporten

Algemene score

9,0
Heb deze hometrainer nu aan aantal weken in mijn bezit en hij bevalt tot nu toe uitstekend. Dit ding neemt nauwelijks ruimte in beslag, past do achter de kast. Weerstanden zijn ook goed en kan ook alles wat ik presteer meten Wat ik janmer vind is dat er geen programma’s standaard op zitten.

Pluspunten

  • Meetbare prestaties
  • Weerstanden
  • Opvouwbaar

Minpunten

  • Geen programmas
Geschreven voor: Virtufit iBiking Opvouwbare Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer