HP Sprocket Plus - Reviews

Specificaties
Geheugenkaartlezer
Nee
Kleur(en)
wit
Fabrikant kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Moderne versie van de polaroid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het fotootje wat eruit komt is matig van kwaliteit. De kleuren komen niet helemaal overeen. Het is ook wat streperig. Het printen van je mobiele telefoon naar het printertje gaat wel heel makkelijk. Leuk dat je ook stickers toe kan voegen. Als je op zoek bent naar een soort polaroid idee is dit je apparaat! Het is iets betere kwaliteit als een polaroid. Zoek je een printer voor de kwaliteit dan is dit niet het juiste apparaat.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Litysa 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke herinneringen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De HP sprocket is makkelijk in gebruik, zodra je de app gedownload hebt wijst alles zich vanzelf. Leuk dat je de foto’s kan bewerken en iemand meteen een leuke herinnering mee kan geven als je samen een leuke dag hebt gehad. Mijn tiener kinderen vinden vooral het bewerken van de foto’s erg leuk, de frames en stickers zijn ook wel echt een toevoeging, je kan op de foto een persoonlijke tekst achterlaten. De kwaliteit van de foto is wel minder dan die van mijn polaroid camera, het nadeel van een polaroid camera is dat je moet afwachten hoe de foto geworden is en met deze sprocket je de leukste foto’s uitprint en je deze meteen op kunt plakken.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mo2502 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke gadget

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Leuk hebbeding voor de hobby-ist. Makkelijk te bedienen en te koppelen aan telefoon en maakt snel afdrukken.
De afdrukkwaliteit is niet top, maar dat kun je voor deze prijs ook niet verwachten.

Pluspunten

  • klein
  • makkelijk
  • prijs

Minpunten

  • afdrukkwaliteit
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dee dee 20-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Leuke gadget.

Algemene score

5,0
De sprocket is mooi vormgegeven. Het is eenvoudig te gebruiken en mee te nemen. De kleine foto's die op sticker papier geprint worden zijn een leuke manier om momenten vast te leggen.

De kwaliteit van de foto valt me echter wel tegen. De kleuren zijn niet mooi en er zitten vaak strepen door de print. Jammer want voor deze prijs had ik ook hogere verwachtingen.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • eenvoudig in gebruik
  • makkelijk mee te nemen

Minpunten

  • prijzig
  • kwaliteit foto's zijn slecht
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Angelique1985 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke gadget, kwaliteit afdrukken matig

Algemene score

3,0
Leuke gadget! Alleen is het fotopapier (Zink) erg duur en komen de kleuren niet echt goed overeen tussen de daadwerkelijke foto en de fotoafdruk. Ook gaat de batterij niet super lang mee.
Design is wel mooi, en makkelijk mee te nemen! Ook de app is makkelijk in gebruik en kun je de fotos nog eenvoudig mee bewerken.

Pluspunten

  • design
  • formaat

Minpunten

  • afdrukkwaliteit
  • batterijduur
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Icjwerf 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke gadget, kwaliteit print valt wat tegen

Algemene score

7,0
Mooi design. Gemakkelijk mee te nemen. Gemakkelijk in gebruik. Snel een leuke foto printen die ook meteen een sticker is. Kwaliteit valt helaas wat tegen. Kleuren niet zo mooi als de echte foto. En sommige streperig. En dat in voor in verhouding een prijzige foto.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Snel een foto printen
  • Foto is een sticker.

Minpunten

  • Kleuren vallen tegen
  • Streperige foto’s
  • Vrij prijzig in gebruik.
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijram 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuk speeltje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zoals mijn dochter zegt een leuk speeltje. App downloaden, foto maken en bewerken. Verbinding met Bluetooth maken en printen. Heel simpel. Jammer is dat de kwaliteit van de foto’s tegenvalt.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Kwaliteit foto’s
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Miejannie 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke gadget!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het leek mij vooral leuk om momenten die je meemaakt even uit te printen en dan een fotootje als cadeau aan iemand te geven. Dit is dan ook vooral waarvoor ik het gebruik. Een leuk moment met een vriendin, mijn moeder, een verjaardag enzovoort.
Het is dan leuk om een herinnering te delen en weg te geven.

Het apparaatje oogt erg goed. Ziet er mooi uit en is niet erg groot. Je kunt het gemakkelijk meenemen. Het apparaatje werkt goed, is redelijk snel en de foto komt er netjes uit. De kwaliteit van de foto is niet te vergelijken met reguliere foto's. De kleur is minder goed, wat flets en ook lijken er wat strepen op de foto's te zitten. Toch is het wel een leuke gadget en het is maar net welk doel je hebt met het apparaatje. Ik weet niet of de foto's lang mooi blijven, daarvoor heb ik het te kort. Wel is het erg leuk om foto's zo weg te geven en herinneringen te delen. Met de app kan je eenvoudig wat tekst of een plaatje / kader invoegen, wat het nog persoonlijker kan maken.

Ik zou het product aanbevelen voor iedereen die het leuk vindt om zo foto's te delen en herinneringen te verspreiden. Het zijn geen foto's om in je album te plakken, de kwaliteit is dan gewoon minder goed.

Pluspunten

  • Handzaam product
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig herinneringen uitdelen

Minpunten

  • Kwaliteit van de foto's is niet super
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanfromthemountain 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Leuke gadget

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Leuke gadget om er zomaar bij te hebben, niet functioneel, gewoon leuk. Past zo in mijn handtas. Ziet er mooi uit. Fotovelletjes zitten ín het apparaat, das handig. Via Bluetooth gemakkelijk een fotootje geprint.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Mooi klein
  • Fotovellen zitten ín het apparaat
  • Foto's zijn opplakbaar

Minpunten

  • Duur
  • Kwaliteit mag beter
  • Geen glanspapier
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melaniev 07-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat printer, slechte afdrukkwaliteit

Algemene score

2,0
Formaat van de printer is super! Handig om mee te nemen, klein en niet niet zwaar. De printer is super makkelijk te bedienen. De afdrukkwaliteit is alleen verre van mooi. De kleuren kloppen niet, er zitten blokken en pixels in de foto’s waardoor de afdruk echt niet scherp is. Omdat mij vooral daarom gaat dus maar een 2. Hopelijk komt HP met een nieuwe versie met verbeterde afdrukkwaliteit.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Slechte afdrukkwaliteit
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Saints 02-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke gadget

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De app van de sprocket plus is erg makkelijk te downloaden en hierna kan je direct aan de slag. Met behulp van deze app kan je de foto's uitgebreid bewerken, van kaders tot tekeningen toevoegen, tot de foto zwart wit maken en ga zo maar door. Erg leuk en handig! Ik vind het alleen wel jammer dat de foto's in de app haarscherp zijn terwijl dit met het printen niet zo is. De foto's die je uitprint zijn goed zichtbaar maar helaas niet haarscherp.
Het formaat van de printer is ideaal, maar een kleine slag groter dat je mobiele telefoon, dus erg handig om mee te nemen. Daarnaast is de printer ook best snel. In tegenstelling tot een eerdere review is het niet nodig om elke keer het oranje kaartje bovenop te leggen!
Het formaat van de uitgeprinte foto's vind ik wel een nadeel, ze zijn ongeveer een 0.5 cm breder dat een bankpas, dus passen helaas niet makkelijk in je portemonnee of telefoon hoesje, erg jammer want juist dat zijn de plakken om dit formaat foto's te bewaren.
Al met al ben ik erg tevreden over deze printer!

Pluspunten

  • Handig formaat
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Kwaliteit foto's
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teebee 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg mooi design. Makkelijk in gebruik en compact om mee te nemen. Leuk om direct foto’s te kunnne printen . Ik zou het niet gebruiken om complete foto albums mee te vullen. Daar vind ik de kwaliteit van de foto’s niet goed genoeg voor. Maar ben tevreden en heb er al veel lol mee gehad!

Pluspunten

  • Compact
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Kwaliteit fotos
  • Prijs fotopapier
Geschreven voor: HP Sprocket Plus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer