ETNA EFG691BRCA zwart - Reviews

Best Reviewed dec 2016 ETNA EFG691BRCA zwart
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Aantal kookzones
4
Soort oven
gas, elektrisch
Inbouw of vrijstaand
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 19-08-2016 Product paar maanden in bezit

Mooi nostalgisch fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben dit fornuis gekocht vanwege de nostalgische uitstraling en de praktische voordelen, zoals de gietijzeren pandragers, de fijne draaiknoppen en dat hij makkelijk schoon te maken is.

De kleine nadelen zijn niet heel schokkend, maar wel iets om rekening mee te houden.

Het rooster aan de achterkant is nodig om warmte af te voeren, maar het is mogelijk dat daar per ongeluk etensresten achter kunnen vallen.

Daarnaast hebben wij de glazen kap weggehaald, maar de scharnieren blijven zichtbaar. Ze zijn wel weg te halen, maar dat is minder mooi.

Bij plaatsing van de keuken bleek dat de poten niet ver genoeg uit konden draaien om de hoogte van het aanrechtblad (96cm) te bereiken. Wij hebben er nu een dik stuk multiplex onder liggen en dat netjes afgewerkt.

Buiten deze kleine nadelen is het zeker een erg fijn fornuis en echt een aanrader!

Pluspunten

  • Nostalgische uitstraling
  • Gietijzeren pandragers
  • Fijne bediening
  • Makkelijk schoon te maken
  • Fijne oven

Minpunten

  • Rooster aan de achterkant
  • Zichtbare scharnieren
  • Instelbaarheid hoogte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jolanda 27-08-2016

DE glazen afdekplaat zat bij mij ook in de weg. Ik heb deze er ook afgehaald. Jammer dat je geen korte strook kan bestellen om er in te zetten voor de afwerking.

Reageer

Mariska 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Goed fornuis met rustieke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik hoefde niet lang na te denken om dit mooie zwarte fornuis te kopen. Het is een mooi vormgegeven fornuis met leuke details en het toestel is voorzien van vele gebruiksgemakken waaronder de vonkontsteking en (heel belangrijk) de vlambeveiliging waarbij het fornuis de gastoevoer stopt zodra de vlam uit is. Verder heeft dit fornuis gietijzeren pandragers, een wokbrander en een schakelklok die je ook als kookwekker kunt gebruiken. Kortom, een degelijk en kwalitatief fornuis waar ik heel blij mee ben.

Pluspunten

  • Kleur
  • Vlambeveiliging
  • Wokbrander
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

Dit vind ik van de Etna, Mooi.

Algemene score

9,2
Dit hadden we veel eerder moeten kopen, wat een geweldig fornuis en voor een redelijke prijs bij van BEMMEL & Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 31-12-2016 Product paar weken in bezit

zeer stijlvol

Algemene score

9,0
wij wilde graag een landelijke, doch stoere stijl in onze nieuwe keuken creëren. mede door de goede prijs / kwaliteitverhouding hebben wij daarom gekozen voor dit fornuis van etna. het staat zeer stijlvol, is netjes afgewerkt en voldoet nadat we het fornuis nu twee weken in gebruik hebben, zeker aan onze verwachtingen. kortom, een aanrader.

Pluspunten

  • netjes afgewerkt
  • stijlvolle uitstraling

Minpunten

  • de poortjes mochten iets robuster zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig fornuis .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel blij met ons nieuwe gasfornuis. Het gasfornuis is de blikvanger in onze keuken.
De stoere uitstraling van het gasfornuis, past mooi bij onze nieuwe grijze keuken.
Wij hebben ook gekozen voor dit gasfornuis om zijn uit schuifbare poten, de grote oven en de wok brander.

Pluspunten

  • de grote wok brander
  • de stelpoot om meer hoogte te maken

Minpunten

  • lange start tijd gaspit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.merkus 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Super mooi strak fornuis

Algemene score

9,0
Wij zijn super blij dat wij deze mooie Etna fornuis hebben aangeschaft
Mooi zwart niet zoveel gepoets als met rvc en super makkelijk in gebruik en genoeg ruimte voor pannen
Een echte aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen Opberg lade onder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bo 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en goedwerkend landelijk fornuis

Algemene score

9,0
Na een lange online zoektocht naar het perfecte fornuis, gekozen voor deze fantastisch uitziende Etna.
Hij is in hoogte verstelbaar, daardoor kan hij hoger gemaakt worden dan het gemiddelde fornuis, erg handig.
De oven wordt snel warm en bezit een hete lucht oven wat ik zelf erg prettig vind.
Ik heb hem nu ongeveer 2 weken in huis en ben heel tevreden.
Koken was eerder niet zo leuk, door de gietijzeren pannendragers staan de pannen stevig op het fornuis, en hij is lekker ruim, ruim genoeg voor 4 aardige pannen.

Pluspunten

  • hetelucht oven
  • hij ziet geweldig uit
  • ruim kookgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannie 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi retro uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen omdat we een landelijk keuken hebben en daar past dit gasfornuis prima bij. Heeft de looks van een ouderwets gasstel met het comfort van een modern apparaat. Goed brandende pitten en een prima oven!

Pluspunten

  • Mooi
  • Goede oven
  • Fijne pitten met krachtige wokbrander

Minpunten

  • Geen klep of lade onder de oven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Buis 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Etna fornuis is gebruiksvriendelijk, heeft veel mogelijkheden, is makkelijk in onderhoud en is bovendien prachtig vormgegeven. De prijs/kwaliteits verhouding is wat mij betreft goed de gebruikte materialen zijn allen van goede en zware kwaliteit. Totslot kan ik deze Etna fornuis dan ook zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michelle 23-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooi fornuis

Algemene score

10,0
Na een lange zoektocht naar een goed en mooi fornuis hebben we uiteindelijk voor dit prachtige etna fornuis gekozen. Ik was het fornuis een aantal maanden geleden al tegen gekomen en al die maanden is ie in mijn hoofd blijven spoken. Het is een echte eyecather in de keuken en in het echt nog veel mooier dan op de foto. Oven is snel op temperatuur en de elektrische ontsteking werkt super. Kortom super fornuis en ik raad m iedereen aan.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • gietijzeren pannendragers
  • oven snel op temeratuur

Minpunten

  • Nog geen minpunten gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Conny 19-10-2016 Product paar weken in bezit

Mooi klassiek fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi fornuis dat goed past in onze traditionele keuken. De poten zijn wat instabiel en de oven heeft maar één rooster, dat is jammer. De oven is snel op temperatuur en de gaspitten werken goed. Het fornuis is mooi matzwart. Al veel complimenten gekregen vanwege het prachtige uiterlijk van het fornuis, echt een aanwinst in onze keuken!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Snelle oven
  • Fijne gaspitten met automatische ontsteking

Minpunten

  • Geen opberglade
  • Poten zijn wat instabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin&Michael 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

Heel fijn fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Recent verhuist en nieuw fornuis nodig dat qua sfeer en uitstraling paste bij onze traditionele keuken. Dit keer geen 90 cm maar een 60cm fornuis nodig en deze ETNA paste binnen onze kaders. Poten zijn goed op hoogte te stellen; fornuis staat in in no time waterpas. het Fornuis weegt niet te veel ; is dus goed even te vergeten wanneer je 'er om heen' wil schoonmaken. Pandragers zijn lekker stevig en stabiel. Toppertje; de oven is echt zeer snel op temperatuur (dat was met onze vroegere SMEG wel even anders...) en de indeling / plaatsing van de branders is voor ons gevoel ook logisch; sudderpitje achteraan; wokbrander rechtsvoor. Heel handig: rooster en ovenschaal kunnen samen in elkaar gehaakt in de oven geschoven dus de lekkage -spetters van eventuele overstromende ovenschotels blijven binnen de perken. De bedieningsknoppen van de gaspitten zijn een beetje wiebelig; hopelijk gaan die het lang volhouden. Ook schoonmaaktechnisch hebben de knoppen niet de meest handige vorm. De glasplaat laat zich niet in een hoek van 90 graden recht omhoog zetten (althans wij weten niet hoe...dus daarvoor komt een beugeltje aan de achterwand). Daarom een 8 en niet hoger

Pluspunten

  • over zeer snel op temperatuur
  • goede warmte opbrengst van de gaspitten

Minpunten

  • bedieningsknoppen lastig schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emke 27-09-2016 Product paar weken in bezit

Een top gasfornuis met een prachtig design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Etna gasfornuis hebben wij Inmiddels 3 weken in gebruik en we zijn zeker tevreden met de aankoop. De oven werkt gelukkig naar verwachting, de gerechten worden gelijkmatig en mooi gegaard dus daar ben ik zeker over te spreken, verder beschikt de gasfornuis over verschillende functies waar je uit kunt kiezen. Het kookgedeelte biedt voldoende ruimte voor grote pannen en de wok brander is ideaal en gebruik deze dan ook vaak. Kortom een heel goede aankoop en wat ons betreft zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N 18-09-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig zwart Etna fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een zwart fornuis dat ook nog verstelbaar was en kwam bij deze Etna uit. In het echt een prachtig fornuis met een schitterende uitstraling. Een echte eyecatcher in de keuken. Ook makkelijk in gebruik. Geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Mooie strakke uitvoering
  • Verstelbare hoogte
  • Wokbrander
  • Vlambeveiliging

Minpunten

  • Geen opberglade
  • Energielabel B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SkumRobin 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en degelijk fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het moment dat ik het fornuis zag staan was ik meteen verkocht. De combinatie van de looks met de gietijzeren pandragers en de in hoogte verstelbare poten zijn perfect.

Ik ben dan ook dik tevreden met dit fornuis en kan het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Nostalgisch
  • Gietijzeren pandragers
  • Hoogte verstelbaar
  • Geen hete deur vd oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N. Priem 27-08-2016 Product paar maanden in bezit

Degelijk, stoer ETNA gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, zwarte nostalgische uitvoering met mooie knoppen.
De oven is snel warm, gelijkmatige temperatuur-verdeling.
Mooie gietijzeren pan-dragers, met voldoende tussenruimte voor grotere pannen.
Goede wokbrander (niet te brede vlam)
Deze oven is in hoogte verstelbaar en is goed schoon te houden, kortom een mooi en degelijk product van ETNA, gekocht bij 123Apparatuur.nl

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Ruime pandragers
  • Goed schoon te houden
  • Hoogte verstelbaar
  • Goede Wokbrander

Minpunten

  • Geen aansluitnippel
  • Handleiding kan beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam Treffers 26-08-2016 Product paar maanden in bezit

geweldig fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een geweldig fornuis zeer degelijk en een mooie landelijke uitstraling,
wij vinden een groot plus punt dat de pitten niet dicht bij elkaar zitten zodat je toch op een vrij smal fornuis toch 4 flinke pannen kwijt kunt, en nog een groot plus punt bij gebruik van de oven dat de deur/glas vrij wel niet warm word ideaal met onze kleintjes,

Pluspunten

  • veel ruimte voor pannen
  • deur oven word niet warm
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saar 25-08-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig fornuis!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was meteen weg van dit fornuis. Vooral de uitstraling en vormgeving vind ik erg mooi. Ik was eigenlijk op zoek naar een kookplaat waarbij de pannen niet zo dicht op elkaar stonden en waarbij de knoppen niet aan de zijkant zaten. Dat is de les die ik heb geleerd bij mijn vorige keuze. Beetje jammer van de nieuwe aanmaak techniek is dat je zo lang (tot wel 10 seconden) moet wachten tot de gasvlam blijft branden. Dit vind ik erg hinderlijk, gelukkig is dat bij ons alleen het geval bij het kleinste pitje.
Verder lees ik in de andere reviews het gemis van een lade, ik heb het tegenovergestelde: wat fijn dat je alles goed zuiver kunt houden, ook onder het fornuis. De wokbrander is fantastisch, kleine vlammetjes in plaats van redelijk grote vlammen die langs de pan afkomen. Kortom het was een goede keuze om dit fornuis aan te schaffen.

Pluspunten

  • Voldoende pan-ruimte
  • Mooie uitstraling
  • Duidelijke handleiding
  • Eenvoudige bediening
  • Knoppen aan voorzijde

Minpunten

  • Aanmaak methode
  • Energielabel B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig fornuis!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het aanschaffen van dit fornuis, kan ik zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben. Om te beginnen is de fornuis netjes en optijd bezorgt volgens afspraak. Het fornuis heeft een aantrekkelijk design en past mooi bij ons interieur. Verder zijn de verstelbare poten mooi meegenomen. Dit geldt ook voor de wokbrander. Een minpunt is toch wel de afwezigheid van een opbergla. Verder een prachtig fornuis en zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Verstelbare poten
  • Wokbrandee
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen opbergla

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HillieK 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

Nostalgische vormgeving, modern gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne combinatie van uitstraling en kookgemak. De details geven je keuken een goeie look, en koken is ook nog eens een genoegen op dit apparaat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk

Minpunten

  • Geen lade onderin
  • Geen draaispit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>