Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en makkelijk- vooral gekocht voor EID card reader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze All-In-One card reader vooral gekocht als EID card reader omdat mijn vorige stuk
Geen installatie nodige, is plug and play.

Pluspunten

  • Compact
  • Gemakkelijk te installeren
  • verschillende kaarten mogelijk
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

FVH 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein en handig en makkelijk mee te nemen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De plug en play van dit product werkt uitstekend. Alle problemen met mijn vorige card reader waren meteen van de baan.

Pluspunten

  • klein en handig
  • meerdere types geheugens te lezen
  • Perfecte iED card reader
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chris 16-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

All-in-onecard reader Sitecom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Inpluggen en het werkt ! Ongelooflijk ! Gekocht ter vervanging van vorige die het enkel deed als hij er zin in had. Deze is kinderspel en werkte van de eerste keer ... ik was echt verbaasd eigenlijk nog maar zelden mee gemaakt dat je een toestelletje koopt en meteen kan gebruiken zonder ellenlange handleiding te lezen en raadplegen !

Pluspunten

  • voor meerdere card's
  • inpluggen en het werkt :)))
  • heel goede prijs voor wat je krijgt

Minpunten

  • Voor mij geen enkel minpunt
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

All in one Card reader MD065

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer compact en werkt zeer vlot + handig is ook de ingebouwde EID reader. Zeker het aanschaffen waard!
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Eddy 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima spulletje, handig in dagelijks gebruik en kan mee in de reiskoffer. Het ledlampje is wel erg klein.

Pluspunten

  • Voor alle kaarten
  • Handig op reis

Minpunten

  • Ledje 'aan' mocht groter
  • Eid pasr niet goed
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JB53 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Cardreader doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aansluiten, een kaart erin en aan de slag.
Simpel maar doeltreffend.
Alleen jammer dat het USB 2.0 betreft en niet USB 3.0......dus bij grotere bestanden is het even wachten.

Pluspunten

  • Leest ook eID
  • Klein maar fijn

Minpunten

  • USB 2.00
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolien 12-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

kaartlezer All-in-One ID

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goed product je kan er niet enkel je eID mee lezen maar ook een SD-kaart, Micro SD-kaart en Simkaart mee lezen wat nu super gemakkelijk in een klein formaat bij elkaar zit voor maar liefst €24,99

Pluspunten

  • snel
  • meerdere kaarten kunnen lezen in 1 modus verwerkt
  • eenvoudig
  • vrij goedkoop

Minpunten

  • software downloaden kan lang duren
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Luc 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geen Linux drivers

Algemene score

5,0
Spijtig genoeg heeft deze all-in-one card reader geen linux drivers.
Voor mij is hij dus niet bruikbaar

Pluspunten

  • klein

Minpunten

  • geen linux driver
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

gust 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Accurate werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat het een all in one reader is, compact is en snel werkt. Bovendien was het in aanbieding, dat was dus meegenomen.
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Freddy 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handig !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt probleemloos en snel om zowel gegevens van alle soorten kaarten over te brengen naar PC en omgekeerd !

Proficiat !

P.S. Tevens 10 jaar garantie .
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karine59 20-05-2017
  • Product paar weken in bezit

gemakkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
tevreden met mijn aankoop, wist niet wat te verwachten maar het voldeed volledig aan mijn wensen, dus zeker ok!
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edjo 13-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Installatie en 1° gebruik Sitecom ID Card Reader MD-065

Algemene score

2,0
Mijn pc geeft aan dat de software werd gevonden en correct geÏnstalleerd maar dat blijkt niet in de praktijk. Ik zal mijn pc moeten heropstarten. Dit is een erg zwak punt. Kan daarom dit produkt niet aanbevelen.

Pluspunten

  • mooi uitzicht
  • compact

Minpunten

  • werkt niet bij 1° installatie
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

vajos 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

werkt super goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heel eenvoudig te bedienen, veel mogelijkheden, ideaal voor films en foto's op te slaan, veel verschillende memory cards kunnen gelezen worden.
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marko1303 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelle prestatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer handig, dankzij de vele poorten voor geheugen-, eID-, en andere kaarten. Snel geïnstalleerd ik kon meteen aan de slag ermee

Pluspunten

  • Snelle prestaties
  • Toegang met zeer veel soorten geheugenkaarten
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

uitstekende prijs-kwaliteit met 10 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze card reader gekocht omdat de prijs-kwaliteit tegenover andere merken heel goed ligt en je hebt daarboven nog eens 10 jaar garantie. daar kan niemand tegen op.
10 jaar garantie kan je allen maar geven als je zeker bent van een heel sterk product.
Plug and play of aansluiten en onmiddellijk gebruiken.

Pluspunten

  • onmiddellijk te gebruiken
  • prrijs kwaliteit
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefanie 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zoals het hoort: eenvoudig en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is zeer eenvoudig te gebruiken, correct en goed! Het gebruik van zo'n cardreader kan soms omslachtig zijn, maar dit is het echter niet: as simple and as good as it can be!

Pluspunten

  • eenvoudig
  • klein formaat
  • goede werking
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jürgen 09-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede allrounder

Algemene score

7,0
Ideaal voor verschillende card types. Makkelijk te installeren en te gebruiken. Aan te sluiten via USB
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

denbok 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

HANDIG TOESTEL

Algemene score

9,0
als je dit toestel binnenkrijgt heb je voor weinig geld een degelijk toestel dat heelklein is en handig mee te nemen .
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 21-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

all in one id card reader

Algemene score

9,0
prima product werkt uitstekend zeker een aanrader gemakkelijk te instaleren ,gemakkelijk in gebruik
Geschreven voor: Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer