Philips Viva Collection HD9630 - Reviews

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2225 watt
Regelbare thermostaat
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sherlock 01-01-2018

Mooi product

Algemene score

8,0
Mooi product, doet wat het beloofd. Handig in gebruik. Eten is sneller en vetvrij klaar dan in vergelijking met hete lucht oven of frituur. Maakt helaas wel relatief veel lawaai en is niet energiezuinig (maar dat is frituur ook niet). De airfryer slaat soms af als de timer onder de 5 minuten komt, maar nog niet klaar is.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nonna1984 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Wat een fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De 1e indruk was dat het wel een vrij groot apparaat is en het snoer is vrij kort. Het ziet er wél heel solide uit. Dan de 1e frietjes, wat zijn ze snel klaar en zó krokant! Heerlijk genieten. En ook ruim voldoende voor ons grote gezin met 3 kinderen. Ook voor onverwachte mee eters kan er nog makkelijk een portie bij. Bij de loempia's kwam er wel wat rook uit en rook het naar vet, gelukkig stond hij onder de afzuigkap. Schoonmaken is een fluitje van een cent met alle onderdelen die gemakkelijk los kunnen.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hannekeb 06-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel handig, snel en gezond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke groente frietjes lekker krokant, gegrilde aubergine, bitterballen, afbak broodjes alles kan erin en wat een ruimte. Snel klaar, heel handig in gebruik, ik zou zelf voor de digitale versie gaan.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jilles 01-11-2017

Aanrader

Algemene score

10,0
Ik had hoge verwachtingen bij de Airfryer XXL en probeerde met een klein hartje of dit toestel mijn verwachtingen zou inlossen. Ik kan je nu met zekerheid bevestigen: dit toestel doet alles wat het belooft én meer. Het is heel gemakkelijk om te bedienen, superhandig om te reinigen (megapluspunt!) en alhoewel er geen tot weinig vet gebruikt wordt bij de bereiding, is alles heel lekker. Hapjes zijn perfect krokant, groentjes blijven lekker en smaakvol, frietjes smaken zoals ze horen te smaken, en wat meer is, alles ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Bovendien is de bereidingstijd véél korter dan in de traditionele oven. Niets dan lof dus, een must in iedere keuken.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Hans079 27-04-2018

Fantastisch product.

Algemene score

10,0
Hadden een eerste versie, nu dus XXL. Grote verbetering. Hele zak frites er in en top ! Hele kip erin werkt ook. Heerlijk knapperig resultaat. Taartje gebakken precies goed in de voorgestelde baktijd.
Kortom een topper!
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jaapje 22-04-2018

De Airfryer werkt prima

Algemene score

8,0
Het bereiden lukt prima zoals beschreven echter een groot nadeel is het schoonmaken; na elk gebruik heb ik de onderdelen in de vaatwasser gedaan maar het mandje wordt niet schoon;
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ed21 18-04-2018

eigenlijk onmisbaar

Algemene score

10,0
eten bereiden is nooit meer hetzelfde. met de airfryer heb je minder werk, minder afwas en minder geuren in huis. van bitterbal tot hele kippen maak ik er tegenwoordig in klaar. een aanwinst voor iedereen die van lekker eten houdt, niet te vet wil eten etc.
makkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mark R 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Herrie ding

Algemene score

5,0
Ik heb een Philips airfryer xxl analoog gekocht. Bij het opstarten van het apparaat loopt de ventilator vermoedelijk ergens tegenaan waardoor hij enorm rammeld. Na enkele minuten is de rammel voorbij. Wanneer het apparaat uit gaat is de rammel weer te horen.

Google leert mij dat dit vaker voorkomt en mogelijk een produciefout is.... jammer dat dit voorkomt, zeker voor zo een duur apparaat..

Pluspunten

  • Eten snel klaar
  • Veel mogelijkheden
  • Lekker
  • Makkelijk

Minpunten

  • Herrie, vermoedelijk productiefout?
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Janssen68 14-03-2018

fijn grote airfryer, maar mis digitale klok

Algemene score

8,0
Deze airfryer is lekker groot en dus praktischer dan de XL die we hiervoor hadden. Het met een draaiknop gelijk een oude eierwekker instellen van de tijd, vinden we een groot minpunt en niet van deze tijd.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ipbal 11-03-2018

Goed apperaat

Algemene score

8,0
Makkelijk en veelzijdig te gebruiken
Jammer dat accessoires niet te krijgen zijn
Appeltaart goed gelukt bij eerste keer van gebruik sneller
Dan op gebruikelijke manier, van oven.
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

mama29 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker en gezonder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wow mooi apparaat. Je kunt er zoveel meer mee dan ik gedacht had. Is snel, hoeft niet opgewarmd te worden. Krokanter en mooi bruin.

Pluspunten

  • Lekker
  • Gezond
  • Veel variatie
  • Snel

Minpunten

  • Friet en snacks apart opwarmen met groot gezin
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pisia0016 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mwah

Algemene score

6,0
Wat een groot, log ding. Qua prestatie prima. Alles wat je erin klaarmaakt komt er heerlijk uit. Ook veel sneller als in de oven.
Qua schoonmaak en gebruik vind ik hem heel onhandig. Als je je mandje eruit wilt halen moet je de lade helemaal openen. Vervolgens eruit tillen. Is de lade niet goed open dan heb je last van de temperatuurknop. Als je je mandje eruit haalt blijft de lade open en het apparaat in werking. Alle hete lucht vliegt je om je oren. Ook de lade die open blijft staan vind ik veel ruimte innemen. Daarna weer je mandje erin wurmen vind ik een gedoe. Het had makkelijker geweest zonder de lade.
Ook het schoonmaken is niet handig. Je kunt hem pas schoonmaken als hij helemaal is afgekoeld (En dus alles aangekoekt) en veel randjes en richeltjes waarvan ik denk dat je die na verloop van tijd niet meer goed schoon krijgt.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Minder vet
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Veel te groot
  • De lade
  • Schoonmaken
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

zonnie 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Frietjes zijn echt krokant!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was echt sceptisch over de Airfryer. Maar mijn verwachtingen zijn enorm overtreft. Ik kon niet geloven dat je krokante frietjes ermee kon maken, en dan in z'n grote hoeveelheid. Maar afgelopen vrijdag zaten we als gezien aan de frietjes uit de airfryer. Ze waren super krokant, en in 1 keer de hoeveelheid kunnen bakken (ruim 1 kilo)

Wat me zoiezo opvalt is dat de aardappeltjes uit de Airfryer een echte aardappel smaak heeft/behoudt. En hierdoor vinden wij (gezin van 5) ze veel lekkerder, en dan zijn ze ook nog eens gezonder. Oke dit voelt nu echt als een verkoop praatje, maar ik kan niet anders zeggen dat wij verkocht zijn, en dat (nogmaals) tegen alle verwachtingen in.

Wat hebben we tot nu toe nog meer geprobeerd.
- Krokketen, Frikandellen en Kipnuggets
- Verschillende soorten aardappel gerechten
- Afbak Broodjes
- Kipfilet

Allemaal stuk voor stuk een succes.
En vaak met een kortere tijd dat uit de oven en geen tijdverlies/energie voor het opwarmen, want de airfryer hoeft niet voorverwarmt te worden.

Als ik een "kritisch" puntje moet verzinnen, dan is het dat het een groot apparaat is.
Je moet echt ff kijken waar je de airfryer XXL kwijt kan.
En we hebben 3 keer gehad dat de keuken blauw stond terwijl we de airfryer gebruikte.
Misschien dat we iets fout hebben gedaan, maar nu plaats ik de airfryer onder de afzuigkap.
En soms vind ik het schoonmaken van het mandje en bak wel even een klus. Maar ik word er steeds handiger in.

O ja, misschien handig om te vermelden. We hebben gewoon ovenfrietjes gebruikt (goedkoopste merk) en ook gewone frikandellen. en de krokketen waren ovenkrokketten. De frietjes heb ik gewoon zo in de airfryer gedaan. De aardappeltjes heb gemengd met een beetje olijfolie, zout en paprikapoeder voordat ik ze in de airfryer deed.

Wij zijn dus echt overtuigd en ontzettend blij dat we de airfryer XXL

Pluspunten

  • friet is echt krokant
  • geen vieze "frietlucht" in huis
  • Sneller dan de oven

Minpunten

  • Apparaat is groot en zwaar
  • Schoonmaken
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nienke4 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Vervangt oven en friteuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
2017
Deze airfryer heeft inmiddels een vaste plek op het aanrecht verdiend, want ik gebruik hem werkelijk voor alles, van afbakbroodjes aan het ontbijt tot een hele gevulde kip.
Het enige nadeel, wat ook gelijk weer zijn voordel is, is de grootte, waardoor hij aardig wat ruimte in beslag neemt. Zijn mooie design maakt dit echter weer minder storend.
Werkelijk de beste grotere aankoop voor in de keuken sinds lange tijd!

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Gezonder

Minpunten

  • Nremt veel ruimte in
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda0108 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mega groot vraagt veel ruimte maar fantastisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was 1 van de gelukkige die de fryer heb gekregen om te testen en daarna mag ik hem gelukkig houden. de kids zouden in staking gaan als die weer weg zou moeten. heerlijk om gerechten te maken in de fryer, de kip wordt mals van binnen en krokant van buiten, maar ook spareribs worden heerlijk mals. ik heb wat aardappel varianten gemaakt die ook fantastisch zijn.

Pluspunten

  • geen frituurlucht
  • mager

Minpunten

  • groot
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

boukjemw 01-11-2017

gemakkelijk en snel in gebruik

Algemene score

8,0
een heerlijk handig apparaat dat een echte aanvulling is in de keuken. heb er oa heerlijke kipjes in gemaakt. daarnaast is hij erg makkelijk schoon te maken en weer terug in elkaar te zetten
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kirsten76 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is echt een top product! Eten is sneller, simpeler en gezonder t bereiden... ik heb hem nog maar een aantal weken maar kan nu al niet meer zonder! :D

Pluspunten

  • Snelle bereiding
  • Gezonder
  • Erg simpel in gebruikl
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simonne 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij mochten de xxl testen en wij zijn om!
Wat een fijn apparaat. Zelfs met een groot gezin (5) kunnen we alle frietjes in 1x bakken. Heerlijk vers knapperig en totaal niet vet.

Ook is vers brood zo gebakken lekkere cupcakes binnen een handomdraai zo gemaakt.

Je kan er zelfs eitjes in koken.

Pluspunten

  • Groot en ruim
  • Snel warm en klaar

Minpunten

  • Iets wat lastig schoonmaken
  • Weinig accessoires beschikbaar
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Francisca 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

manusje van alles en lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
3 weken heb ik nu de airfryer en ik gebruik hem elke dag , soms wel meerdere keren. Niet alleen voor de friet en snacks , maar ook om 17 eieren hard te koken of gebak te maken, het avondeten of lekker mals stukje vlees. Ook een ovenschotel is geen probleem.. Ik zit alleen nog met de spruitjes, die blijven verbranden wat ik ook doe.

Pluspunten

  • lekker ruim
  • makkeijk schoon te maken
  • kinderen kunnen ook gaan koken
  • veiliger dan oven of op het vuur

Minpunten

  • veel lawaai
  • alles insmeren met olie
  • tijdschakelaar stopt met 5 min te gaan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienke4 26-10-2017

Vervangt friteuse en oven

Algemene score

10,0
Deze airfryer heeft inmiddels een vaste plek op het aanrecht verdiend, want ik gebruik hem werkelijk voor alles, van afbakbroodjes aan het ontbijt tot een hele gevulde kip.
Het enige nadeel, wat ook gelijk weer zijn voordel is, is de grootte, waardoor hij aardig wat ruimte in beslag neemt. Zijn mooie design maakt dit echter weer minder storend.
Werkelijk de beste grotere aankoop voor in de keuken sinds lange tijd!
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews