Philips Avance Collection HD6360 - Reviews

Specificaties
Type apparaat
grillplaat
Vermogen
2000 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Puzova 06-02-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,7
Al diverse malen gebruikt, met telkens verbazingwekkend goed resultaat. Het eten krijgt een heerlijke rook-/grillsmaak, zonder overheersend te zijn, en kruiden toevoegen geeft een subtiel smakelijk effect. Wat me nog het meest verbaast, is dat het echt heel goed doordacht is voor wat betreft schoon maken. Meestal beweren ze ten onrechte dat het goed schoon te houden is, maar dat is in dit geval echt heel eenvoudig. De grill heeft een mooi ontwerp en is ook qua formaat heel acceptabel, dus ik heb hem standaard op de aanrecht staan. Degelijkheid kan ik na 3 maanden nog niet echt een uitspraak over doen, maar het ziet en voelt degelijk. De grillplaat is stevig met een robuuste teflonlaag en ook het kunststof ziet er duurzaam uit.
Een tip: het stoomreservoir is vrij snel leeg gestoomd, dus dat vul ik af en toe bij tijdens het grillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernard93 07-08-2015

een goed produkt maar de hitte van de gril kan beter

Algemene score

6,0
zoals boven genoemd zou ik de volgende keer nog even verder kijken voor een produkt dat wat meer hitte produceert
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Inger1951 31-05-2015

Fijne tafelgril

Algemene score

10,0
Ik gebruik deze grill nu een jaar en zou niet meer zonder kunnen. Het gemak om je vlees te grillen zonder dat het vet overal heen spettert is fantastisch. Een biefstukje grillen zo gebeurt. Het lekkerste is dat je speciale houtsnippers in het daarvoor bestemde bakje kan doen en dat geeft je vlees een BBQ smaak. Ik doe ook altijd een beetje water in het daarvoor bestemde bakje en dat zorgt er ook voor dat mijn vlees nooit droog is. Het fijne is dat de onderdelen ook in de vaatwasser kunnen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

albert57 04-01-2014

Gister gekocht en meteen geprobeerd, voldoet aan alle verwactingen

Algemene score

10,0
meer als uitstekend. Het vlees blijft heerlijk mals .door het gebruik van de stoom functie en als je die vult met wijn krijgt het nog meer alure. Dit is cooking op hoog niveau.
Ook het schoonmaken na gebruik is een fluitje van en cent.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Adobe 23-11-2013

Dit product kost tijd om cowell eten vestigen

Algemene score

6,0
Om eten te gegrill dat dure veel tijd voorbeeld hamburger in normal tefal pan gaat in 5 min maar in deze product gaat in 15 min of meer
Waarom?
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Bo2013 02-10-2013

Product voldoet aan de verwachtingen w.b.t. gebruiksgemak/smaak sensatie

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden, handig in gebruik. Smaaksensatie is variabel en lekker. Geschikt voor snel te bereiden maaltijden. Bij meer dan twee persoonshuishoudens is de grill klein.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

JanMD 20-08-2013

Prima aanschaf!

Algemene score

8,0
Apparaat grilt prima. Na een opwarmtijd van 5 minuutjes is de grill warm en kan het te grillen product erop. Het grillen van spiesjes gaat echter wat lastiger omdat de warmte dan niet overal gelijkmatig binnendringt.
Nu enkele malen gebruikt met vooral houtsnippers. Grillplaat en lekbakje zijn goed te reinigen in de vaatwasser. De overige delen (glasplaat en houtsnipperbakje) zijn snel schoon te maken in een handsopje. Het chassis van het apparaat wordt nauwelijks vuil.
Kortom: ik ben zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

FlipjeTiel 01-07-2013

Heel fijne grill

Algemene score

10,0
Werkt uitstekend. Met houtsnippers, voor het roken, is een heel leuk idee.
Met twee personen is de grill uitstekend te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

piet0101 17-06-2013

lekker gemakkelijk

Algemene score

8,0
Grilplaat wordt snel warm, ideaal dat deksel spatten tegenhoudt. Je kunt er een smaak aan toevoegen door middel van houtsnippers of kruiden toevoegen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Johnjohnny 17-06-2013

werkt perfect binnenshuis

Algemene score

10,0
Werkt perfect binnenshuis, uitstekende grill resulataten.
Lekker met het toegevoegde "houtkoolsmaak"
Leuke en lovende complimenten van mijn gasten.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

jogoro 16-06-2013

mooi en goed werkend product

Algemene score

8,0
een apparaat dat goed werkt en qua temp. goed is in te stellen.
Het vlees is smakelijker en malser door de nieuwe tecniek.
Het vlees blijft inderdaad heerlijk mals.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

denmar 16-06-2013

Heerlijke grill

Algemene score

8,0
Compacte, makkelijk te reinigen grill met verschillende manieren van grillen. Een aanrader voor elke grillfan
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Denmar 16-06-2013

Super eigenschappen

Algemene score

8,0
Deze grill heeft verschillende functies en is makkelijk schoon te krijgen. Daarnaast is hij lekker compact en dus makkelijk op te ruimen
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Rotterdamboy 09-04-2013

lekkere smaak, maar grove vormgeving

Algemene score

8,0
De grill werkt prima, en ook de mogelijkheid om met verschillende soorten houtsnippers verschillende smaken. Alleen is het wel een groot ding, een sta-in-de-weg op je werkblad.

Maar het eten smaak geweldig en het is gebruikersvriendelijk in de bediening. Ik zou hem zeker aanraden als je van plan bent veel te grillen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

lisette45 09-04-2013

dit produkt heeft diverse goede eigenschappen

Algemene score

8,0
uitstekend voor vis oa.tonijn,gevogelte,varkensvlees ook ok
maar voor een steak zoals ribeye wordt ze niet warm genoeg(of termostaat slaat te vlug af)
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

hoffie 09-04-2013

grill werkt uitstekend

Algemene score

10,0
je kan er heerlijk mee grillen, roken en ook nog met kruiden of wijn heerlijk smaken aan het eten geven
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Klaas2012 15-03-2013

Bijzonder handig in gebruik.

Algemene score

10,0
Door de deksel wordt het vlees nog sneller gaar.
Onderdelen makkelijk te verwijderen om schoon te maken.
De grill met houtsnippers geeft het vlees een bijzondere smaak.
Ook ideaal om groenten te grillen.
Grill heeft meerdere warmte standen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

SPuzova 06-02-2013

Verbazingwekkend smaakvol resultaat

Algemene score

10,0
Al diverse malen gebruikt, met telkens verbazingwekkend goed resultaat. Het eten krijgt een heerlijke rook-/grillsmaak, zonder overheersend te zijn, en kruiden toevoegen geeft een subtiel smakelijk effect.

Wat me nog het meest verbaast, is dat het echt heel goed doordacht is voor wat betreft schoon maken. Meestal beweert een fabrikant ten onrechte dat het goed schoon te houden is, maar dat is in dit geval echt heel eenvoudig. De grill heeft een mooi ontwerp en is ook qua formaat heel acceptabel, dus ik heb hem standaard op de aanrecht staan.

Degelijkheid kan ik na 3 maanden nog niet echt een uitspraak over doen, maar het ziet en voelt degelijk. De grillplaat is stevig met een robuuste teflonlaag en ook het kunststof ziet er duurzaam uit.

Een tip: het stoomreservoir is vrij snel leeg gestoomd, dus dat vul ik af en toe bij tijdens het grillen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer