FRITZ!Box 7590 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 239,00
Naar de laagste prijs

FRITZ!Box 7590 heeft alles aan boord

Ontdek het topmodel FRITZ!Box 7590 in een gloednieuw ontwerp en Nederlandse interface. Met deze router heb je nóg meer reikwijdte en snelheid dankzij high speed-wifi. De nieuwste hardware-architectuur en de snelste aansluitingen maken van de 7590 een pro in het thuisnetwerk.

* Multi-user MIMO wifi
* Highspeed VDSL-supervectoring
* WAN-poort voor glasvezel én kabel
* MESH functionaliteit

Tast niet langer in het duister

met de nieuwe FRITZ!Box 7590

"Net als de vorige Fritzbox is dit een top product met veel mogelijkheden samengebracht in een heldere interface. Het design van het apparaat is strak en weer hedendaags."

8,0
Wim Ian Luberti 13-1-2018

Bekijk alle reviews

Slimme wifi

Video's, muziek en foto's verschijnen zonder laadbalken op smartphones, tablets en computers in het thuisnetwerk. De 7590 kiest hiervoor snelle wifi AC met Multi-User MIMO. Gegevensstromen verlopen daarbij niet naar de afzonderlijke apparaten, maar tegelijkertijd, en bereiken zo hogere wifisnelheden.

Supervectoring

Met supervectoring legt de FRITZ!Box 7590 de lat hoger, waardoor je tot 300 Mbit/s bereikt bij het downloaden. Zo wordt de snelheid op de DSL-aansluiting met drie vermenigvuldigd. Naast top-wifi creëren razendsnelle gigabit-LAN en krachtige USB 3.0-aansluitingen een perfect high-speed-netwerk.

Voor elke aansluiting

Je kunt de FRITZ!Box voor elke DSL-aansluiting gebruiken. Als alternatief kan deze ook achter een glasvezel- of kabelmodem worden gebruikt en eenvoudig in bestaande wifinetwerken worden geïntegreerd.

Veilig met FRITZ!Box

De FRITZ!Box biedt volledige bescherming van je thuisnetwerk. De vooraf ingestelde firewall, filterfuncties en versleuteling voor DECT en wifi zorgen voor veilige verbindingen. Uiteraard zijn ook een kinderslot en een aparte gastentoegang inbegrepen.

FRITZ!Box 7590 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 239,00
Naar de laagste prijs