Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Molino Airfryer 10 liter

Vergelijkbare producten

Tefal Friteuse Super Uno met timer FR3021

Tefal Friteuse Super Uno met timer FR3021
7,6 (4)
Bekijk alle Frituurpannen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Molino Airfryer 10 liter op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam raaijmakers 17-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Veel bakruimte. Kan veel producten tegelijk bakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Molino Airfryer 10 liter

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening. Veel programmakeuzes. Bij elk programma kan je de tijd en de temperatuur zelf bepalen. Je kan hem ook als oven gebruiken. En wat hij als enigste van alle merken als voordeel heeft het gemakkelijke onderhoud. Bovenkant van de deksel. Zo gemakkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Veel ruimte. Grote hoeveelheden tegelijk bakken
  • Supergemakkelijk schoon te houden
  • Veel goedkoper dan de xl van philips

Minpunten

  • Geen een kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermy 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Voldoet niet aan verwachtingen

Geschreven voor: Molino Airfryer 10 liter

Algemene score

3,0
Misleidende reclame. Frieten voor 4 personen, klopt voor porties van 200 g/persoon.
Baktijd frieten... Zelfs 30 minuten voldoet niet.
Frietjes zijn niet krokant.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
jcvdM 08-12-2017

Bij mij wel gelukt.
Bijv.Franse Mini frites van Dirk van den Broek “Golden”
350 Gram 30 min op Stand “Fries”

AlbertKnop 21-02-2020

200 gram frites per persoon is volgens mij nogal veel. Als 800 gram in één keer niet werkt omdat het niet knapperig wordt, zou ik zoals jcvdM gedaan heeft de hoeveelheid verlagen.

AlbertKnop 21-02-2020

200 gram frites per persoon is volgens mij nogal veel. Als 800 gram in één keer niet werkt omdat het niet knapperig wordt, zou ik zoals jcvdM gedaan heeft de hoeveelheid verlagen.

AlbertKnop 21-02-2020

Sorry voor de dubbele reaktie.

Reageer

Ruud 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fluisterstille airfryer die werkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Molino Airfryer 10 liter

Algemene score

10,0
Groot,mooi, stil en alles is eenvoudig te bedienen. Vergeleken met de Philips steekt deze met kop en schouder er boven uit! Ervaring met divese merkem maar geen van allen komen ze in de buurt van dit super apparaat!

Pluspunten

  • Groot
  • Kijkvenster
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lia van den Hurk 03-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Voor mij een heel goede grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Molino Airfryer 10 liter

Algemene score

10,0
Heel gemakkelijk schoon temaken doordat de deksel omhoog gaat.Fijn dat je nog de inhoud kan zien als hij in gebruik is dat vindt ik een pluspunt.

Pluspunten

  • Het gebruik
  • Zeer goed in te stellen
  • Zeer mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda Hulsman 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Molino Airfryer 10 liter

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit van deze airfryer is zeker goed. Hij is veel goedkoper dan bijvoorbeeld een Philips airfryer en heeft een grotere inhoud.
We hebben een aantal keer getest met verschillende etenswaren en het gaat nu goed.
Friet gaat goed maar je moet er wel rekening mee houden dat het wat langer duurt; 30 minuten en dan zijn ze lekker krokant.
Snacks zijn sneller klaar.
We gebruiken hem ook als oven.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Veel verschillende etenswaren in te bereiden
  • Maand draait zelf rond
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Buitenkant wordt warm
  • Duurt wat langer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

emke 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

molino airfryer

Geschreven voor: Molino Airfryer 10 liter

Algemene score

2,0
Deze airfryer voldoet niet aan de verwachting,friet na 25 min nog niet krokant en bruin,kan maar een kleine hoeveelheid in in tegenstelling waarmee ze adverteren dus moeten wij twee keer bakken voor 4 personen,dan nog kroket(werd niet bruin krokant 20 min.) of frikandel(15 min,ook niet bruin maar slappe hap) dan ben je ruim anderhalf uur bezig en moet je iedere keer weer opnieuw aan tafel (telkens wachten tot er iets "klaar"is

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Joke 04-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Molino Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Molino Airfryer 10 liter

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze Airfryer goed en makkelijk in gebruik.
Goed schoon te maken en vele accessoires erbij.

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Verbruggen 13-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

molino airfryer

Geschreven voor: Molino Airfryer 10 liter

Algemene score

5,0
hebben deze nu al een beetje,maar de display krijgt kuren.
Er verdwijnen cijfers daar door is het display moeilijk leesbaar
werkt verder prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer