Philips Avance Collection Mixer HR1578/00 - Reviews

8,4 Lees 60 reviews
Best Reviewed nov 2016 Philips Avance Collection Mixer HR1578/00
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 60 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Juffrouw Jannie 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De mixer is goed, niet te groot maar toch veelzijdig in gebruik. Fijn dat er veel mogelijkheden te gebruiken zijn in 1 apparaat. Kwalitatief in orde.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Melinda 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Great product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Been lookig for a staafmixer with this shape and very happy to find this one. The handle is very ergonomic and practical. For small batch of dough I dont need to use my big keukenmachine and can use this instead

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dick 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding goed, zeer kompleet met twee haak bekers, degelijk, moi design, zit goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Marja 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handmixer Philips, HR 1578/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de handmixer makkelijk in gebruik, hij werkt erg goed en is afwasbaar! Ligt makkelijk in de hand en vooral de turbo erop is merkbaar! In no time was de soep glad! Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • pureert super
  • afwasbaar
  • turbo stand, in no time klaar

Minpunten

  • erg diep, opletten dat het schoon wordt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Heidi 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vele toebehoren , de sterke motor en de veelzijdigheid van het toestel . En het gemakkelijk verwisselen van de onderdelen .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Gretha 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine met krachtige motor. We hebben deze blender gekocht omdat de recensies heel er goed waren. Ook een sieraad voor op het aanrecht

Pluspunten

  • Sieraard
  • Prima motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
maju321 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Blender HR2195/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik beveel deze blender. Ik ben blij. Verpletterende ijs en de snelheid van de rotatie is zeer nuttig in mijn keuken

Pluspunten

  • vele functies
  • hoedanigheid
  • design
  • beschikbaarheid

Minpunten

  • prijs
  • luid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
suzanne 13-05-2016 Product paar dagen in bezit

goed product ,zeer tevreden

Algemene score

9,0
goede blender en zeer makkelijk in gebruik. Hij is niet superstil, maar hij staat dan ook niet de hele dag aan, mix prima, maakt alles goed fijn en met de clean knop is hij in een handomdraai ook weer schoon. een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeen 02-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparat

Algemene score

10,0
Ziet goed uit ,veel mogelijkhijden ,lekker compact ,kan dagelijks gebruik worden om alle gerechten klaar te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
N Pereira 30-04-2016 Product paar dagen in bezit

top apparaat

Algemene score

8,3
heel mooi apparaat en wat een stevige beker!
makkelijk om mee te werken en al heerlijke smoothies gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Indy 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne staafmixer

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, veel mogelijkheden, veel power!! Vorige zelfde staafmixer uit mijn handen laten vallen deed het niet meer snel een nieuwe besteld kan niet zonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HR 2093 20-04-2016 Product paar weken in bezit

Onmisbaar keukenhulp!

Algemene score

8,0
dit apparaat is simpel het wijst de weg vanzelf. Het is makkelijk schoon te houden doordat je niet teveel losse onderdelen hebt. Het gebruiksgemak is maximaal en bovendien ziet het apparaat er mooi uit!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
H op den Dries 17-04-2016 Product paar dagen in bezit

Avance collection

Algemene score

8,0
Het is een goede en degelijke blender met erg veel mogelijkheden. Alhoewel wij hem nog maar kort in ons bezit hebben, is hij al erg vaak gebruikt en we blijven hem zeer zeker vaak gebruiken.
Zeer goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Kookstel 10-04-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige alleskunner

Algemene score

10,0
Met deze machine zet je moeiteloos gevarieerde gerechten neer. Hapjes voor de borrel, soepen,sauzen, note hakken, slagroom kloppen, alles gaat moeiteloos en zonder veel gelui. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Barou 06-04-2016 Product paar dagen in bezit

Goed Product

Algemene score

7,0
Heel mooie gebruikvriendelijke apparaat met veel mogelijkheiden . Echt een sterke en stile motor...

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Riem 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand en is stil. Heeft veel mogelijkheden en onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
IJp 05-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Voor een visueel gehandicapte een gemakkelijk te bedienen mixer, die ook nog tegen een stootje kan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ancolo 03-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Erg degelijke sterke (750W) mixer met staafmixer. De mixer wordt geleverd met een stevige maatbeker en een hakmolen. Erg handig voor het hakken van nootjes e.d. Verder beschikt de mixer over een optie om de mixers op variabele hoogte te zetten zodat het mengen in een ronde kom erg handig is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Elsje1820 21-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Lijkt me een prima product, maar kan het nog niet beoordelen. Volledige bijsluiter, product is netjes ingepakt en de onderdelen lijken degelijk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Henk19624711 13-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Prachtig apparaat met veel praktische mogelijkheden.
Diverse hulpstkken en erg multifunctioneel.
Super krachtige en heel er stille motor.
Diverse aandrijfstanden.
Kortom, wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews