Philips Avance Collection HR1578 - Reviews

Best Reviewed nov 2016 Philips Avance Collection HR1578
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 70 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aad51 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

niet geschikt voor brooddeeg !!

Algemene score

2,0
Na drie maanden heeft de mixer het begeven. De motor draait nog wel maar de haken niet meer. De 750W motor lijkt zeer interessant voor brooddeeg, maar de mixer kan zo'n "zwaar" deeg niet aan. Voor lichte taken zal deze mixer misschien prima werken maar als iemand van plan is om brood te bakken is deze mixer ongeschikt.

Minpunten

  • niet voor brooddeeg
  • staafmixer houdt niet gemakkelijk vast

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Barou 06-04-2016 Product paar dagen in bezit

Goed Product

Algemene score

7,0
Heel mooie gebruikvriendelijke apparaat met veel mogelijkheiden . Echt een sterke en stile motor...

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Riem 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand en is stil. Heeft veel mogelijkheden en onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janh1955 03-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Sterke motor. Geeft degelijke indruk. Voldoet volledig aan de verwachting. Met kortingsactie van Philips erg aantrekkelijk in prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad51 10-03-2017

Niet geschikt voor brooddeeg

Algemene score

2,0
Na drie maanden heeft de mixer het begeven. De motor draait nog wel maar de haken niet meer. De 750W motor lijkt zeer interessant voor brooddeeg, maar de mixer kan zo'n "zwaar" deeg niet aan.

Het ligt ook niet aan dit apparaat omdat dit de 3e HR1578/00 was die het binnen 3 maanden heeft begeven.

Voor lichtere taken zal deze mixer misschien prima werken maar als iemand van plan is om brood te bakken is deze mixer ongeschikt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JustH 12-12-2016

slechte duurzaamheid

Algemene score

4,0
Ik heb de mixer nu 2 jaar. de hakmolen deed het niet toen ik deze kocht. Ik heb toen een nieuwe gekregen. Nu komt er smurrie uit het deksel, vet ofzo, dus onbruikbaar. De hakmolen slipt ook erg snel bij normale vulling en gebruik volgens de gebruiksaanwijzing. De staafmixer heeft ook al veel speling
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Juffrouw Jannie 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De mixer is goed, niet te groot maar toch veelzijdig in gebruik. Fijn dat er veel mogelijkheden te gebruiken zijn in 1 apparaat. Kwalitatief in orde.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Melinda 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Great product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Been lookig for a staafmixer with this shape and very happy to find this one. The handle is very ergonomic and practical. For small batch of dough I dont need to use my big keukenmachine and can use this instead

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding goed, zeer kompleet met twee haak bekers, degelijk, moi design, zit goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handmixer Philips, HR 1578/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de handmixer makkelijk in gebruik, hij werkt erg goed en is afwasbaar! Ligt makkelijk in de hand en vooral de turbo erop is merkbaar! In no time was de soep glad! Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • pureert super
  • afwasbaar
  • turbo stand, in no time klaar

Minpunten

  • erg diep, opletten dat het schoon wordt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heidi 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vele toebehoren , de sterke motor en de veelzijdigheid van het toestel . En het gemakkelijk verwisselen van de onderdelen .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gretha 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine met krachtige motor. We hebben deze blender gekocht omdat de recensies heel er goed waren. Ook een sieraad voor op het aanrecht

Pluspunten

  • Sieraard
  • Prima motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maju321 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Blender HR2195/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik beveel deze blender. Ik ben blij. Verpletterende ijs en de snelheid van de rotatie is zeer nuttig in mijn keuken

Pluspunten

  • vele functies
  • hoedanigheid
  • design
  • beschikbaarheid

Minpunten

  • prijs
  • luid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suzanne 13-05-2016 Product paar dagen in bezit

goed product ,zeer tevreden

Algemene score

9,0
goede blender en zeer makkelijk in gebruik. Hij is niet superstil, maar hij staat dan ook niet de hele dag aan, mix prima, maakt alles goed fijn en met de clean knop is hij in een handomdraai ook weer schoon. een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeen 02-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparat

Algemene score

10,0
Ziet goed uit ,veel mogelijkhijden ,lekker compact ,kan dagelijks gebruik worden om alle gerechten klaar te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Pereira 30-04-2016 Product paar dagen in bezit

top apparaat

Algemene score

8,3
heel mooi apparaat en wat een stevige beker!
makkelijk om mee te werken en al heerlijke smoothies gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Indy 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne staafmixer

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, veel mogelijkheden, veel power!! Vorige zelfde staafmixer uit mijn handen laten vallen deed het niet meer snel een nieuwe besteld kan niet zonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR 2093 20-04-2016 Product paar weken in bezit

Onmisbaar keukenhulp!

Algemene score

8,0
dit apparaat is simpel het wijst de weg vanzelf. Het is makkelijk schoon te houden doordat je niet teveel losse onderdelen hebt. Het gebruiksgemak is maximaal en bovendien ziet het apparaat er mooi uit!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

H op den Dries 17-04-2016 Product paar dagen in bezit

Avance collection

Algemene score

8,0
Het is een goede en degelijke blender met erg veel mogelijkheden. Alhoewel wij hem nog maar kort in ons bezit hebben, is hij al erg vaak gebruikt en we blijven hem zeer zeker vaak gebruiken.
Zeer goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kookstel 10-04-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige alleskunner

Algemene score

10,0
Met deze machine zet je moeiteloos gevarieerde gerechten neer. Hapjes voor de borrel, soepen,sauzen, note hakken, slagroom kloppen, alles gaat moeiteloos en zonder veel gelui. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews