Philips Avance Collection HD924090AIRFRYER - Reviews

8,5 Lees 1783 reviews
Best Reviewed nov 2016 Philips Avance Collection HD924090AIRFRYER
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2100 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 1782 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk frituren met de airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht omdat we gezonder willen gaan eten en het isheerlijk eten wat eruit komt dus een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ria 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

zeer veelzijdig en prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heerlijk om snel lekkere producten op tafel te krijgen vooral als er onverwachte gasten zijn komen.
Kwaliteit boven verwachting! lekker knapperige snacs, en niet vet. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
A.vroklage 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

bijna geurvrij

Algemene score

8,0
Heerlijk apparaat. snel klaar voor gebruik en superhandig in gebruik en schoonmaak. Neemt weinig ruimte in en is qua vormgeving fraai. Wordt nu al veel vaker gebruikt dan oude friteuse en we hoeven geen olie te gebruiken en af te voeren. We bevelen dit product zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Bert Dewaide 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goed apparaat ziet er goed uit.
Heel goede gebruikers handleiding goed receptboekje, zeer duidelijk aanraakschermpje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ingrid 26-11-2016 Product paar weken in bezit

groot scherm, snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldig, ik kan niet meer zonder
het scherm is groot en hij is snel warm dus ik kan snel beginnen met koken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
H.L. 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super

Algemene score

9,0
Gaat snel, geen vet een groot pluspunt en resultaat ziet er mooier uit wanneer er bv. appelflappen uit de oven komt. En je kunt er veel in bereiden.

Pluspunten

  • geen vet
  • snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Frans 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Doet wat wij ervan verwachten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prima, simpel te bedienen.
Doet wat er van verwacht word, en gemakkelijk schoon
te maken.
Helemaal tevreden

Pluspunten

  • snel
  • gemakkelijk
  • schoonmaken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Wasje 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Knapperig en verantwoord snacken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en schoon te maken. Heerlijk verantwoordelijk snacken. Geen vieze vet lucht in huis.

Pluspunten

  • Zonder vet
  • Geen vetlucht
  • Knapperig
  • Simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jansen 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Snel te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het snel en eenvoudig in gebruikt, en geen lange handleiding nodig voor in gebruik name. je ruikt weinig tot niets van de producten die je in de airfryer stopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Dina 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede vervanger voor de olie friteuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere krokante patat, min punt is wel dat de patat erg bruin word met de opgegeven instellingen vanuit het boekje. Ook een min punt is dat je de patat tijdens het bakken om moet schudden.Daar de onderkant van de pan open is lag de grond met olie spetters. Geprobeerd kroketten te bakken maar niet gelukt, onderkant was bruin en gebarsten en de bovenkant nog wit. Plus punt is krokante patat, gebruikt met weinig olie en geen patat lucht in huis. Kippen stukjes waren heerlijk mals en sappig. Ook andere snacks kwamen er bruin en knapperig uit. Een echte aanrader dus voor mensen die snel en met weinig vet willen eten.

Pluspunten

  • Minder olie
  • Krokante patat
  • Kip is mals en sappig
  • Geen patat lucht in huis

Minpunten

  • Gebarsten kroketten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Tineke 20-11-2016 Product paar maanden in bezit

goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik ben tevreden. Frietjes lekker knapperig, niet vet en geen sterke frietengeur in huis. Ook ideaal om snacks klaar te maken. Snel voorverwarmd en korte bereidingstijd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Renate 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geen frituurvet meer gebruiken. Vandaag heerlijk recept uit het boekje gemaakt. Erg smakelijk en gezond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fons 19-11-2016 Product paar weken in bezit

goed aparaat lekkereten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben dit product gekozen omdat het gezond is en het eten dat er ingemaakt kan worden heel lekker smaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Caroline 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat, ziet er mooi uit. Frites er in gebakken en had het nooit gedacht maar is nog lekkerder dan uit de frituur.

Pluspunten

  • geen luchtjes
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fred 18-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Sneller dan een oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat geef ik cadeau, ik heb het zelf al twee jaar in bezit, ben er lyrisch over.
Je kunt er van alles in bereiden en ik doe er geen druppel vet bij. Je moet de eerste keer bij het bereiden van de producten even bekijken hoeveel tijd je er voor nodig hebt, maar dat leert snel en je kunt het voor jezelf opschrijven.
Ik gebruik mijn oven eigenlijk helemaal niet meer.
Ik kan niet meer zonder de Airfryer, ik gebruik deze minimaal 4x in de week. Pluspunt is ook, dat hij heel gemakkelijk schoon te maken is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.V. 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit. De eerste snacks bereid zijn echt lekker en knapperig. Geen frituurlucht.
Eenvoudig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Ruud van der Knaap 16-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fantastische uitvinding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op 16-01-2013 kochten wij de Airfryer HD9225. Het was een zeer groot succes in het gebruik. Wel bleek, dat b.v. bij het bereiden van patat voor meerdere personen in enkele etappes moest worden gebakken. De oplossing was voor ons simpel. We nemen er de Airfryer XL HD9240/90 bij en het probleem is opgelost. Ruud en José van der Knaap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cees 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect apparaat, zeer snel warm.
Makkelijk om even snel een paar broodjes af te bakken. Frietjes zijn superlekker.
Je kunt er echt van alles mee doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Loes Kunst 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Reukloos frituren in huis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn verjaardag gevierd met lekkere hapjes en frites uit de airfryer. 3 x gebruik zeer tevreden. Het is even uitproberen met de bereidingstijden. Kroketten moesten ietsje langer. Geen geur in huis, geen vette aanslag en je eet minder vet. Er zit een mooi boekje bij met recepten.

Pluspunten

  • geurloos
  • geen aanslag
  • minder vet

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
henny 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede touch screen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening. alles werkt goed. touch screen ook alles is zeer duidelijk is aan te raden bij anderen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews