Kärcher K 5 Premium

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Hogedrukreinigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Kärcher K 5 Premium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ed@gtonederland.nl 31-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

resultaten uit het verleden..........

Geschreven voor: Kärcher K 5 Premium

Algemene score

1,0
Kacher K5 in 2020 gekocht bij Bol .com

Na 2 maanden ( 3 keer gebruikt ) lekte hij inwendig en spoot het water er uit.
Daarna begaf de aan/uit schakelaar het.
Vandaag eerste mooie zomerdag ( 31 mei 2021), ik dacht kom ga mij terras schoon spuiten, maar helaas nu is de HD slang gebarsten ........
Waardeloos product was tien jaar geleden nog de mercedes onder de HD spuiten, maar nu....

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Slecht

Reageer

M.H. van Engen 03-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

K 5 Full Control Premium/ reparaties een ramp!

Geschreven voor: Kärcher K 5 Premium

Algemene score

4,0
Ik heb deze hogedrukreiniger in april 2016 gekocht en 5 jaar garantie bij gekregen. Nou deze garantie heb je ook ruimschoots nodig. de hogedrukreiniger is al voor de derde keer voor reparatie naar Karcher gestuurd. Dat is nog niet het grootste probleem, maar ik ben elke keer de hogedrukreiniger 5 weken kwijt! Dit was mijn laatste Karcher!

Pluspunten

  • Druk is goed.
  • Slang lang genoeg

Minpunten

  • Erg gevoelig voor storingen
  • Reparatietijden veel te lang
  • Veel te duur voor wat je mag verwachten

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

adrievanbladel 26-11-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Oude Karcher ingeruild voor Karcher K5.
Dit nal van proberen Karcher K5 van buurman.
Extra draaiende waterstraal kan alles aan, maar moet ik temperen bij het schoonspuiten van gemetselde voegen.
Zeker de moeite van aankoop waard!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mmashh 22-10-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Mooi duurzaam apparaat met 5 jaar garantie. Heel veel accessoires en mogelijkheden welke het leven in en om het huis veraangenamen. Top kwaliteit en product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hwijnholds 07-08-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Mijn keus is gevallen op de K5 premium vanwege de oppervlakteprestatie (omvang van mijn bestrating), geintegreerde slanghaspel, op het apparaat geintegreerde zeepdosering en koppelbaarheid van vorige Karcher accessoires. Bij het schoonmaken van de bestrating heb ik additioneel de meegeleverde vuilfrees gebruikt, dit gaf een prima resultaat. Voor de auto heb ik als extra accessoire, de foam nozzle, bijgekocht. Dit gaf een handig resultaat bij het autowassen. Het werken met de geintegreerde slanghaspel was even wennen, leek eerst onstabiel maar na een paar keer oefenen, gaf het een goede werking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hvalphen 05-08-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
een prima apparaat, hij wordt met veel plezier gebruikt. Het is een zeer compact apparaat en daarmee makkelijk op te bergen. Hij is zeer handig in gebruik. Er kunnen ook veel hulpstukken op aangesloten worden. Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

carcleaningddv 04-08-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Een fijne hogedrukreiniger met veel mogelijkheden. Het apparaat heeft veel kracht en kam compact opgeborgen worden. Tevens is het apparaat in vergelijking met mijn vorige hogedrukreiniger relatief stil. Wat mij betreft een aanrader welke zijn geld dubbel en dwars waard is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel0478 30-07-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super machine hoge druk en alles bij de hand geen losse slang en onderdelen rond slingeren. Vuilfrees werkt mooi. Spuitlansverlenging is wel een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d.henskens 25-07-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
5 jaar garantie geeft goede vertrouwen in het product. kennissen van ons hebben hem ook en waren er tevreden over.
het bereik en gebruik zijn goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kachertester 25-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Krachtige machine die de boel goed reinigt
en die degelijk van kwaliteit is.
Karcher is het merk onder de hogedrukreinigers die zijn naam al vele jaren verdient.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

hvink01 25-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Karcher K5 makkelijk mbv de gebruiksaanwijzing in elkaar te zetten. Machine ziet er fraai uit. Fijne reiniger met voldoende te regelen druk. Acceptabel geluidsniveau. Zeer vervuild terras ziet er weer als nieuw uit. Goed te doseren zeepuitgifte. Compleet met instelbare lans en zeer effectieve vuilfrees. Handig oprolmechanisme van de slang. Geen losse slang meer en daardoor makkelijk op te bergen. Door grote wielen eenvoudig te verplaatsen.
Wat duurzaamheid betreft,ga ik uit van mijn oude 20 jaar oude nog steeds werkende Karcher. Ik verwacht hier dan ook, zeker gezien de 5 jaar garantie geen problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

berkpost 24-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Een prima hogedrukreiniger met een goed resultaat. Hardnekkig vuil verdwijnt makkelijk van de bestrating. Verder is het een apparaat met veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marcof 23-07-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Degelijke en snelwerkende hoge druk reiniger. Met de extra gekochte accessoires veel mogelijkheden. Aangemeld op de Kaercher site voor 5 jaar garantie dus ik verwacht een goede degelijkheid en duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

floriskluivingh 23-07-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
NA het afschrijven van KEW hogedrukreiniger, gekozen voor een K5 premium, mede door een goede actie en demo bij de GAMMA. Het apparaat is eenvoudig te monteren en werkt naar behoren. Een grote straat gereinigd en de auto en caravan gewassen. Gaat prima, eenvoudig bedienbaar. Dat de hogedrukleiding is op te rollen is een voordeel, alhoewel dit niet altijd eenvoudig gaat. Misschien is een aanpassing op de oprolunit een volgende verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.huntink 21-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
mooie machine die doet wat ie moet.
Afrollen met een hogedrukslang die op druk is, leidt tot omvallen van de machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vdsandh 21-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb deze hogedrukreiniger aangeschaft bij de bouwmarkt en een oude karcher ingeleverd. Snel in elkaar gezet en aan de slag. Dit is een machine met ruim voldoende druk om zelfs het meest hardnekking vuil dat zich de afgelopen winter op het terras heeft verzameld te verwijderen.
Het gehele terras in een mum van tijd weer mooi schoon.
Klein minpuntje is de voor langere mensen de iets te korte spuit lans.
Verder een top apparaat waar ik nog lang plezier van ga hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fredolst 21-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Prima reiniger, perfecte druk. Ook oproloptie van slang is geweldig, nu geen loshangende slang meer, minder kwetsbaar in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterz S 21-07-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Enige maanden terug Kärcher K 5 Premium gekocht. Monster van een apparaat. Geeft uitstekend resultaat bij zowel straatreiniging als bij het autowassen. Ben 2x sneller klaar t.o.v. mijn oude HD-reiniger. Aanrader voor iedereen, zeker met de 5 jaar garantie die Kärcher hierop geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a3dejong 21-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Het grote voordeel van dit type vindt ik de slang haspel die voorkomt het vroegtijdig doorslijten van de slang en het knikken. Ik heb voor deze gekozen omdat de K5 ook in de 5 jaar garantie viel. Dit gecombineerd met een krachtige waterstraal die makkelijk te doseren is door aan de straalpijp te draaien is dit voor mij een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffrey3110 21-07-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Karcher staat al heel lang bekend om haar hogedrukreinigers vandaar dat wij voor deze hebben gekozen, maar ook kwaliteit en service vinden we belangrijk, en dat laatste is zeer positief! Het apparaat werkt naar behoren en het resultaat mag er echt wezen, het ideale is dat de motor watergekoeld is dus het maakt niet uit of je je tuin en daarna boot of auto hetzij gevel reinigt de motor kan het 100% aan zonder even pauze te hoeven nemen om de motor te laten afkoelen. Tevens zijn er verschillende accessoires los te verkrijgen om je Karcher uit te breiden naar eigen gemak. De slang haspel is ideaal in gebruik 1 minpunt is dat als je de slang te ver uittrekt en je hebt het niet in de gaten dan valt het apparaat om (stabiliteit voetjes zouden niet verkeerd wezen) maar al met al is het het geld echt waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews