Virtufit Low Entry Bike 1.2i - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Low Entry Bike 1.2i op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk Kirpestein 02-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Virtufit binnenhuis fiets met lage instap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

9,0
Ik kan helaas niet best staan en lopen. Dus voor de TV heen weer springen om fit te blijven wordt het niet. Fietsen daarentegen gaat veel beter. Rond de jaarwisseling maanden regen en harde wind gevolgd door het corona virus hielden mij binnen. Dan gaat mijn conditie er hard op achteruit en veel sneller dan dat ik het weer beter gefietst krijg.
Je stap heel gemakkelijk op of beter in deze binnenhuisfiets. De ergonomie, het lage zwaartepunt, stabiele stuur en frame geven mij veel vertrouwen. Soms kijk ik een beetje TV of luister naar de radio, hoef me niet dik aan te kleden en ben altijd in de buurt van mijn koffieshop (huis). Op mindere dagen fiets ik slecht 3 of 2 keer 15 minuten maar streef naar 50 minuten per dag. Zodra het beter gaat kan ik met alle ingebouwde programma's ook een wisselende weerstand kiezen. Bovendien is hij verschoond van wilde 'oorlogs' kleuren en ziet het er zo goed uit dat hij van de regering (echtgenote) ook in de huiskamer mag blijven staan.
Vindt jij eens zo'n comfortabele sportschool?

Pluspunten

  • Ergonomie
  • Ingetogen uitstraling
  • Vertrouwende stabiliteit

Minpunten

  • Vermoeiend
  • Exclusief Biertap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Karin 13-09-2020

Een goed verhaal wat mij aanspreekt, vooral het deelde maanden rond de jaarwisseling/coronatijd. Ik kom in de winter ook niet toe aan de nodige beweging en wil daarom een hometrainer aanschaffen. Twee dingen zijn wel belangrijk, hij moet niet te zwaar trappen, vering goed en stuur liefst ook verstelbaar. Dat zijn drie dingen :D. Kunt U mij hier iets over zeggen?

Reageer

vonki01 06-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

8,0
Prima hometrainer.
Nagenoeg geruisloos.
Veel trainngsmogelijkheden.
Zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Buchmeyer 02-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Stabiele fiets ,zit prettig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

10,0
Goede fiets voor de lage opstap gekozen daar ik hem gebruik voor de revalidatie van mijn nieuwe knie.Tevens gekocht om ook daarna nog fit te blijven.Prijs kwaliteit ok.

Pluspunten

  • stabiel
  • makkelijk verplaatsbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 28-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Plug and Play

Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

7,0
The product arrived really fast and was pretty quick to put together. Pretty solid and simple to use it does the job really well.
Easy to store with the small wheels and overall pretty comfortable. The min points are the little noises after a while, the seat that keeps on moving from left to right which makes it easy to step out but not comfortable at times. The fact that its or the display or the app is a bit of a min, you would like to be able to have both tracking in time the progress.

Overall, great product, great delivery and great customer service as well.

Pluspunten

  • Quality
  • Design
  • Delivery
  • Customer service

Minpunten

  • Noises
  • Phone app
  • Seat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mick Soeters 27-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker fietsen zonder een meter vooruit te komen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

8,0
Zonder naar buiten te gaan, toch een lekker stukje fietsen als het slecht weer is
En tevens je conditie op peil te houden

Pluspunten

  • Goed programma
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Beerens 26-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer bijzonder geschikt voor senioren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

9,0
Wij hebben de hometrainer aangeschaft zodat mijn dementerende echtgenote regelmatig toch binnenshuis haar noodzakelijke beweging krijgt, terwijl ikzelf eveneens in goede conditie blijf.

Pluspunten

  • Makkelijko op- en afstappen
  • Makkelijk Instellen van programma's
  • Stabiel apparaat, goede zit.
  • Geluidsvriendelijk
  • Misstaat niet in woonkamer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric1982 25-04-2021
  • Product gekocht

Zeer goede kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

10,0
Het is een makkelijk in elkaar te zetten hometrainer / fiets die ook nog eens heel solide is. De bediening is fijn en makkelijk te verplaatsen.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijke bediening
  • Stevig
  • Gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

T van Swieten 24-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

9,0
Ik heb het via internet gekocht, maar hij voldoet aan alles wat ze er over schrijven.
Ben heel tevreden, prijs kwaliteit is prima. Het zelf monteren was heel eenvoudig, ook voor iemand met 2 linkerhanden.🙃
Hoop er nog vele jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Overzichtelijk scherm
  • Degelijk en stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Krans 24-04-2021
  • Product gekocht

Virtufit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

10,0
Hele fijne hometrainermet veel mogelijkheden voor beginner en gevorderden. Fijne lage instap.

Pluspunten

  • Lage instap
  • Stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 04-02-2021
  • Product gekocht

Virtu fit virtu flop

Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

3,0
Apparaat is goed in elkaar te zetten en komt deugdelijk over. De app is een aanfluiting. Als ik dit had geweten had ik wellicht iets anders gekocht.

Pluspunten

  • Simpel
  • Degelijk

Minpunten

  • Slechte app

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Team VirtuFit 24-02-2021

Beste Willem,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Fijn om te horen dat het toestel makkelijk in elkaar te zetten, het gebruiksgemak voldoende is en de duurzaamheid goed is.

Wij helpen u graag om meer plezier uit uw hometrainer te halen. We hebben kwaliteit van onze toestellen en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en komen dan ook graag met u in contact om u naar alle tevredenheid te helpen. Zou u contact met ons willen opnemen via klantenservice@virtufit.nl?

We zien uw reactie graag tegemoet.

In ieder geval veel trainingsplezier toegewenst!

Met sportieve groet,
Team VirtuFit

Reageer

Dunge 09-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos fietsen voor de TV, heerlijk!

Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

10,0
Het in elkaar zetten van de hometrainer heeft mijn 15 jarige dochter in haar eentje gedaan en het ging snel & gemakkelijk.

Wij hebben ook een matje voor eronder gekocht en via deze combi is het geruisloos fietsen.
Als je de TV (of muziek) aan hebt staan, hoor je echt niets en dat vind ik echt een groot pluspunt!

Verschillende routes/zwaartes zijn in te stellen op een zeer duidelijk schermpje.

Het zadel is erg handig in hoogte te verzetten en dat is wel handig, want wij zijn niet even lang whaha.

Kortom een perfecte hometrainer om je conditie op peil te houden.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Zadel gemakkelijk van hoogte te verzetten
  • Verschillende trainingsprogramma's in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van Kralingen 08-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne gebruiksvriendelijke hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

9,0
Fijne gebruiksvriendelijke hometrainer om binnenshuis je conditie op te bouwen dan wel op peil te houden. Diverse trainingsmogelijkheden geven voldoende variatie voor dagelijks gebruik. Goed verplaatsbaar. Duidelijk leesbaar display. Eenvoudig in elkaar te zetten, zelf voor iemand die niet handig is. De te verstellen onderdelen zijn makkelijk te verstellen. Handig is de lage instap.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • lage instap
  • goed leesbaar display
  • stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik-Jan 04-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk instelbare, stevige fiets.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

9,0
Omdat het zadel en het stuur met simpele handelingen in te stellen zijn, heb je in een handomdraai een comfortabele fietshouding. Ruime keuze uit trainingsprogramma's, dus voor elk wat wils en handmatig een training instellen is ook zo gepiept. Tijdens gebruik voelt de fiets erg stevig aan, wiebelt of schommelt niet en maakt praktisch geen geluid. Ik gebruik de fiets met een VirtuFit mat eronder, ik heb het niet getest zonder mat.

De tablethouder is een fijne feature, maar een tablet blokkeert het volledige scherm. Om de hartslag te kunnen meten, moet je de twee grepen vasthouden, maar om het te zien op het scherm moet ik mijn tablet optillen. Als je een klein display met 3 cijfers ergens anders hebt, zou je daarop informatie kunnen weergeven. Misschien een idee voor de volgende versie.

