Philips SC6240 Visacare - Reviews

Specificaties
Reinigingsstand
mild, diep
Waterdicht
Nee
Oplaadtijd
8 uur

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mies42 28-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Makkelijke dermabrasie in je eigen huis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat ik een zeer gevoelige en erg droge huid heb heb ik alleen gebruik gemaakt van het opzetstuk voor de gevoelige huid. Meteen na de eerste keer had ik een zachtere huid en een natuurlijk blosje. Na een paar weken zag ik tot mijn verbazing echt dat mijn poriën kleiner zijn geworden en lijken mijn rimpeltjes en en lijntjes iets minder diep/ is de huid wat steviger. Ik gebruik het apparaat 2x in de week en ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Direct resultaat
  • Draadloos te gebruiken
  • Kleinere porien
  • Stevigere huid

Minpunten

  • In het begin lastig schoon te maken
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Einie 24-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aanvankelijk even wennen aan het idee; microdermabrasie maar dan in het comfort van je eigen huis. Was nogal sceptisch. Maar echt, de resultaten zijn gewoonweg fantastisch! Iedere week gebruik ik de unit gemiddeld 2 a 3 keer. Aan het begin van de testperiode had ik vergrote porieen naast mijn neus. Die zijn zichtbaar kleiner geworden. Ook merk ik dat mijn huid er "gekleurder" uitziet, alsof ik continue een zonnetje heb gepakt. Als ik een weekje niet heb "gevisapured" heb mis ik het en voelt mijn huid minder zacht aan. Sommige plekken zijn lastiger re bewerken, zoals het voorhoofd. Daar schiet de suctie soms los. Oh ja, doe het niet vlak voordat je nog ergens naartoe moet! Het apparaat laat de nodige rode en soms paarse vlekken achter die pas met een paar uur wegtrekken.

Al met al ben ik zeer tevreden. Ja, het is een grote uitgave maar iedere cent meer dan waard!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Vrij prijzig
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chelliebellie 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dit product vervangt een bezoekje aan de salon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al na de eerste keer voelde mijn huid gladder aan. Ik heb een gevoelige huid met veel bobbeltjes/oneffenheden.
Hierdoor vond ik het spannend om het apparaat te gebruiken, maar het opzetstuk voor de gevoelige huid is zeer fijn en mijn huid reageerde er goed op.
Het is heel eenvoudig om te gebruiken en binnen 5 minuten ben je klaar. Ook het schoonmaken is heel makkelijk en snel (opzetstuk onder de kraan afspoelen).
Na het gebruik voelt mijn huid als dat ik bij de salon ben geweest.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed resultaat
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Na gebruik niet in de zon
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tanja74 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb dit geweldige apparaat 5 weken mogen testen en ben blij verrast. Dit product zorgt ervoor dat mijn huid beter doorbloedt is, er stralender uit ziet en het zorgt ervoor dat je crème beter door je huid wordt opgenomen. 2x in de week een goede microdermabrasie behandeling in je eigen badkamer. Ook de fijne lijntjes kan je doelgericht aanpakken. Ben zelf zeer benieuwd naar de langere termijn resultaten.
Bedankt philips!
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saarb 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Verstevigend en gladder gevoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijne aanvulling op je gezichtsverzorging! Ik heb last van een wat vettige huid, duidelijk een vermindering na regelmatig gebruik van de visacare.
Na gebruik een lekkere crème gebruiken, ik heb geen last van roodheid ondervonden. Mijn huid voelt gladder en steviger aan na 2 wekelijks gebruik.
Ik beveel de visacare zeker aan.

Pluspunten

  • Verstevigend
  • Gladder gevoel
  • Minder vette huid
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

74Tanja 15-01-2018

Geweldig

Algemene score

10,0
Heb dit product mogen testen en ben blij verrast door het resultaat. Het is zeker te vergelijken met een professionele behandeling in de salon. Zelfs nog intensiever. 2 x per week een behandeling in je eigen badkamer is het perfecte recept voor een steeds mooiere, beter doorbloedde huid. Ook de fijne lijntjes worden aangepakt en de crème wordt duidelijk beter opgenomen door de huid. Ben nu 5 weken bezig en dit beloofd veel goeds voor de toekomst.
Absolute aanrader!!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Belle1 14-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat: een momentje me-time en huidverbetering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enkele weken wekelijks twee keer gebruik ben ik erg positief over dit apparaat! Ik ben benieuwd naar de voordelen op de langere termijn, maar ik merk nu al dat mijn huid steviger en gladder voelt, poriën minder zichtbaar zijn en mijn huid is een stuk rustiger. Heerlijk! En het fijne is dat het gebruik van het apparaat erg makkelijk is: het kost slechts enkele minuten per keer, het werkt eenvoudig en het voelt fijn aan: echt een me-time momentje!

Pluspunten

  • Huidverbetering
  • Voelt fijn aan
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jverhagen 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed en gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Na een aantal keer de Visacare gebruikt te hebben, merk ik nu toch wel verschil. Ik denk dat ik het nog wat langer moet gebruiken voor nog meer verschil, maar tot nu toe ben ik blij verrast met de werking van het apparaat. Mijn huid oogt frisser en stralender. Ik merk ook dat ik veel minder last van puistjes heb en mijn huid voelt glad aan. Normaal gesproken ga ik voor een microdermabrasie behandeling naar de schoonheidsspecialist, maar dat ik nu niet meer nodig. Daarom vind ik dit apparaat het geld ook echt waard. Het is heel eenvoudig te gebruiken, je wordt er snel handig in. Het apparaat ziet er ook mooi uit.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Werkt goed
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy193 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Top product: doet wat het belooft!

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat ruim 6 weken (2x per week) gebruikt en ben er zeer tevreden over. Ik merkte al vrij snel resultaat. Mijn onrustige huid is zichtbaar verbeterd en voelt ook gladder aan. De rimpeltjes in mijn voorhoofd lijken ook echt verminderd te zijn en mijn poriën verkleind. Ik heb ook het idee dat crèmes beter worden opgenomen door mijn huid. Ik heb altijd een wat onzuivere en gevoelige huid gehad en als gevolg daarvan wat littekens, dus ik ben erg blij dat dit apparaat net zo effectief is als een professionele behandeling in een schoonheidssalon. Het is ook heel gemakkelijk om zelf te doen, de handleiding is erg duidelijk en het apparaat gaat goed over de huid. Je moet wel oppassen als je huid heel erg gevoelig is of als je last hebt van een uitbraak, maar dat spreekt voor zich. Het apparaat ziet er mooi uit: stijlvol en modern. Ook ligt het prettig in de hand. De batterij gaat gelukkig lang mee en het schoonmaken van het apparaat gaat prima. Nadelen heb ik nog niet ontdekt, ik kan dit apparaat iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Effect: huid gladder en minder onzuiverheden
  • Mooi design
  • Batterij gaat lang mee
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooi001 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Gebruiks vriendelijk en mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi product, makkelijk te gebruiken. Je huid voelt zacht aan na gebruik en oogt ook veel frisser voordeel is dat je geen filters of iets dergelijks hoeft te vervangen, na gebruik kan je het onder de kraan schoonmaken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Hoeft geen filters te vervangen
  • Ligt goed in je hand
  • Korte behandeling

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa2082 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gladder en zachter resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat ligt goed in de hand. Resultaat is binnen 1 keer al te merken, huid is zacht en glad. Op bepaalde zones in het gezicht is het iets lastiger om te doen bijvoorbeeld het voorhoofd. Op de wangen, kin en kaaklijn is het prima te doen. Zuigkracht is goed!

Pluspunten

  • Zachte huid
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Niet voor iedereen geschikt
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jess1233 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dit product werkt naar behoren

Algemene score

10,0
Geweldig product merkte na 2 weken al een verschil glijd ook soepel over de huid is echt een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk vasthouden
  • Geweldig product
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jess123 09-01-2018

Dit product werkt naar behoren

Algemene score

10,0
Geweldig product merkte na 2 weken gelijk verschil! Makkelijk in gebruik en strijkt vloeiend over je huid! Echt een aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lisa1982 08-01-2018

Een handzaam effectief apparaat

Algemene score

8,0
Het apparaat ligt goed in de hand. Na gelijk de eerste keer gebruiken is de huid de volgende dag een stuk gladder en zachter. Ik merk wel dat dit apparaat lang niet voor iedereen geschikt is ivm zuigkracht en dermabrasie. De mond is opzich goed, op het voorhoofd wordt het moeilijker, dan kan je maar kleine stukjes doen ipv banen. De mond is goed schoon te maken, maar na 6 weken wordt hij wel wat minder, qua schoon te krijgen en qua grofheid. Mijn huid is veel zachter en gladder, maar qua lijntjes zie ik minder resultaat. Ik zal hem wel adviseren maar bij gevoelige huiden niet, het is belangrijk om bij dit apparaat goed de handleiding te lezen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

slavenburg 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heerlijk apparaat. Goed resultaat in een paar minuten per week.
Ik kan deze aanbevelen aan mensen met een minder mooie huid en lijntjes.

Pluspunten

  • Fijn apparaat
  • ligt lekker in de hand
  • goed resultaat
  • lange accu duur

Minpunten

  • best prijzig
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melaniez 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Egale en rustige huid binnen een paar weken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik gebruikte de visacare Microdermabrasion om littekens te vervagen en een onrustige huid tegen te gaan, omdat ik daar telkens weer opnieuw last van kreeg.
Ik gebruik de visacare Microdermabrasiom nu meer dan een maand en mijn huid ziet er veel egaler uit, littekens zijn vervaagd en mijn huid heeft geen oneffenheden. Mijn huid voelt ook veel zachter aan, het apparaat doet wat het beloofd en is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Kost niet te veel tijd

Minpunten

  • Nog een beetje lastig om schoon te maken
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Channie13 08-01-2018

Fijn apparaat zelfs met mijn gevoelige huid.

Algemene score

8,0
Mijn poriën zijn schoner en zelfs wat kleiner voor mijn idee. Ik heb het apparaat nog niet heel vaak gebruikt omdat ik een gevoelige huid heb maar het is echt een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Daam123 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na een aantal keer gerbuiken, voelde mijn huid absoluut soepeler en zachter aan.
De rimpels van mijn "rokerslip" werden stukken minder en doordat het apparaat je huid tegelijkertijd scrubt, verdwijnen meeters, als sneeuw voor de zon.
Doordat het apparaat nagenoeg geluidsloos is, kun je hem gebruiken, terwijl je bv tv kijkt.
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan123 08-01-2018

Super fijn apparaat

Algemene score

10,0
Al na een aantal keer gerbuiken, voelde mijn huid absoluut soepeler en zachter aan.
De rimpels van mijn "rokerslip" werden minder. Daarnaast doordat het je huid ook een soort van scrubt verdwijnen meeeters ook als sneeuw voor de zon.
Doordat het apparaat nagenoeg geluidsloos is, kun je hem gebruiken terwijl je tv zit te kijken.
Een echte aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Inga 02-07-2016

Microdermabrasie bij je thuis

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat. Ik kan deze behandeling nu thuis doen en vaker een behandeling ondergaan en mezelf concentreren op probleemgebieden. De huid wordt heerlijk roze en voelt goed schoon en glad. Het voortkomt onreinheden en ik gebruik het zelfs op mijn buik waar een groot lelijk litteken zit van een operatie om het litteken te masseren in de hoop dat dit mooier wordt. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Geschreven voor: Philips SC6240 Visacare
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews