Virtufit Low Entry Bike 1.1 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Low Entry Bike 1.1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ivo 26-01-2021
  • Product gekocht

Super hometrainer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
In elkaar zetten is goed te doen, wel even met z'n tweeën zodat je de kabeltjes makkelijker kunt aansluiten. Wijst zich allemaal vanzelf met de handleiding. Het onderste deel zit al in elkaar, dus je hoeft geen tandwielen etc. te gaan monteren. Ik maak er nu dagelijks gebruik van. Enige kleine puntje is een lichte tik die soms heel lichtjes voelbaar en hoorbaar is, maar moet zeggen dat ik me er eigenlijk niet aan stoor. Display is prima, no nonsense en handig dat je je telefoon of iPad erop kunt zetten! Echt een super hometrainer!

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Mooi

Minpunten

  • Soms een lichte tik hoorbaar bij het trappen
  • Geen andere minpunten (waarom verplicht?)
  • Geen andere minpunten (waarom verplicht?)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milheeze 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en werkt prima

Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
Na enig speurwerk en vergelijk uiteindelijk bij de VirtuFit uitgekomen.
Nog geen moment spijt van gehad.
Levering zoals afgesproken binnen enkele dagen.
Duidelijke installatie instructies. Heb hem alleen in ca. 1,5 uur gebruiksklaar gemaakt.
Stevig apparaat, doet wat het moet doen, en ruim voldoende instel mogelijkheden.
Groot pluspunt vind ik dat het stuur en zadel verstelbaar zijn. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet neerleggen : als het zadel hoger moet staan, moet je de stelknop erg strak aandraaien om hem stabiel te houden, maar dat is eigenlijk ook wel weer logisch.
Blij met de aankoop en raad hem zeker aan voor de thuis fietser.

Pluspunten

  • Verstelbaar stuur
  • Verstelbaar zadel
  • 10 verschillende weerstanden
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Redelijk makkelijk te installeren

Minpunten

  • Stelknop strak aandraaien bij hoge zadelstand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E.B. 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stabiel en fijne hoogte voor langere mensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
De hometrainer zet zich gemakkelijk in elkaar, het lijkt even ingewikkeld maar is niet zo. Ik heb deze gekozen omdat ik 1.80 ben en een lage fiets gewoon niet fijn is. Deze is uitstekend qua hoogte. Zelfs mijn zoon van 1.90 kan er prima op fietsen. Het gemak van tussendoor op de fiets in je eigen huis te kunnen stappen bevordert enorm het dagelijkse bewegen. Maakt geen bijgeluiden, duidelijk dispaly. Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Adriaan 11-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mijn huisfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

10,0
Na een heupoperaties wilde ik onder alle omstandigheden kunnen fietsen.
Mijn keuze voor de Virtufit Low Entry Bike 1.1 bleek een prima keuze te zijn.
Heeft een vaste plaats in huis gekregen en ik spring er nog regelmatig op, heerlijk om even je beenspieren los te maken.

Pluspunten

  • Verstelbaarheid van trapkracht
  • Zeer degelijk in elkaar gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan de Vos 22-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

8,0
De hometrainer voldoet geheel aan de verwachtingen.
Prijs kwaliteit is prima voor de hometrainer.
Vooral de lagere instap vind ik prima.
Een min punt vind ik dat de display die is niet altijd even betrouwbaar, maar is te doen.

Minpunten

  • Display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriaan 21-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke hometrainer, beeldscherm is overzichtelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

10,0
Na zoeken op kieskeurig een keuze gemaakt, was op zoek naar een robuuste hometrainer.
Ben blij met deze keuze want in mijn huis staat nu een echte hometrainer. Heb eerder twee andere hometrainers gehad maar deze wint het vergelijk.

Pluspunten

  • Robuuste bouw
  • Duidelijk beeldscherm met voldoende info.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 19-01-2021
  • Product gekocht

Precies wat ik nodig had!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
In deze tijden van thuiswerken is beweging extra belangrijk en daarom heb ik de Virtufit Bike 1.1 aangeschaft om gewoon tijdens het journaal kijken de stress van de dag eruit te kunnen fietsen.
Goed verpakt gearriveerd, duidelijke beschrijving, makkelijk in elkaar te zetten en degelijk materiaal!
Daarnaast ook nog eens een supersnelle levering.
Kortom precies goed!!!

Pluspunten

  • Degelijk materiaal
  • Duidelijke handleiding
  • Makkelijk te monteren
  • Makkelijk te bedienen en gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cj 19-01-2021
  • Product gekocht

Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

8,0
Makkelijk om thuis je conditie op peil te houden en te verbeteren. Voldoet aan onze verwachtingen. Duidelijke handleiding voor montage. Leuke trainingsvideo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 19-01-2021
  • Product gekocht

Low entre bike virtufit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
Ik was opzoek na hometrainer ivm lockdown. Kwam deze tegen op kieskeurig.nl. Reviews waren zeer goed. Prijs kwaliteit is top. Zit comfortabel en is op de de hoogste stand behoorlijk pittig. Voor lekker een uurtje te zweten is deze super en makkelijk in elkaar te Zetten.

Pluspunten

  • Degelijk en comfortabel
  • Zwaar genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Cornelissen 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

2 linkerhanden toch zelf in elkaar gezet, veel fietsplezier!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
Gekocht om aan de conditie te werken nu in de lockdown, maar zeker ook erna. Met prima telefonische ondersteuning snel in elkaar kunnen zetten. Werkt prima. Prima prijs kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.F. Troost 24-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fietsen tijdens het journaal

Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
Een geweldige fiets! Mooie lage instap. Een iPad kan op ooghoogte worden gedeponeerd, zodat je al trappend kunt kijken naar je lievelingsprogramma of een filmpje van een fietstocht. Een apparaat zonder veel toeters en bellen, maar prima qua prijs en kwaliteit!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 24-02-2020
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
Prima apparaat.  Ik heb chronische rugklachten en in een mindere periode kan ik dan toch wat aan beweging doen.  Apparaat is ook prima te gebruiken om ff lekker te zweten.
Stuur en zadel zijn verstelbaar, dat is erg handig. Fijne zit en een stevig apparaat.

Pluspunten

  • Zadel en stuur verstelbaar
  • Prijs

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vos 20-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne hometrainer met lage instap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

10,0
Ik heb deze hometrainer gekocht voor mijn zus die een versleten heup heeft om haar toch de nodige beweging te bieden. Fiets is heel erg fijn in gebruik en gemakkelijk in elkaar te zetten met behulp van de gebruiksaanwijzing. Fijn beeldscherm op batterij dus geen draad naar een stopcontact zodat hij overal te plaatsen is.
Zij krijgt binnenkort een heupoperatie en kan de fiets bijdrage in de revalidatie.
Maar ook al heb je geen gezondheidsklachten dan zou ik ook zelf voor deze hometrainer kiezen en ziet er ook nog eens mooi uit!

Pluspunten

  • Lage instap
  • Fijn beeldscherm
  • mooie vormgeving en kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chinouk 18-02-2020
  • Product gekocht

Lage instap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
Deze hometrainer genomen ivm de lage instap. Erg blij met deze keuze. De fiets is erg gebruiksvriendelijk en ziet er in mijn ogen ook nog eens goed uit. Mocht je opzoek zijn naar een hometrainer met een lage instap en zonder al te veel poespas dan is dit een prima keuze!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Lage instap

Minpunten

  • montage makkelijker met 2 personen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

S Welles 31-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Home trainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

9,0
Ik heb de home trainer gekocht omdat ik parkingson heb.
Fietst fijn en staat stabiel gemakkelijk af te lezen scherm.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ton ten Voorde 29-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hometrainer ViruFit Low Entry Bike 1.1 deze wekt op battery

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Low Entry Bike 1.1

Algemene score

8,0
mijn vrouw heeft 2 nieuwe heupen en daarom een home trainer gekocht en bij ons thuis af geleverd .
Helaas was het stuur niet in orde scheurtje en het display niet oké.
gebeld en die is vervangen het stuur ook, verder mooie fiets, werkt perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer