Hallo herfst!

Elk seizoen heeft haar charmes, zo ook de herfst! Wanneer het weer omslaat naar kou en regen roept die bank en wil je weer naar binnen. Een goede kop koffie aan je keukentafel of een potje gamen op de nieuwste spelcomputer. Op deze seizoenspagina vind je alle producten waarmee jij de herfst doorkomt. Dus maak je tuin herfstproof en plof neer op je bank. Geniet van de herfst!

Bekijk alvast Tablets Stofzuiger Slimme thermostaatNaar binnen

Het is herfst en dat betekent dat de windertijd weer in gaat, de dagen weer korter worden, de bladeren van de bomen vallen en er meer regenachtige dagen zullen zijn. Heerlijk weer om buiten in de plassen te stampen, lange boswandelingen te maken of om naar binnen te gaan en warm op de bank series te kijken. Elk seizoen heeft zijn charmes en zo ook het najaar.


Schoonmaken

De regenachtige dagen en de vallende bladeren geven veel viezigheid aan je kleding en schoenen. Dit zorgt ervoor dat je huis sneller vies wordt en we meer zullen gaan schoonmaken. Een goede stofzuiger is dan van belang. Neem bij je keuze bij een aankoop van stofzuiger vooral ook een robotstofzuiger mee in je overweging. Deze apparaten zorgen niet alleen voor een schone vloer, maar ook voor gemak! Twee vliegen in één klap.

Bekijk en vergelijk alle schoonmaakproducten

Wasmachine

Het sportseizoen is weer begonnen en dat betekent modder en gras op de sportbroekjes. Een goede wasmachine is dan wel zo handig. Er zijn wasmachines met speciale sportprogramma’s om zelfs de ergste (modder)vlekken uit je kleding te krijgen. Na één wasbeurtje is je kleding weer als nieuw. Bedenk bij je aankoop van een wasmachine dus goed welke wasprogramma’s voor jou van belang zijn.

Bekijk en vergelijk alle wasmachinesPopulaire productgroepen

Crosstrainer

Hometrainer

Loopband

Elektrische deken

Beveiligingscamera
Zet zelf de lekkerste kop koffie!

Na hard werken in de tuin of na die lange boswandeling is het tijd om op te warmen. Dit doe je natuurlijk het beste met een kop thee, koffie of warme chocolademelk (mét slagroom!). Deze dranken maak je eenvoudig zelf. Wist je bijvoorbeeld dat je met sommige koffiezetapparaten hete melk kunt maken? Die warme chocolademelk maak je dan in een handomdraai. Beschikt jouw koffiezetapparaat niet over een melkreservoir? Ga dan voor een melkopschuimer. Hier maak je zeker indruk mee bij visite!


Koffiezetapparaten

Niks kan tippen aan de heerlijke geur van vers gezette koffie. De lekkerste koffies drink je niet meer alleen in restaurants, maar maak je gemakkelijk thuis. Tegenwoordig zijn de nieuwste koffiezetapparaten zo geavanceerd dat je de meest luxueuze koffie’s eenvoudig zelf zet. Denk aan een espresso, cappuccino of latte machiato. En ga je dan voor verse bonen koffie, koffiecups, koffiepads of voor die heerlijke ouderwetse filterkoffie? Er is voor ieder wat wils.

Bekijk en vergelijk alle koffiezetapparaten

Melkopschuimer

Er zijn veel koffiezetapparaten en espressomachines met een ingebouwd melkreservoir om met één druk op de knop een cappuccino of latte machiato te maken. Heeft jouw koffiezetapparaat dit niet of wil je liever zelf de melk opschuimen tot de gewenste dikte? Dan kun je kijken naar een losse melkopschuimer. Ook deze zijn er in verschillende soorten en maten en met verschillende functionliteiten.

Bekijk en vergelijk melkopschuimers


Bekijk nu de nieuwe informatiepagina’s

Op deze seizoenspagina vind je alle producten waarmee jij de herfst doorkomt. Waar moet je op letten bij de aanschaf, welke functionaliteiten zijn belangrijk, wat voor type producten zijn er en welke is het meest geschikt voor mij? Op deze vragen geven onze informatiepagina’s antwoord.