Op het monteren van het display na (gepriegel met kleine stekkertjes) is de montage een eitje. Een verbeterpunt is het verpakkingsmateriaal. De piepschuim buffers waren door het gewicht van de fiets aan de onderkant verpulverd en de vele bolletjes piepschuim waren erg irritant om op te ruimen.

Al met al ben ik zeer tevreden met deze aankoop. Ik denk dat je voor deze prijs geen betere hometrainer kunt vinden. De kleine verbeterpunten zijn absoluut geen dealbreaker voor mij.

Pluspunten

  • Stevig
  • Laag geluidsniveau
  • Makkelijk instelbaar

Minpunten

  • Tablet in houder blokkeert het scherm
  • Piepschuim in verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Gerry 03-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne instap

Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

9,0
Prima hometrainer, vooral voor senioren ideaal om de lage instap. Alle programma's nog niet doorlopen, maar ziet er goed uit. Is ook qua uiterlijk mooi, dus kan prima in woonkamer geplaatst worden.

Pluspunten

  • lage instap
  • goed instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 30-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk om op te fietsen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

10,0
De Hometrainer ziet er goed uit maar vooral is hij heel erg fijn om op te fietsen. Zeker nu ik het aan mijn knieën heb. Je kunt namelijk de hometrainer zo instellen dat je niet hard hoeft te trappen. Terwijl mijn dochter er weer hard op kan trainen. Dus voor iedereen geschikt. Er wordt een heel duidelijk display bijgeleverd. Echt een aanrader!!!!

Pluspunten

  • groot makkelijk zadel
  • duidelijk display
  • veel instelmogelijkheden
  • fijne fietshouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 30-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne hometrainer

Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

8,0
Fijne hometrainer met veel programma's. Voldoende stelmogelijkheden om de hometrainer op de juiste zithouding aan te passen. Enige nadeel is dat het verstellen van de hoek van het zadeel lastig is.
Nog niet zo lang in het bezit, dus met de duurzaamheid nog geen ervaring, maar de hometrainer ziet er degelijk en stabiel uit. Montage was eenvoudig. Er ontbrak een onderdeel van de trapper en binnen 2 dagen was een nieuwe trapper geleverd.

Pluspunten

  • Eenvoudige motnage
  • Degelijk
  • Veel programma's

Minpunten

  • Verstellen zadel lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmee 29-05-2020
  • Product gekocht

Raad het aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

10,0
Ik raad dit product aan.

De hometrainer heeft een lage instap daar door is het erg makkelijk voor iedereen om op de hometrainer te gebruiken.
Door de verschillende fiets niveau kun je op je eigen tempo fietsen.
Het is makkelijk in elkaar te zetten.
Voor de prijs en kwaliteit is het een prima product

Pluspunten

  • Lage in stap
  • Verschillende fiets snelheden
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Hartslag, calorieën, en afstand meters werken goed
  • Goede zit houding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

René 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

staat stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

8,0
De Virtufit is een stabiele fiets die geluidloos en in principe licht trapt met veel verschillende programma mogelijkheden. Ook goede zitpositie voor langere mensen ( ben zelf 1.93 m. )

Pluspunten

  • staat stabiel
  • fietst soepel
  • makkelijk te monteren

Minpunten

  • riempjes bij pedalen wat lastig te bevestigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul Rijksen 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zit met duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

9,0
Mijn keuze is op deze hometrainer gevallen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En ik ben niet teleurgesteld, integendeel. Het apparaat beschikt over veel functies, die goed leesbaar zijn op het duidelijke scherm. Bovendien is de fiets zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. Daarvoor hoef je niet handig te zijn.

Pluspunten

  • veel functies
  • gemakkelijk te verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans de Groot 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.2i

Algemene score

9,0
Aangeschaft om de fietstraining in de sportschool te vervangen. Voldoet uitstekend en is niet te duur. Wel veel programma's die ik waarschijnlijk niet ga gebruiken. Het basisprogramma is voor mij al voldoende. De tijd houd ik zelf wel in de gaten. Ik wil in de loop van de tijd de gemiddelde snelheid gedurende een half uur steeds hoger krijgen met behulp van een steeds zwaarder verzet. Daar is deze bike heel geschikt voor.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews