BaByliss Pro Light Volume 2100W - Reviews

Best Reviewed jun 2017 BaByliss Pro Light Volume 2100W
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Vermogen
2100 watt
Ionische functie
Ja
Aantal blaasstanden
6
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daisy 27-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben heel blij met dit product. Het voldoet aan alles wat ik zocht in een föhn. Hij heeft een hoge wattage, is handig in gebruik, lichtgewicht, heeft meerdere opzetstukken en daarnaast ook nog 2 verschillende snelheden en 3 temperaturen. Mijn haar is binnen goede tijd droog, no-time als je het mij vraagt, al heb ik redelijk dun en snel drogend haar, maar door het wattage en de verschillende opties/standen denk ik dat dit voor zo goed als iedereen geld. Hij maakt niet al te veel lawaai en vooral ook geen vervelend geluid. Al deze dingen waren de dingen waar ik naar op zoek was in een föhn en dat heeft deze BaByliss Pro Light Volume zeker voor mij gebracht voor een hele goede prijs! Ben er heel blij mee en raad hem zeker aan! De reden dat ik hem geen 10 geef, is dat het denk ik waarschijnlijk niet zal voldoen aan echte "professionele eisen", en het geen wonder-föhn is, maar dat is ook niet waar het voor bedoeld is, het is een lichtgewicht, perfect werkende, met veel opties, föhn voor thuisgebruik en daarbij ook heel handig en licht in gebruik!

Pluspunten

  • Heel makkelijk en fijn in gebruik! (veel opties)
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 27-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Blaast goed hard, snel haren droog.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De lage prijs en hoge wattage spraken mij aan. Ik ben zeer te spreken over deze föhn. Je haar is met 5 minuten droog en ik heb lang en dik haar. Daarnaast is het fijn dat er 3 standen qua snelheid zijn voor diverse styling mogelijkheden en dat er 3 temperaturen (o.a. cool) op zitten. Ik heb hem al aangeraden aan mijn beste vriendin, en ik raad hem zeker aan jou aan!

Pluspunten

  • vele standen qua temperatuur/snelheid
  • lichtgewicht
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins 04-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne fohn. Ik heb dik haar en normaal sta ik een half uur te fohnen. Deze krachtige fohn zorgt ervoor dat mijn haar binnen 10 minuten droog is. Ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. Dubbelman 28-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Krachtige fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze föhn is zeker een aanrader. Mijn haar is door de blaaskracht snel droog. Hij ligt prettig in de hand en is voor ieder kapsel geschikt. Dus een prima keus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 27-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Krachtige föhn

Algemene score

8,0
Een fijne en krachtige föhn die je gemakkelijk vast kunt houden. Heel blij mee. De bijgeleverde hulpmiddelen worden door mij niet gebruikt.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fijn vast te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzan 27-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Blaast goed en heeft een fijne temperatuur keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne föhn die goed en hard blaast. Mijn haren zijn snel droog en ik heb dik en lang haar. De temperatuurstanden zijn erg fijn. Je kan de temperatuur kiezen die jij prettig vind. Soms ruikt de föhn verbrand maar dan kan je de achterkant eruit halen waar dan wat stof in zit. Dit is snel te verhelpen.

Pluspunten

  • Blaast hard
  • Verschillend temperaturen

Minpunten

  • Lijkt snel stof in te komen wat aangebrand ruikt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marijke Klaren 26-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Wat een fantastische aanwinst. Super mooi en snel resultaat!

Algemene score

9,0
Geweldig fijn om mijn haar met dit ding te ding te doen. Super snel en mooi resultaat. Prijs is prima. En ja zeker aanbevelenswaardig !

Pluspunten

  • Handig in de hand
  • Perfect af te stellen warm/koud en hard/zacht

Minpunten

  • Geeb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 23-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Babyliss pro light volume 2100w

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal jaar een goedkope föhn te hebben gebruikt van de action. Werd het tijd voor een goeie föhn. Die heb ik zeker gevonden in deze fijne babyliss! Door de verschillende standen en verschillende koppen te gebruiken kun je je haar goed föhnen. Het is even wennen doordat de vorige alleen een aan en uit-knop had en heel klein was. Maar ik ben zeker zeer tevreden! Misschien voor de toekomst een uitvinding om iets met t lange snoer te doen. Heb er iedere keer ruzie mee bij t opruimen 🙈

Pluspunten

  • Diverse standen warm/koud, hard/zacht
  • Diverse koppen erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kayra 21-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Product paar maanden in bezit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Haardroger bevalt prima. Droogt je haren heel snel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Licht van gewicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr.A.J. Schweig van Stuijvenberg. 20-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Super snelle geweldige föhn die iedereen in huis moet hebben

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je haar is in een minuut droog.ik zet hem op stand 2 en klaar ben je. Echt geweldig.ik heb nog nooit zo,n fijne en snelle föhn in mijn bezit gehad.zou ik iedereen aanbevelen.........
Als hij stuk zou gaan gelijk naar de winkel en weer dezelfde kopen...........

Pluspunten

  • Gelijkmatig droog.
  • Supersnel droog.
  • Professioneel.

Minpunten

  • Zou ik niet weten.............

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emma 25-11-2016
  • Product paar weken in bezit

BaByliss föhn 6610DE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij met mijn nieuwe föhn van BaByliss. Ik had altijd een klein reisföhntje en zie nu wat ik al die jaren heb gemist. De föhn is in te stellen op twee temperaturen. Omdat ik dun haar heb, gebruik ik de laagste stand. Daarnaast heeft deze een coolshot-knop, waardoor mijn haar mooier + glanzender wordt.

Pluspunten

  • 1 temperatuurinstellingen
  • Coolshotknop
  • Mooi design
  • Licht in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer