Bosch HGD745255N roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Aantal kookzones
4
Hoogte
85 cm
Breedte
60 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob5624 10-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven apparaat, de bediening is eenvoudig. Apparaat aansluiten en gebruiksklaar! Nette duidelijke handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 10-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Mooie vrijstaand gasfornuis. Eenvoudig te bedienen en een zeer sjiek uitvoering. Hiernaast heb ik door bepaalde omstandigheden nog contact gehad met Bosch. Zoals altijd snel en goed geholpen. Vroeger Bosch, NU Bosch en in de toekomst ook Bosch!

Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a jobse 29-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een prima merk ik heb meerdere apertuur van
o/a een koelkast een wasmachine en een wasdroger
mijn vorige oven was ook een bosch
ik geef een cijfer 8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mathie45 20-02-2017

mooie vormgeving

Algemene score

10,0
ruime oven met rails voor ovenplaat is ideaal. Kookgedeelte is ruim genoeg voor de pannen naast elkaar. Kook en Bak resultaten zijn perfect.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

van3l 02-10-2016

Mooie uitstraling

Algemene score

8,0
Een mooi praktisch toestel, voor een goede beoordeling is het nog te kort in ons bezit, maar gezien de korte ervaring zal dat wel positief uitpakken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Richard 08-04-2016

Tevreden met deze Bosch gas-elektro fornuis

Algemene score

8,0
Voor de gasaansluiting moest ik een koppelstuk aanschaffen, omdat mijn gasslang een M24 aansluiting heeft, was prettig geweest als het koppelstuk erbij geleverd was.
Het gasfornuis gedeelte is gemakkelijk in gebruik met de electrische ontstekingen, alleen moet vaak meerdere malen de pitten aangedraaid worden, omdat de vlam uitvalt.
De oven is makkelijk in gebruik, icoontjes zijn goed afleesbaar.
Zeer gemakkelijk zijn de uittrekbare racks.
Vind alleen dat inplaats een glazen afdekplaat gasfornuis, er een uitvoering moest zijn met een RVS plaat.
Voor de rest ga ik ervan uit dat ik ik met deze Bosch jaren kookplezier zal hebben.
Contact met Bosch klantenservice voor informatie, en zoals altijd is iedereen van helpdesk tot technische dienst, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik ga voor Bosch...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Rob5624 08-04-2016

Mooi fornuis, doet wat het beloofd

Algemene score

10,0
Wat valt er te vertellen over een gasfornuis dat doet wat het meot... De oven is snel warm en werkt uitstekend. Programmeren is een makkie. Nadeel van RVS is dat zelfs een vingernagel krast. Maar verder is het een mooi en goed fornuis!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Teddy 14-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Geweldig tot nu toe, heb nog niet alles kunnen uit proberen maar voor nu super.
Ziet er mooi uit en lekker ruim. Gewoon weg ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolle 31-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik ben zelf een bosch liefhebber, want als je een product van het merk bosch aanschaft is het altijd dat geld waard en bovendien kun je er jaren van genieten. Sterker nog bieden zij een prima service aan bestaande en nieuwe klanten. Bosch is the best en nummer 1 voor mij en ik denk ook nog voor vele....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer