ETNA FGV160WIT wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FGV160WIT wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peppy 17-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote praktische oven & waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

8,0
Het Etna gasfornuis FVG160wit is een net gasfornuis met mooie grote praktische oven.
Keurig gasfornuis voor een nette prijs waar je weer jaren mee vooruit kunt.
Bevalt prima !.

Pluspunten

  • grote oven
  • praktisch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-12-2020

Beste Peppy,

We stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te schrijven.
Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat het fornuis zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

eikenaar 07-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

9,0
Een top fornuis voor een fijne prijs, doet wat hij moet doen zonder veel extra's, simpel maar degelijk en ziet er ook nog eens mooi uit, heb eerder al een Etna vaatwasser gekocht die bevalt goed dus daarom nu de keuze voor een Etna fornuis, ben tot nu zeer tevreden met het fornuis

Pluspunten

  • degelijk
  • doet wat die moet doen
  • waar voor je geld
  • ziet er prima uit

Minpunten

  • zelf koppelstuk 1/2 m24 en slang aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-02-2020

Beste heer/mevrouw Eikenaar,
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt dat je voor ons mooie merk ETNA hebt gekozen. Wij wensen je veel kook kook en bak plezier toe
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

M.Oosenbrug 28-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

4 pits gasfornhuis ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

8,0
Eenvoudig, degelijk, net gasfornhuis, voor mensen met n kleine beurs!
Makkelijk te bedienen, oven is zeer snel op temperatuur!
Makkelijk schoon te houden!
Het enige wat ik mis is een displayklokje maar wat wil je voor deze prijs!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-07-2019

Beste heer/mevrouw Oosenburg, bedankt voor deze review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent.
Met een kookwekkertje in de buurt zult u minstens zoveel plezier hebben met dit fornuis. :-)
Groet, Ursula webcareteam ETNA

Reageer

b**k@o**k.com 19-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie koop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160RVS rvs

Algemene score

9,0
Gekocht bij van Bemmel & Kroon super snelle service ook van Etna ivm met garantie activeren dat lukte namelijk niet op de site

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooie toevoeging aan de keuken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-08-2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij waarderen het dat je als klant de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen.
We wensen je veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Caroline 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en modern

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160RVS rvs

Algemene score

8,0
Oven is ruim. Kunnen meerdere dingen tegelijk in. Fornuis fijn in gebruik, kunnen makkelijk 4 pannen op staan. Daarnaast een mooi modern design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-07-2020

Beste Caroline,

Hartelijk bedankt voor de moeite en tijd die je hebt genomen om een review te geven over de FGV160RVS. Het is fijn om te lezen dat dot fornuis je zo goed bevalt, ik wens je veel kookplezier toe!

Groet Heidi,
Webcareteam ETNA

Reageer

A.Hoornweg 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie afwerking,werkt zoals het hoort.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160RVS rvs

Algemene score

9,0
Goede oven en mooie afwerking.
Prijstechnisch een aanrader.
Oven zeer snel warm.
Gril werkt ook goed.

Pluspunten

  • Zeer mooi.
  • De prijs
  • Oven snel warm.

Minpunten

  • Geen.
  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-04-2020

Beste heer/mevrouw Hoornweg,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het fornuis. Heel veel kook en bakplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer