ETNA FGV561___ FGV561WIT wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FGV561___ FGV561WIT wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

xerxes.hamar@gmail.com 18-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer zeker! Plus goede service als er iets mis gaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV561___ FGV561WIT wit

Algemene score

9,0
Goeie kwaliteit, gaat lang mee!
Onderhoud is ook erg makkelijk, en schoonmaken is simpel.
Ook toen er iets mis mee was, Etna gebeld, en er was snel een oplossing!

Kortom, top!

Pluspunten

  • Net apparaat
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede service
  • Gaat lang mee zonder enig onderhoud

Minpunten

  • Niks eigenlijk zover.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie review en waardering daar zijn wij erg blij mee. Hartelijk dank hiervoor. Wij wensen u veel bak en kookplezier!

Met vriendelijke groet, Kim
Webcare Etna

Reageer

e**n@g**l.com 14-04-2022
  • Product gekocht

Baking with pleasure...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV561___ FGV561WIT wit

Algemene score

8,0
The gas oven works excellent. It's only the cleaning part that is not so nice, it takes time. But I needed a gas oven because of the installation in my house. For the price that I paid, I think that is worth every penny. I enjoy cooking with the oven very much !

Pluspunten

  • Oven
  • Price

Minpunten

  • Programming the clock.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-04-2022

Dear sir/Madam,

Thank you for this nice review. We are pleased to read that you are so satisfied with the FGV561 and that you enjoy cooking/baking so much.

We wish you a lot of cooking & baking pleasure.

Sincerely, Femke
Webcare team ETNA

Reageer

p**h@g**l.com 01-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
ERG JAMMER DAT WE HET APPERAAT NIET LIVE IN DE WINKEL KONDEN ZIEN
ER ZIT GEEN LADE MEER MAAR EN OPEN GAT OM JE SPULLEN IN TE DOEN ERG JAMMER
ALS JE NU IETS MOET HEBBEN MOET JE OP JE KNIEEN GAAN OM IETS TE PAKKEN

Minpunten

  • GEEN LADE
  • OPEN ACHTERKANT WAAR LADE HOORT TE ZIJN

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het jammer is dat u het toestel niet heeft kunnen bekijken in de winkel. Dit fornuis heeft een opbergvak met klep. Uw feedback is waardevol en nemen wij mee. Wij wensen u veel bak en kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

s**3@g**l.com 29-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig gasfornuis voor mooi prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV561___ FGV561WIT wit

Algemene score

9,0
Ons oude gasfornuis van 14 jaar oud van een ander merk.
Was aan vervangen toe.
We zijn weer op de ETNA uitgekomen.
Om dat we eerde hal een koelkast vriezer combi handen gekocht van ETNA.
De over kan ik nog niets van zegen.
Heb het nog niet gebruikt.
Is wel even wenen de bedienknoppen van de gasfornuis.
Maar dat wend van zelf wel.
Ook heel handig de opberglader onder de gasfornuis.
Ben zeer teverden over de gasfornuis.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • Opberglader

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 31-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en u tevreden bent met de werking van het fornuis.
Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Dirk 31-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

`BAVALT GOED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV561___ FGV561WIT wit

Algemene score

9,0
na enkele maanden nog steeds tevreden met fornuis klein min puntje is de schuif lade geeft wat lawaai en heeft ook scherpe rand met openen . Makkelijk schoonmaken en fijn koken ook, komen mijn pizza's er mooi en krokant uit echt geen spijt van deze complete oven

Pluspunten

  • juiste hoogte en breed genoeg
  • pannen staan stevig en glijden niet weg

Minpunten

  • ovenlade geeft wat lawaai en heeft scherpe rand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-11-2021

Beste Dirk,
Dank u wel voor het schrijven van deze review. U heeft het fornuis al een aantal maanden in gebruik, fijn te lezen dat u tevreden bent over het fornuis en deze iedereen aanbeveelt. Wij wensen u nog veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

b**s@z**o.nl 28-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV561___ FGV561WIT wit

Algemene score

10,0
Het werkt uitstekend ook het gemak om ermee te werken. Ik heb twee en twintig jaar een ETNA gehad altijd goed gewerkt nooit geen onkosten mee gehad nu was de onder warmte element kapot dat mag ook na zoveel jaren. De oude werkte ook goed deze werkt ook prima heel tevreden mee. De prijs was heel goed bij anderen vergeleken. Als de oude je prima is bevallen dan is de keus ook niet zo moeilijk.

B Kamps

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-09-2021

Beste heer/mevrouw Kamps,

Allereerst vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn dat u opnieuw voor ETNA heeft gekozen en dat dit nieuwe fornuis zo goed bevalt. Wij wensen u weer vele jaren plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet,Claudia
Webcareteam ETNA

Reageer

Dirk53 13-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

`BAVALT GOED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV561___ FGV561WIT wit

Algemene score

9,0
ik zocht een gasfornuis met alle gemakken en voor een goede prijs heb ik geluk dat ik een nieuwe etna met een beetje vervoerschade zoals een krasje en een klein deukje aan zijkant voor weinig kon over kopen . heb het gelijk aangesloten toen het thuis gebracht werd en ben de boekjes aan het lezen ook dit is weer duidelijk beschreven ben er nu al erg blij mee ohja, de kras en deuk zie ik niet meer omdat het mooi ertussen staat.

Pluspunten

  • juiste hoogte en breed genoeg
  • fijne oven
  • de normale pitten achter

Minpunten

  • zover geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-07-2021

Beste Dirk,

Wat een mooie review en waardering daar zijn wij erg blij mee. Hartelijk dank hiervoor. Leuk om te lezen dat je, zelf met een kras en deuk, zo tevreden bent over de FGV561WIT.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer