Philips Avance Collection HR1578 - Reviews

Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 73 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aad51 10-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

niet geschikt voor brooddeeg !!

Algemene score

2,0
Na drie maanden heeft de mixer het begeven. De motor draait nog wel maar de haken niet meer. De 750W motor lijkt zeer interessant voor brooddeeg, maar de mixer kan zo'n "zwaar" deeg niet aan. Voor lichte taken zal deze mixer misschien prima werken maar als iemand van plan is om brood te bakken is deze mixer ongeschikt.

Minpunten

  • niet voor brooddeeg
  • staafmixer houdt niet gemakkelijk vast
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Barou 06-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed Product

Algemene score

7,0
Heel mooie gebruikvriendelijke apparaat met veel mogelijkheiden . Echt een sterke en stile motor...
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Riem 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand en is stil. Heeft veel mogelijkheden en onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Snelle service.
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janh1955 03-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Sterke motor. Geeft degelijke indruk. Voldoet volledig aan de verwachting. Met kortingsactie van Philips erg aantrekkelijk in prijs
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Beekhofje 13-04-2018

Een krachtige handmixer

Algemene score

8,0
Ik ben super blij met deze handmixer. Hij doet wat hij moet doen. Ik heb nog nooit zo een krachtige handmixer gehad. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Miranda 03-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Sterkste en beste handmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale handmixer. Binnen ons gezin hebben er 4 coeliakie, dus we maken veel zelf, waaronder ons eigen brood ( misschien is het deeg wel minder taai dan gluten bevattend deeg.)
Ik heb de mixer zo'n 3 jaar in bezit en ben zeer tevreden. Zo tevreden dat alle drie mijn kinderen dezelfde mixer mee op kamers hebben gekregen. Ook zij willen niet anders. Heel handig dat je direct een staafmixer en meer bij de hand hebt. Mijn zoon moet veel bakken tijdens zijn studie dus alles wordt intensief gebruikt.

Pluspunten

  • Sterk
  • praktische acessoires
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian 23-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

vanwege het hoge vermogen (750 watt) aangeschaft

Algemene score

4,0
Het leek een degelijk, krachtig en goed apparaat, maar nu na 3 jaar geeft hij de geest.
Weinig gebruikt omdat ik ook een Kenwood apparaat heb en deze Philips gebruikte om even iets snel te mixen of kloppen.

Pluspunten

  • het leek een degelijk sterk apparaat

Minpunten

  • nu na 3 jaar stuk
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Rita 15-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mixer Philips Avance Collection HR1578

Algemene score

3,0
Ik was zeer tevreden van het toestel tot hij het begaf ( gekocht in mei 2014) en nu- november 2017 werkt het niet meer - mixer ( voor soep doet het nog) maar de motor blijft sputteren als ik slagroom wil kloppen !!!!!

Minpunten

  • veel te vlug kapot voor zo'n duur toestel!!!!!
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

JustH 12-12-2016

slechte duurzaamheid

Algemene score

4,0
Ik heb de mixer nu 2 jaar. de hakmolen deed het niet toen ik deze kocht. Ik heb toen een nieuwe gekregen. Nu komt er smurrie uit het deksel, vet ofzo, dus onbruikbaar. De hakmolen slipt ook erg snel bij normale vulling en gebruik volgens de gebruiksaanwijzing. De staafmixer heeft ook al veel speling
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Juffrouw Jannie 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De mixer is goed, niet te groot maar toch veelzijdig in gebruik. Fijn dat er veel mogelijkheden te gebruiken zijn in 1 apparaat. Kwalitatief in orde.
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Melinda 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Great product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Been lookig for a staafmixer with this shape and very happy to find this one. The handle is very ergonomic and practical. For small batch of dough I dont need to use my big keukenmachine and can use this instead
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 11-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding goed, zeer kompleet met twee haak bekers, degelijk, moi design, zit goed in de hand.
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 07-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handmixer Philips, HR 1578/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de handmixer makkelijk in gebruik, hij werkt erg goed en is afwasbaar! Ligt makkelijk in de hand en vooral de turbo erop is merkbaar! In no time was de soep glad! Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • pureert super
  • afwasbaar
  • turbo stand, in no time klaar

Minpunten

  • erg diep, opletten dat het schoon wordt
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heidi 06-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vele toebehoren , de sterke motor en de veelzijdigheid van het toestel . En het gemakkelijk verwisselen van de onderdelen .
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gretha 30-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine met krachtige motor. We hebben deze blender gekocht omdat de recensies heel er goed waren. Ook een sieraad voor op het aanrecht

Pluspunten

  • Sieraard
  • Prima motor
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maju321 29-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Blender HR2195/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik beveel deze blender. Ik ben blij. Verpletterende ijs en de snelheid van de rotatie is zeer nuttig in mijn keuken

Pluspunten

  • vele functies
  • hoedanigheid
  • design
  • beschikbaarheid

Minpunten

  • prijs
  • luid
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suzanne 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

goed product ,zeer tevreden

Algemene score

9,0
goede blender en zeer makkelijk in gebruik. Hij is niet superstil, maar hij staat dan ook niet de hele dag aan, mix prima, maakt alles goed fijn en met de clean knop is hij in een handomdraai ook weer schoon. een echte aanrader
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeen 02-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparat

Algemene score

10,0
Ziet goed uit ,veel mogelijkhijden ,lekker compact ,kan dagelijks gebruik worden om alle gerechten klaar te maken.
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Pereira 30-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

top apparaat

Algemene score

8,3
heel mooi apparaat en wat een stevige beker!
makkelijk om mee te werken en al heerlijke smoothies gemaakt
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Indy 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne staafmixer

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, veel mogelijkheden, veel power!! Vorige zelfde staafmixer uit mijn handen laten vallen deed het niet meer snel een nieuwe besteld kan niet zonder.
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1578

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews