Philips Avance Collection HD9240/30 - Reviews

8,6 Lees 970 reviews
Best Reviewed okt 2016 Philips Avance Collection HD9240/30
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2100 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 967 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Airfryer 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Werkt naar verwachting. Was in het begin wel even zoeken maar de juiste instellingen bij bepaalde producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Janni 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

inhoud

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
We hebben deze airfryer XL gekocht omdat de inhoud
zo veel is,( 1,2 liter ) Hierdoor kan er ook een heerlijke rollade in gebraden worden. Meestal moet je frietjes en dergelijke in 2 keer bakken als je met meerdere personen eet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Richard 05-12-2016 Product paar maanden in bezit

Grote inhoud

Algemene score

9,0
Mooie grote inhoud, mooie vormgeving, ruikt minder erg dan gewone friteuse en de smaak is goed, gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Harry 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Leuke prijs,grote onhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product gekocht,minder vet.en zeer gebruiks vriendelijk.Geen vieze vetlucht meer en energiebesparend

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Teo 05-12-2016

XL formaat zodat je als gezin gelijktijdig kunt eten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
XL formaat zodat je als gezin gelijktijdig kunt eten!
Daarnaast is het gebruik super eenvoudig. Ook het schoonmaken is eenvoudig.
Nathalie 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk vers en veel minder ver voedsel bereiden! Voor ons echt een uitkomst! Behalve verse frietjes kan er nog zoveel meer in bereid worden. Makkelijk in gebruik!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Danny 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Verbaasd goed

Algemene score

7,0
Heb de airfryer gekocht, maar ik was niet super enthousiast. Frituren doe je toch met olie. Kroket geprobeerd, maar die liep leeg. Een teleurstelling dus. Toen patat, die was perfect. loempia ook perfect. Je moet het even door hebben hoe het werkt en dan kun je er goede snacks mee maken.
De truuk is alles insmeren met een beetje olie en dan krijg je een goed resultaat.

Pluspunten

  • Lekker krokante patat
  • Geen olie

Minpunten

  • Groot apparaat
  • Kroketten liepen leeg

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Niek 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de Viva nu de XL aangeschaft, net zo goed als de vorige maar met iets meer inhoud. Het uitschuifsysteem met het mandje is een goede verbetering op de oude fryer!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Kitty A 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geen vette frituurpan meer om schoon te maken.
Je kunt de airfryer gebruiken om te frituren maar ook om van alles in te bakken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Hans 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

XL airfryer

Algemene score

8,0
Bij vrienden gezien en gebruikt. Daarna zelf ook gekocht. Snel warm, geen vervelende geurtjes en ook nog veel gezonder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Robert 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksaanwijzing niet erg verhelderend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Onduidelijk of je moet voorverwarmen. Wel geprobeerd, maar bleek niet te werken zoals de handleiding het beschreef. Uiteindelijk zijn de frietjes wel gaar geworden.

Review criteria:

Goed
Stephanie 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerst stond ik er een beetje sceptisch tegenover. De prijs hield me tegen om de airfryer te kopen. Toch na de vergelijking dat je geen geklooi meer hebt met olie, frietketels die je niet schoon krijgt of uren op moet schrobben en op een gezonde manier koken heeft me over de streep gehaald. En terecht ! Het is een top product dat zowat alles kan klaar maken op een gezonde manier, en het is waar... Ook de frietjes zijn geweldig lekker !
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Geurvrij
  • Gezond
  • Krokant en lekker
  • Geen olie/vet meer

Minpunten

  • Geen bakvorm beschikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
G J 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super lekkere patat en frikandellen is gemakkelijk te bedienen en schoon te maken. Mand en bak kunnen in de afwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erwin 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat en gemakkelijk in bediening.
de frieten zijn super krokant en niet vet. hierdoor blijft alleen het zout niet aan de frieten plakken maar zout is ook weer niet goed voor je dus is dit niet erg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Esther 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Philips Airfryer HD9240/90

Algemene score

10,0
Wat een prachtige uitvinding.
Snel, makkelijk en toch gezond!
Mooie vormgeving.
Bak is er soepel en makkelijk uit te halen, zeker in vergelijking met andere merken.

Pluspunten

  • Weinig geur
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marije 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede bakresultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede bakresultaten, snel en makkelijk in gebruik. Dit is echt een aanrader. Gezond eten begint met de Airfryer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Evers 05-12-2016

Airfryer

Algemene score

8,0
mooie grote airfryer waar voldoende in friet en andere producten in kunnen, makkelijk te bedienen, werkt uitstekend.
wouter 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

eenvoudig te bedienen en snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fijn product! makkelijk te bedienen voor iedereen,een duidelijk scherm en knoppen die verlicht zijn.
nagenoeg geen lucht tijdens en na het bereiden van je maaltijd.
zeer eenvoudig schoon te maken en houden door het te reinigen met hand of vaatwasmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Nicole 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product voldoet aan al mijn verwachtingen en ik beveel het aan iedereen aan . Ben nu al super enthousiast en heb het pas een paar dagen .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
herm bulten 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijke gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geen bakluchtjes, weinig vet/olie gebruiken
er zijn diverse accessoires te gebruiken , zelfs eigen (ovenbestendige) schalen en bakplaatjes en zelfs bakpapier

Pluspunten

  • geen vet/olie gebruik
  • veel receptinformatie op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews