JBL Northridge e60 vloerspeaker / zwart, beige, bruin

Vergelijkbare producten

Canton GLE 470.2 vloerspeaker / zwart, wit, beige, bruin, grijs, zilver

Canton GLE 470.2 vloerspeaker / zwart, wit, beige, bruin, grijs, zilver
9,0

Magnat Monitor Supreme 1002 vloerspeaker / zwart

Magnat Monitor Supreme 1002 vloerspeaker / zwart
Bekijk alle Hifi-speakers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de JBL Northridge e60 vloerspeaker / zwart, beige, bruin op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lipstickske 16-02-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
DAG ALLEMAAL,

heb de jbl e60 nu 2 jaar int bezit en ben er heel tevreden over.klinkt geweldig bij zowel muziek als film,tis een echte aanrader en als je tegenwoordig de prijzen ziet vd luidsprekers echt niet veel voor deze klasse.mooi helder geluid.niet twijfelen om ze in huis te halen hoor gewoon doen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen_Huissen_1990 05-02-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,7
Hallo allemaal, Ik heb 4 van deze jongens in mijn 5.1 opstelling staan, icm de ec35 en de e150p. 1 woord echt verbluffend. Het laag is mooi strak, het midden klinkt lekker, en de hoge tonen piekfijn. Deze speakers zijn groot van formaat, maar dat deert mij niet.
Kortom: Superspeakers..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trunks 17-08-2007
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Heb deze speakers voor een vriendelijke prijs gekocht en ik ben er zeer tevreden over. Een echte aanrader voor de instap naar een beter geluid. Zowel hoge, midden en lage tonen klinken goed. Zeer geschikt voor de weergave van zowel muziek (2-knls stereo) als films (DD 5.1 DTS 5.1) Werkt goed samen met mijn overige apparatuur: Receiver Marantz SR4500, CD speler Marantz CD5001ose, DVD speler Marantz DV4001, Center speaker JBL EC35, Subwoofer JBL E150P. Ik ben alleen nog op zoek naar nieuwe Surround back speakers, iemand een suggestie welke ik zou kunnen nemen? Tot slot wil ik aangeven dat een goede bekabeling niet vergeten mag worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maudje 08-10-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na lang zoeken toch voor de E60 gekozen. In combinatie met de C25 (center) de
P150 (actieve subwoofer) en de 2x de E10 (surround achter) Dit alles
aangesloten op een Sony DTS receiver. EN IK BEN ZEER TEVREDEN! Wat een prachtig
vol geluid en voor relatief weinig geld. Zijn ook mooi om te zien. Ik heb
gekozen voor de kersenuitvoering. Had wat aanvangsproblemen met een bromin
de subwoofer. Lag aan een goedkope kabel. Vervangen door een (prijzige!)
monsterkabel een het is nu perfect. Wat mij betreft is deze set een absolute
aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulvdb 07-09-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Heb deze speakers in combinatie met Harman Kardon 3480. Niks geen dolby
surround geneuzel maar verbluffend goede stereo geluid voor relatief weinig
geld. En ze zien er zonder frontje in de kleur kersen erg mooi uit maar dat is
natuurlijk persoonlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mastermano 30-03-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,7
Deze speakers klinken voor deze prijsklasse erg goed. Ik gebruik ze als
frontspeakers op mijn yamaha 450 receiver.
De speakers zijn wel wat groot, maar dat is in mijn kamer geen probleem. De
lage tonen worden goed weergegeven en ik ben ook zeer te spreken over de
midden- en hoge tonen.
Bij films klinken ze helemaal top!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

sonyfan22 18-08-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Komt super mooie geluid uit.
Hij is best lomp maar absoluut niet lelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hupseflupse 18-07-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze speakers nu samen met mn marantz 5400ose, wat een volume! en wat
een allemachtig mooi geluid.. erg helder en strak, en ook heerlijke lage tonen.
echt een kwaliteit speaker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjebo 16-06-2005
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Ik heb deze luidsprekers gekocht in combinatie met een harman kardon avr130.
het resultaat is vebluffend. Een super geluid tegen een nog betaalbare prijs.
Ideaal voor de instap naar betere geluidsapparatuur. Veel sound zonder last te
krijgen van je buren. Het formaat is lekker groot en stoer, in kersen kleur
zeker de moeite waard om naar te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drdre 14-01-2005
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
het zijn geen kleine zuilen ik vind ze een beetje groot maar het geluid dat er
uit kom das echt mooi ik heb ze aangesloten op een denon avr 3803 naar mijn
mening een mooie combinatie.Een echte aanrader je krijgt waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

onervaren 24-10-2004
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
ik heb ze zelf ook in combinatie met Yamha 450. Ben er zeker over te spreken.
Geeft lekker helder geluid. zonder dat je gelijk om de buren moet gaan letten
qua bass. Maar als het moet kan deze E60 toch ook weer aardig wat bass weg
geven. Ook voor surround zijn ze dan ook zeker niet ongeschikt naar mijn
mening. heb ze nu nog alleen als front voor dit. Dus heb nog geen sub, center
en sat. Wat ik in de toekomst nog wil gaan doen. Maar ze geven toch al vrij
ruim geluid met Dolby. Nu nog even sparen voor een JBL suround setje, vraag me
af wat het gaat worden. Mischien iemand nog sugestie..? Maar bij deze..,Wil ik
toch even zeggen dat de E60 speakers zeker hun geld waard zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank1985 24-08-2004
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Met deze speakers wordt het luisteren naar muziek genieten. Ik heb hem
bi-wiring aangesloten met een Yamaha 450 receiver. Ik zat te twijfelen tussen
de JBL E80 en E60. Heb gekozen voor de E60 omdat deze de midden en hogen tonen
helderder weergeeft dan de E80, daarintegen beschikt de E80 over een diepere
Bas dan de E60. het zijn allebei prima speakers, het is maar net waar je
voorkeur naar toe gaat. Ik heb gekozen voor de E60 en ben er super tervreden
over!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wallenstein 08-07-2004
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de luidsprekers via een internetshop gekocht en mijn eerste ervaringen
zijn zeer positief. Klinkt een stuk beter dan die voormalige satelietjes. Een
veel voller geluid, vooral bij het afspelen van gewone audio-cd's. Daarentegen
zijn het wel grote zuilen in vergelijking met een speakerset

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer