Philips Avance Collection HD9240/30 - Reviews

8,5 Lees 3256 reviews
Best Reviewed okt 2016 Philips Avance Collection HD9240/30
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2100 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 3255 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JB 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima Fryer

Algemene score

8,0
Groot en goed schoon te maken. Goede gebruiksaanwijzing. Veelzijdig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca doesberg 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Ideaal

Algemene score

9,0
Lekkere frietjes, voorkeur hier voor oven friet
Afbakbroodjes sneller klaar dan in oven, sneller warm en minder lange baktijd

Pluspunten

  • Super snel
  • Krokant eten

Minpunten

  • Dure accessoires
  • Mandjes lastig schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lynn 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en snel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn product, hij is snel op temperatuur en je kan zo'n beetje alles er in bereiden; aardappels, patat, vlees, vis. Alles is ook snel klaar. Hij stinkt niet alleen je moet wel zorgen dat hij niet te vol is, anders gaat hij roken en dan stinkt hij wel. Hij is makkelijk schoon te maken en de verschillende accessoires zijn makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Knapperige patatjes
  • Ontrekt het vet uit het eten
  • Snel klaar

Minpunten

  • accessoires zijn duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ilona 16-01-2017 Product paar weken in bezit

airfryer philips xl

Algemene score

9,0
Boven verwachting, eigenlijk een praktisch schoon te houden mini heteluchtoven idee, helaas vrij groot op het aanrecht, prettig divers bruikbaar: zelfs oven afbakbroodjes gaan prima, knapperige ovenfriet.
Snellere voorverwarming dan de normale oven en kortere afbaktijd van de producten. Mandje en bak in de vaatwasser super= gemakkelijk schoon te houden. Net zo weinig baklucht als aardappelen bakken in de koekenpan op de kookplaat.

Pluspunten

  • korte voorverwarmtijd
  • minder lage baktijd dan traditionele oven
  • gemakkelijk schoon door vaatwasserbestendigheid
  • hoogglans zwart makkelijk te reinigen
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • groot
  • hoogglans zwart stofgevoelig
  • weg drempel om bitterballen klaar te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

christel 16-01-2017 Product paar weken in bezit

philips airfryer xl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Alles is perfect qua bakken etc, alleen stinkt het erg, zelf onder de afzuigkap. Het zou handiger zijn als er een langer snoer aan zat. Ik heb mijn stopcontact niet direct naast de afzuigkap en dat is in dit geval erg vervelend. Verder prima

Pluspunten

  • snel klaar
  • krokant

Minpunten

  • kort snoer
  • stank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JM de Vos 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Erg tevreden. Super product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Was een kado voor de zonen. Zij zijn erg tevreden. Gemakkelijk in gebruik. Snel en eenvoudig schoon te maken. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

Pluspunten

  • Simpel gebuik
  • gerechten zijn net zo goed als uit echte frietpan
  • eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne, niet Vette Verassing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van de actifry hadden we al paar jaar ervaring. De airfryer erbij gekocht. Moet zeggen dat hij super kookt. Geen nare luchtjes, stukken sneller dan de tefal actifry. Vers gesneden friet komt er kei lekker uit. Bitterballen bevallen goed. Vandeweek ga ik nieuwe recepten uit proberen. Schoonmaken gaat eenvoudig. Bediening is eenvoudig. Enigste nadeel is dat ie niet in keukenkastje past.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon
  • Eenvoudige bediening
  • Oogt luxe
  • Kei goei ding

Minpunten

  • Beetje fragiele lade
  • Mis handvat om te verplaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aline 15-01-2017 Product paar weken in bezit

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed product, mooie vorm en makkelijk om het schoon te maken. Het eten is ook lekker. De patatjes zijn lekker krokant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Overtreft al mijn verwachtingen. In eerste instantie gekocht ter vervanging van de frietpan maar inmiddels wordt hij als (extra) oventje ingezet!

Pluspunten

  • Hoeft niet voorverwarmt te worden
  • Kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem Janssens 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de tijd valt alles mee , omdat hijj zeer snel opwarmt is je eten nagenoeg even snel warm als de frituurpan.
Geen vieze geuren meer in huis

Pluspunten

  • opwarmtijd
  • geen vieze lucht

Minpunten

  • rookte veel bij kroket

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Ideaal!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super snel opgewarmd. Je kunt er van alles in doen.
Binnen 3 minuten is hij verwarmd naar bv 200 graden en dan bv de broodjes (korter dan aangegeven) 3 minuten bakken tot ze mooi bruin zijn. Zo snel is een normale oven niet eens opgewarmd...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pam de krom 15-01-2017 Product paar weken in bezit

vooral de grootte van de inhoud en het vetvrij frituren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de vorm van het toestel is mooi, het resultaat is lekkere frites als je volgens voorschrift werkt de hoeveelheid is boven verwachting

Pluspunten

  • hoeveelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een makkelijk apparaat maar het eten komt er ook heerlijk uit!
Het is alleen jammer dat hij zoveel ruimte in beslag neemt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe zeer tevreden! Snel warm en de producten komen er kekker uit! Hij is makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Weinig vet

Minpunten

  • Maakt nog wel redelijk wat geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dwight 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

Gezond leven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Airfryer gekocht om gezonder te gaan leven en dat bevalt me prima! Ik heb hem eerder bij kennissen geprobeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Super apparaat, Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede en mooie vervanger van de frituurpan.
Hij is eenvoudig in gebruik mede omdat hij snel gebruiksklaar is en een grote mand heeft.
Er zijn veel mogelijkheden met dit apparaat.
Er is ook een app te vinden in de PlayStore of IOS.
Daar kan je alle bereidingswijzen vinden van heel veel producten.
Eenvoudig schoon te houden.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Snel opgewarmd.
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 15-01-2017 Product paar maanden in bezit

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik. Voor alles wat er in de airfryer kan is een apart programma. Het schoonmaken van de airfryer neemt wel even tijd in beslag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

geert 15-01-2017 Product paar maanden in bezit

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijk in gebruik, erg snel voorverwarmd, alles wat in de oven of frituur kan, kan ook in de airfryer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Beumer 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat! Werkt echt heel makkelijk. Je kunt hem ook heel snel en goed schoonmaken. Heel makkelijk en snel te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Witjes 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super product. Werkt uitstekend en alles is lekker krokant. Makkelijke bediening en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews