Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader - Reviews

Specificaties
Compatibele geheugenkaarten
Memory Stick Pro Duo HS, Memory Stick Pro Duo Mark II, Memory Stick Pro HG Duo HX, SD, SDHC, SDXC, xD, MSXC, MMC, MicroSD (TransFlash), microSDHC, microSDXC, MiniSD, CF, MS XC-HG Duo, MS Duo, MS PRO Duo, MS Micro (M2), MS PRO, Geheugenstick, MS Pro-HG Duo, MS Pro-HG
USB 3.0 poort(en)
1
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale kaartlezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

10,0
Ik heb een 'oude' telefoon met microSD-kaart erin.
Mijn telefoon kan niet worden gelezen op de pc.
Deze kaartlezer zorgt ervoor dat ik de geheugenkaart uit mijn telefoon nu wel kan lezen.
En de snelheid van lezen/schrijven is (heel) hoog.

Pluspunten

  • Mooi compact ontwerp
  • Leest tot wel 63 soorten geheugenkaarten
  • Plug&play
  • Werkt op alle USB-poorten (USB 1.1 tot USB3.0)
  • Snelle overdracht van data

Minpunten

  • Ik weet niet of deze werkt op Apple

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sitecom 3.0 Card reader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

10,0
Deze nieuwe USB 3.0 card reader gekocht en is tevens meer geschikter voor de huidige CF kaarten. super snel, geen storingen zoals bij de vorige " ander merk" cardreader
Aanrader en heel goed voor de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sitecom Cardreader USB 3.0 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Cardreader van Sitecom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

9,0
Een andere camera gekocht met andere geheugenkaarten de oude Site kom van 2012 usb 2.0 kon deze kaarten iet meer aan. Vandaar deze nieuwe USB 3.0 en nog meer geschikter voor de huidige CF kaarten

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • plug and play

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima reader met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

9,0
Het apparaat voldoet helemaal aan de verwachtingen. Binnen korte tijd leest hij alle foto's en het mooie is dat er veel soorten kaarten gebruikt kunnen worden. Wij hebben verschillende camera's met steeds andere kaarten. Voor deze kaartlezer is dat geen probleem. De prijs is pittig, maar dan heb je ook iets! Bovendien krijg je tien jaar garantie

Pluspunten

  • leest veel verschillende kaarten
  • tien jaar garantie

Minpunten

  • prijs is pittig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JLM van Schaijk 10-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede compacte memory card reader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

10,0
De memory card is zeer eenvoudig in gebruik en kan voor zowel windows als apple systemen worden gebruikt, hij leest verschillende soorten memory kaarten. Ik heb deze gekocht bij BCC en ik had goede en eerlijke informatie gekregen over dit product. Ik raad dit product zeer aan. Prijs-kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • leest verschillende maten memory cards
  • voor zowel windows als apple
  • compact
  • prijs-kwaliteit uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 20-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer Compacy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

10,0
Besteld bij Paradigit. Snel geleverd.
Bij het uitpakken zeer verbaasd van de compacte vormgeving. Lekkere lange USBkabel(1m) erbij. Snelle overdracht. En bovenop nog eens 10 jaar garantie.
Zeer tevreden. Een aanrader.

Pluspunten

  • Compact
  • Lange kabel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima cardreader

Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

9,0
Besteld bij Sitecom. Vlotte aflevering. Geen probleem bij aansluiting op Windows 10. Werkt uitstekend en snel. Van harte aanbevolen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinse Meijer 10-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alles in een card reader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

9,0
Handzaam, flexibel en omvat alle formaten SD / Memorie kaarten. Top qua uiterlijk en handzaam door gedegen aansluitkabel

Pluspunten

  • Compact
  • Degelijk
  • Velle formaten / protocollen ondersteund
  • Degelijke kabel voor USB 3.0

Minpunten

  • geen plakstrip om met klitteband te bevestigen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leo 12-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sitecom Memory Card Reader usb 3.0 MD-061

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-061 USB 3.0 Memory Card Reader

Algemene score

10,0
Een goede en snelle Memory Card Reader met een stevige bijgeleverde usb kabel, netjes verpakt met de mogelijkheid om de garantie naar 10 jaar te verlengen. Prima aankoop.

Pluspunten

  • Duidelijke kaartsoort sleuven
  • handzaam model
  • Lees - en Schrijf met hoge snelheid
  • Verschillende soorten geheugenkaarten

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer