Philips DryCare BHD176 - Reviews

8,5 Lees 38 reviews
Best Reviewed feb 2016 Philips DryCare BHD176
Best Reviewed februari 2016
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Ionische functie
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

martin 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
goed product en maakt mooie krullen in mijn haar en ik ben er zo blij mee dat ik 20 euro terug kan krijgen maar kan dat volgende keer niet een beetje makkelijker zou een hoop meer tevreden klanten geven .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tara 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Is meer iets voor een kapper/professional

Algemene score

8,0
Voor een kapper zou deze föhn zeker goed zijn. Persoonlijk is hij mij te zwaar en tevens door de omvang lastig te hanteren. Zeker als het opzetstuk erop zit, wat ik altijd gebruik om goed te kunnen stylen. Als de fohn iets lichter en kleiner was geweest, had ik er superblij mee geweest, maar helaas.

Pluspunten

  • Koelknop, werkt snel

Minpunten

  • Te zwaar en te groot

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Gloria 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Hij is prettig in gebruik, met warmtestanden en een koude stand. De reden waarom ik heb had gekocht was omdat de reviews online zo goed waren, en hij is inderdaad zo goed als beschreven online! ben er blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rossen 13-01-2016

Kunt u mij vertellen wat deze fohn ongeveer weegt? Ik kan het echt nergens vinden!
Dank!!
Groet, Marie

Reageer

Cheryl 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Nog niet zo vaak gebruikt maar hij werkt prima, werkt naar wensen. De mogelijkheden zijn ook ruim voldoende en het gebruiksgemak is ook prima hij is niet te zwaar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Melissa 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Vind het een mooi product
Werkt makkelijk en snel
Prijs kwaliteit verhouding is goed
Hoop lang plezier te hebben van het product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sefanja 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Goed product voor weinig geld. Maak niet veel lawaai. Wat zwaar in de hand. Mijn man en ik zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Na enig onderzoek gekozen voor deze zeer betaalbare fohn. Ik heb zelf dik, pluizig en veel haar, wat met geen mogelijkheid droog te krijgen is. Althans dat dacht ik. Totdat ik hier reviews over las en besloot het te proberen! En yay! Het werkt echt fantastisch. In amper 5 minuten is mijn haar droog. Weg pluis, hallo glanzend en droog haar! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs F 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik vind dat de fohn ook in de laagste stand erg krachtig is (hard blaast), graag had ik nog een mogelijkheid/stand gehad waarin de fohn minder hard zou blazen. Verder tevreden over gebruik, vormgeving enz....

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
lekker lichtgewicht, goed hanteerbaar en met flink volume. Bevalt zeker heel goed. Het ophanghaakje is erg makkelijk evenals de mogelijkheid om je snoer aan je stekker te klikken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

de vries 16-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Geweldig product en doet wat ie moet doen. Haar is niet meer statisch. Ik had altijd last van statisch haar na het föhnen maar daar heb ik nu niet meer last van. Ik vind het nu heerlijk om na het douchen even te föhnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

fohn 15-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Hele fijne fohn, je haar wordt er echt zachter van en glanst mooi. Enige nadeel is dat de zachtste stand van blazen nog vrij hard is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janssen 12-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
een mooie föhn die fijn in de hand ligt. makkelijk te bedienden en weinig lawaai. duurzaamheid in niet bekend omdat ik de fohn pas een week gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philips BHD176 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Het is een zeer geschikt product. Dit omdat het ligt is. Dat is fijner voor gebruik. Het product maakt je haren in no-time droog met een glanzend resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shannon 07-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Goede krachtige föhn. Fijn met verschillende temperatuur standen. Enige minpunt is dat de föhn aan de zware kant is. Maar doordat je haar snel droog is heb je daar weinig last van.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Liesbeth 22-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk, goed vormgegeven haardroger. Meer dan voldoende mogelijkheden mbt instellen temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

COoms 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie fohn, iets aan de zware kant, maar blaast goed en je haar is in no time droog. Zit ook een koude stand op, dus beter voor je haar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eveline92 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een föhn die niet al te zwaar is en mooi vormgegeven is. Mijn haren raken niet snel in de pluis. Heb de föhn meteen gebruikt bij binnenkomst en ben er tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelien 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb hem vandaag voor het eerst gebruikt en hij
ligt fijn in je handpalm.
En mijn haren krijg ik snel droog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suus 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Erg fijne föhn, veel mogelijkheden en genoeg vermogen om je haar snel droog te blazen. De föhn ziet er ook erg goed uit en is wat zwaarder, waardoor je echt het gevoel hebt dat je een product met hoge kwaliteit vast hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joy88 22-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Deze fohn is ideaal voor dames met heel erg lang haar!
Het maakt je haar snel droog, zonder pluizig of statisch te worden.
Ik was altijd ontzettend lang bezig doordat mijn haar zo dik is, maar dat is met deze fohn verleden tijd.
Heel erg fijn ook zijn de diverse standen om je haar in model te brengen. Ik zou deze fohn zeker aanraden aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews