Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Compatibele geheugenkaarten
Memory Stick Pro Duo HS, Memory Stick Pro Duo Mark II, Memory Stick Pro HG Duo HX, SD, SDHC, SDXC, SmartMedia, xD, MSXC, MMC, MicroSD (TransFlash), microSDHC, microSDXC, MiniSD, CF, MS XC-HG Duo, MS Duo, MS PRO Duo, MS Micro (M2), MS PRO, MS Pro-HG Duo, MS Pro-HG
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Prince Bhanwra 05-06-2019
  • Product gekocht

Good experience

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
Good quality.
Nice to touch and hold.
Packing is good.
10 years warranty seems amazing (although still to check how easy is to claim warranty if required)

Minpunten

  • Cable could be of better quality

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALL- IN- ONE ID KAART READER 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geen probleem met type Card Reader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
Heel handig apparaatje, zonder probleem aan te sluiten en klaar is kees. Te gebruiken alsof je het al jaren gewoon bent. Zeker en vast aan te bevelen. Prijs/kwaliteit is top !

Pluspunten

  • HANDIG

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 19-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kaartlezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
Handig in gebruik . 10 jaar garantie op dit produkt na registratie wil ook wat zeggen ! Simpel inpluggen en gebruiken .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede card reader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
Werkt heel gemakkelijk en leest de id-kaart correct. Gemakkelijk om te installeren, is een super artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvo 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ID KAARTLEZER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

8,0
Product werkt prima , prijs kwaliteit in verhouding , een aanrader.

Gemakkelijk in gebruik en correcte werking.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tari 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

All-in-one ID kaartlezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
Fantastisch goed product. Handig, budgetvriendelijk, gemakkelijk aan te sluiten. Aanrader voor iedereen. Onmisbaar in deze tijd

Pluspunten

  • Handig
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geen extra's nodig
  • Budgetvriendelijk

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en makkelijk- vooral gekocht voor EID card reader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

9,0
Ik heb deze All-In-One card reader vooral gekocht als EID card reader omdat mijn vorige stuk
Geen installatie nodige, is plug and play.

Pluspunten

  • Compact
  • Gemakkelijk te installeren
  • verschillende kaarten mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

FVH 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein en handig en makkelijk mee te nemen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

8,0
De plug en play van dit product werkt uitstekend. Alle problemen met mijn vorige card reader waren meteen van de baan.

Pluspunten

  • klein en handig
  • meerdere types geheugens te lezen
  • Perfecte iED card reader

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chris 16-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

All-in-onecard reader Sitecom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
Inpluggen en het werkt ! Ongelooflijk ! Gekocht ter vervanging van vorige die het enkel deed als hij er zin in had. Deze is kinderspel en werkte van de eerste keer ... ik was echt verbaasd eigenlijk nog maar zelden mee gemaakt dat je een toestelletje koopt en meteen kan gebruiken zonder ellenlange handleiding te lezen en raadplegen !

Pluspunten

  • voor meerdere card's
  • inpluggen en het werkt :)))
  • heel goede prijs voor wat je krijgt

Minpunten

  • Voor mij geen enkel minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

All in one Card reader MD065

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

9,0
Zeer compact en werkt zeer vlot + handig is ook de ingebouwde EID reader. Zeker het aanschaffen waard!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Eddy 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

8,0
Prima spulletje, handig in dagelijks gebruik en kan mee in de reiskoffer. Het ledlampje is wel erg klein.

Pluspunten

  • Voor alle kaarten
  • Handig op reis

Minpunten

  • Ledje 'aan' mocht groter
  • Eid pasr niet goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JB53 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Cardreader doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

9,0
Aansluiten, een kaart erin en aan de slag.
Simpel maar doeltreffend.
Alleen jammer dat het USB 2.0 betreft en niet USB 3.0......dus bij grotere bestanden is het even wachten.

Pluspunten

  • Leest ook eID
  • Klein maar fijn

Minpunten

  • USB 2.00

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolien 12-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

kaartlezer All-in-One ID

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

8,0
Ik vind het een goed product je kan er niet enkel je eID mee lezen maar ook een SD-kaart, Micro SD-kaart en Simkaart mee lezen wat nu super gemakkelijk in een klein formaat bij elkaar zit voor maar liefst €24,99

Pluspunten

  • snel
  • meerdere kaarten kunnen lezen in 1 modus verwerkt
  • eenvoudig
  • vrij goedkoop

Minpunten

  • software downloaden kan lang duren

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Luc 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geen Linux drivers

Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

5,0
Spijtig genoeg heeft deze all-in-one card reader geen linux drivers.
Voor mij is hij dus niet bruikbaar

Pluspunten

  • klein

Minpunten

  • geen linux driver

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

gust 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Accurate werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat het een all in one reader is, compact is en snel werkt. Bovendien was het in aanbieding, dat was dus meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Freddy 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handig !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
Werkt probleemloos en snel om zowel gegevens van alle soorten kaarten over te brengen naar PC en omgekeerd !

Proficiat !

P.S. Tevens 10 jaar garantie .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karine59 20-05-2017
  • Product paar weken in bezit

gemakkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
tevreden met mijn aankoop, wist niet wat te verwachten maar het voldeed volledig aan mijn wensen, dus zeker ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edjo 13-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Installatie en 1° gebruik Sitecom ID Card Reader MD-065

Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

2,0
Mijn pc geeft aan dat de software werd gevonden en correct geÏnstalleerd maar dat blijkt niet in de praktijk. Ik zal mijn pc moeten heropstarten. Dit is een erg zwak punt. Kan daarom dit produkt niet aanbevelen.

Pluspunten

  • mooi uitzicht
  • compact

Minpunten

  • werkt niet bij 1° installatie

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

vajos 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

werkt super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

10,0
heel eenvoudig te bedienen, veel mogelijkheden, ideaal voor films en foto's op te slaan, veel verschillende memory cards kunnen gelezen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marko1303 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelle prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sitecom MD-065 USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Algemene score

9,0
Zeer handig, dankzij de vele poorten voor geheugen-, eID-, en andere kaarten. Snel geïnstalleerd ik kon meteen aan de slag ermee

Pluspunten

  • Snelle prestaties
  • Toegang met zeer veel soorten geheugenkaarten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews